Friderika
9 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • justlikethat.png
  Fotó: Youtube / HBO Max

  Spoiler: nem derül ki belőle semmi, csak látjuk a három főszereplőt integetni (mert Samantha ugye nem tér vissza), valamint annyi történik, hogy a konyhában táncol és csókolózik Mr. Big és Carrie.

  A premier pontos időpontja még mindig nincs meg, de eddig úgy néz ki, hogy még idén láthatják a rajongók a folytatást.

 • Mondjuk ki, ne lacafacázzunk itt kérem szépen!

  Elizabeth Olsen haja ellopta a show-t.

  Ténymegállapítás 1: A Google trends azt mondja, hogy jelen pillanatban épp Elizabeth Olsent olvassák rommá az emberek az Egyesült Államokban. Ez épp a legforróbb topik. Többek között a People, a Glamour és a Pagesix is erről ír, merthogy attól volt extra a színésznő megjelenése, hogy egy The Row márkájú ruhában állt a vörös szőnyegre. Na, ez azért akkora nagy cucc, mert ugye ez a két nővérének, Mary Kate és Ashley Olsen márkája.

  GettyImages-1341343602
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Erre jött az Allure magazin, aki azt írta, hogy ugyan nagyon fancy volt ez a ruha, de

  ez a lágy, legömbölyített bob frizura simán überelt mindent.

  Több bekezdésen át tart a tökéletes frizura megszakértése, hogy milyen elegáns, és közben vagányan bevállalós ez a sztíló. A haj ügyi hírmondó még egy "így készült" videót is megosztott a csodás hajkorona készítési folyamatáról.

  Szép, jól néz ki, de talán egy kicsit nagy lett a hajcihő Olsen haja körül, nem?

 • Adele és új párja már idén júliusban is együtt mutatkozott nyilvánosan egy kosármeccsen, nemrég pedig LeBron James feleségének szülinapjára is elkísérte kedvesét. Hivatalosan viszont egyikőjük sem erősítette meg, hogy összejöttek.

  Egészen mostanáig.

  Tegnap ugyanis Rich Paul, aki LeBron James ügynökeként tevékenykedik, elkísérte az énekesnőt az idei Emmy-gálára, ahol közös kép is készült róluk.

  Ezt osztotta meg Adele Instagram-oldalán, így téve hivatalossá kapcsolatukat.

 • GettyImages-1341341554
  Fotó: Rich Fury / Getty Images Hungary

  Az éjjel kiosztották az Emmy-díjakat. Megint lett volna esélye nyernie az Agymenők jócsajaként elkönyvelt Kaley Cuocónak, aki most A légikísérő című sorozatban látható. Jelölték is vígjáték kategóriában a legjobb színésznőnek járó díjra, de végül Jean Smart kapta a szobrot.

  Amúgy Kaley Cuoco sorozata is jelölve lett a legjobb vígjátékra, de ott meg a Ted Lasso nyomta le A légikísérőt. Szóval elmaradt a díjeső. Pont, mint legutóbb, amikor Kaley Cuoco ezt a zseniális képet posztolta magáról.