Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • VV Barna és VV Melina a nézőktől kaptak kommenteket, illetve kérdéseket, amikre többé kevésbé sikerült is válaszolniuk, azonban később villatársaikkal folytatódott a dolog, ami nem sült el a legbékésebben.

  vv11
  Fotó: RTL

  A feladat után ugyanis a többiek reagáltak az elhangzottakra, és például VV Rico úgy érezte, hogy Melina kitérő válaszokat próbált adni, elterelve a figyelemt VV Lissza és VV Márió kapcsolatára.

  VV Lissza pedig gyáva féregnek nevezte VV Melinát, miután utóbbi azzal gyanúsította hogy VV Márióval csak érdekkapcsolatban vannak.

 • A képek láttán az embernek rögtön kedve lenne az edzőterembe rohanni.

  rita
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő London utcáit járta épp, amikor belefutott néhány paparazziba.

  Rita pedig enyhén letolt napszemüvegben köszöntötte őket, miközben megvillantotta a görög szobrokat idéző kockahasát is.

 • A nézői kommenteket csak VV Barna és VV Melina kapták meg, akik őszintén válaszoltak a kérdésekre.

  vv11
  Fotó: RTL

  A nézőket és VV Barnát is nagyon érdekelte, hogy Melina jelenleg hányadán áll VV Danival, amit a lány most tisztázott.

  Mint mondta, még nem szerelmes, de többet érez iránta, mint barátság.

  Ezután VV Barnán volt a sor, akit néhányan manipulatívnak neveztek, de előkerült a kérdés, hogy a fiú milyen elveket vall.

  Barna őszintén elmondta, hogy nem akarja apja nyomdokait követni, és elítéli a nők bármilyen formájú bántalmazását.

 • Tobey Maguire 2002 és 2007 között alakította Peter Parkert Sam Raimi Pókember-trilógiájában, illetve a 2021-es Pókember: Nincs hazaútban is visszatért a szerepben.

  A rajongók mind a mai napig őt tartják az „eredeti” és a legjobb Pókembernek, nem véletlenül kampányolnak azért, hogy készüljön el Rami 4. filmje is, és nagyon úgy tűnik, hogy ez nem lenne Maguire ellenére sem.

  A közel 50 éves színész ugyanis arról nyilatkozott, hogy imádja a Pókember-filmeket, és nem rajta múlna a visszatérése.

  Ha ezek a fickók felhívnának, hogy felbukkannék-e ebben a filmben, vagy csak elolvasnám-e ezt a szöveget, ami Pókemberhez köthető… Simán igent mondanék! Miért ne akarnám megcsinálni? 

  Ugyan egy negyedik Sam Raimi Pókember-filmnek kevés az esélye, a közelgő multiverzumsagát lezáró Titkos háború című Bosszúállók-moziban még bőven visszatérhet, ahol az ígéretek szerint az összes Marvel-figura felvonul majd.