Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Dwayne Johnson rövidesen szuperhősként is bemutatkozik.

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  5000 évvel azután, hogy az egyiptomi istenek összes hatalmát ráruházták, majd örök fogságba vetették, a Dwayne Johnson alakította Black Adam kiszabadul sírja börtönéből. Az isteni képességekkel rendelkező hős visszatér a világba, és nagyon dühös.

  Egyetlen bökkenő, hogy a modern világ már egészen más, mint amit megismert. Más szabályok szerint él az emberiség, gépeket használnak, másba vettették hitüket. Az antihős azonban továbbra is csak egyet akar: igazságot szolgáltatni anélkül, hogy feladná azt az erkölcsöt, amiben ő hisz. Az izgalmasnak ígérkező film magyar előzetesét itt tudja megtekinti:

 • A nagymama kétséget kizárólag a színész legnagyobb rajongója.

  Tim Tellert a nézők utoljára a nyáron megjelent Top Gun: Maverick című filmben láthatták, ahol Tom Cruise oldalán egy elit vadászpilótát alakított, akinek kötelékével egy lehetetlennek tűnő küldetést igyekeztek végrehajtani. A színész a The Tonight Show műsorának vendégeként ülte le beszélgetni Jimmy Fallonnal, ahol a műsorvezető rákérdezett nagymamája, Leona Flowers posztjának sikerességére. A buzgó nagyi ugyanis rendszeresen posztol a közösségi oldalán, amióta Teller segített neki regisztrálni, és unokája sikereit látva magánakcióba kezdett, hogy a színészt beajánlja az új James Bond szerepére.

  Daniel Craig helyére keresnek színészt a jövőbeli 007-es filmekbe. Azt hiszem, az unokám, Miles Teller bebizonyította, hogy minden megvan benne, amit keresnek - tehetség, kinézet, erő, világméretű vonzerő és ó, annyira menő. Ő lehet az a fickó! Hát nem lenne nagyszerű? 

  –áradozott az unokájáról Leona a Twitter-bejegyzésében. Teller, aki imádja nagymamája posztjait azt mondta, hogy bár a készítők még nem keresték meg az ikonikus szereppel, ettől függetlenül természetesen nyitott lenne arra és ügynökén keresztül bármikor elérhető. 

 • 2024-ben érkezik az MCU-n belül a harmadik Deadpool film, amiben Hugh Jackmen ismételten Wolverine, azaz Rozsomák, és még véletlenül sem Farkas, bőrébe fog bújni.

  Ryan Reynolds napokkal ezelőtt jelentette be, hogy tényleg megkapjuk a pofázós antihős harmadik felvonását, ráadásul két éven belül, de ami még érdekesebb, hogy jó barátja, és egyben közel 20 éven át Rozsomákot megformáló Hugh Jackmen is visszatér, a visszavonulása és a Loganben történtek ellenére is.

  Dpfarki
  Fotó: YouTube

  A két színész elmagyarázta, hogy a 2017-es Loganben történtekhez nem nyúlnak, abban Rozsomák valóban meghalt, de az ő filmjük teljesen másról fog szólni, játszódni. Azonban mielőtt belemerültek volna a részletekbe, a magyarázást megzavarta a Wake Me Up Before You Go-Go című dal, igy nem lehetett hallani, miről beszélnek.

  Egészen mostanáig, ugyanis egy YouTuber a szájukról leolvasta a dolgokat, igy kiderül, hogy Deadpool és Rozsomák egymást kaszabolva, a felnőtt korhatáros besoroláshoz hűen, káromkodva fognak küzdeni, ami jó sokáig eltarthat, elvégre mindketten gyorsan regenerálódnak. Jackman még egy nagy robbanást is említett, illetve, hogy karaktere és Deadpool is a maguk fénykorában lesznek láthatók, így nem fogják vissza magukat.

 • A gondozók csak Octo-papa Dirknek nevezik az öregedő óriásteknőst, aki 70 éves korában egy év alatt nyolc bébit is nemzett, ezzel sokkolva az állatkertben dolgozókat. A hüllő, aki egy felnőttfilmsztárról kapta a nevét, az év nagy részében három nősténnyel osztozik egy karámon, de most először született több galápagosi óriásteknős a brit állatkertben. Annak ellenére, hogy Dirk jóval több mint 70 esztendős, még mindig csúcsformában van, és nagyon egészséges libidóval rendelkezik. Ez az első alkalom, hogy az állatkertben sikeresen szaporítottak egy veszélyeztetett fajnak számító galápagosi óriásteknőst, szóval a gondozók ennek örömére több családi képet ” is csinált az apukával: