Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Amal Clooney nem siette el, hogy megtekintse férjét, amint Dr. Ross szerepében nap mint nap életeket ment, de jobb később, mint soha. George Clooney pedig talán nem is bánta, hogy ez eddig így volt, mert hiába kapott Emmy és Golden Globe jelöléseket a karakter megformálásáért, felesége nincs elragadtatva tőle.

  GettyImages-955901248
  Fotó: Ray Tamarra / Getty Images Hungary

  A színész állítása szerint Amal kiakadt, hogy milyen szörnyű döntéseket hoz Dr. Ross a sorozatban. Erről pedig maga Clooney is megfeledkezett az évek során.

  Ez egy nagyon-nagyon kellemetlen dolog volt számomra, mert elfelejtettem azokat a szörnyűségeket, amelyeket Dr. Rossként tettem.

  — ismerte be egy műsorban, amelyben a sorozatból ismert szereplő társaival beszélgettek. 

  Amal pedig nem könnyítette meg a helyzetét, hiszen a részek közben ilyen kérdésekkel bombázta őt:

  Ennyi? Befejezted? Megállapodsz végre Hathaway nővérrel?

  Emiatt pedig Clooney azzal viccelődött, hogy katasztrofális volt a házasságára nézve a kilencvenes években igen népszerű sorozat.

  (Forrás: CNN)

 • Talán nem is olyan nagy baj, hogy nem tudjuk, ki nyeri az idei Oscar-díjakat, így legalább órákat lehet beszélni arról, hogy ki lehet a legjobb. Az Index kultúra rovatának arútluK című, holnap, szombat délelőtt jelentkező podcastjában elmondjuk, kit, kiket gondolunk befutónak, mert mi már készülünk arra, hogy hétfőn hajnalban percről percre bejegyzésekkel élőben kövessük a 93. Oscar-gála eseményeit.

 • Az egykori amerikai elnök visszatért Hollywoodba, legalábbis a hírességek sétányára. Donald Trump csillaga népszerű célponttá vált az elmúlt években, volt, hogy rácsot fabrikáltak fölé, három esetben pedig

  teljesen szétverték.

  Legutóbb tavaly októberben rongálta meg egy Hulk-jelmezes ellendrukker, és csak most sikerült eltüntetni a támadás nyomait.

  Donald Trump még 2007-ben kapott csillagot tévés kategóriában a Walk of Fame-en. Az exelnök a The Apprentice (A gyakornok) amerikai verziójával érdemelte ki az elismerést, amelyben maga Donald Trump versenyeztetett és szívatott hírességeket. A győztes díja

  egy cégvezetői állás volt

  a Trump-birodalomban. A volt elnök csak 2016-ban, a kampány miatt szállt ki a sorozatból, átadva a helyét Arnold Schwarzeneggernek. Donald Trump legemlékezetesebb tévés pillanatait itt nézheti meg:

 • Egy Reddit felhasználó arra volt kíváncsi, hogy milyenek voltak az ismert emberek, mielőtt híresek lettek. Rengeteg válasz érkezett, a Buzzfeed összegyűjtötte őket, mi pedig kiválasztottuk a legjobbakat.

  Tom Hanks

  „Az egyik barátom középiskolában barátkozott össze Tom Hanks-szel, és együtt mentek szalagavatóra. Még mindig személyre szabott születésnapi kártyákat ír neki az írógépén.”

  Chris Pratt

  „A bátyám Chris Prattel járt egy iskolába és együtt jártak német órára. Chris azt mondta a tanárnak, hogy a testvére járt Berlinben és elhozza neki a Berlini fal egy darabját. Két hét múlva Chris felkapott egy darab betont a járda mellől, lefestette és odaadta neki. Amikor utoljára néztem meg, 2018-ban még mindig ott volt.”

  Rachel McAdams

  „Körülbelül 15 éve menedzserként dolgoztam egy étteremben, amikor Rachel McAdams betért egy interjúra. Akkor még színész iskolába járt és felszolgálóként dolgozott, hogy ki tudja fizetni. Ezután két nyáron is az étteremben dolgozott, a teraszon szolgált fel. A mai napig barátok vagyunk, egy kicsit sem változott. A mai napig biciklivel jár bevásárolni.”

  Will Smith

  „Apám jó barátságban volt Will Smith-szel, még a Kaliforniába jöttem korszak előtt és Will megmutatta neki a próbaepizódot, mielőtt megjelent a sorozat. Sok évvel ezután meghívott minket a A Föld után forgatására is. Az első szavai ezek voltak, amikor több, mint 10 év után meglátta apámat:

  A Philly legénysége visszatért!”

  Dolly Parton

  „A nagymamám sok éven át dolgozott a Dollywoodnál, néhányszor találkozott is Dollyval. Amikor meghalt, Dolly két tucat rózsát küldött a temetésére. Ő egy igazi gyöngyszem.”

  Bruce Willis

  „A legjobb barátom apja korábban ugyanabban a baráti társaságban volt, mint Bruce Willis. Azt mondta, hogy szájharmonikán játszott, állandóan hawaii inget viselt, Camarot vezetett és egy igazi s***fej volt.”

  Kelly Clarkson

  „A barátom anyukája volt Kelly Clarkson tanára a középiskolában. Kérdezgettem erről, és ezt mondta:

  Soha nem csinálta meg a házi feladatot.”

  (Forrás: Buzzfeed)