16:00, December 06.
Marokkó 1
Spanyolország 0
Education City Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 06.
Portugália 0
Svájc 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nemsokára érkezik a legkisebb Reynolds!

  Blake Lively szeptemberben, a lesifotósok folyamatosan zaklatása elől menekülve inkább maga jelentette be közösségi oldalán: negyedik gyermekével várandós. A színésznő azóta sem osztott meg sok hasonló, terhességével kapcsolatos tartalmat a közösségi oldalain, most azonban érkezett egy újabb pocakos fotó róla, méghozzá férjének, Ryan Reynoldsnak hála. A  színész egy meghitt, karácsonyi közös képet posztolt Instagram oldalára, amelyen jól látszik, Lively hasa hatalmas, így feltehetőleg nem kell már sokat várniuk a legkisebb Reynolds érkezésére.

  Egy hozzászólásban egyébként a színésznő kissé sérelmezte, hogy férje levágta a képről a cipőjét, így a Deadpool sztárja később Instagram sztoriba töltötte fel a teljes fotót, nyilvánosan elnézést kérve Lively-tól és a lábbelitől egyaránt.

 • Dylan egy premierre kísérte el édesanyját.

  Tegnap este mutatták be a Disney legújabb, Catherine Zeta-Jones főszereplésével készült sorozatát, a National Treasure: Edge of Historyt, amelynek premierjére elkísérte a színésznőt Michael Douglasszel közös nagyfia is.

  Bár Zeta-Jones is elképesztően festett fekete, csillogós estélyijében, az internetezők nem tudtak szó nélkül elmenni a sármos, immár 22 éves Dylan Michael Douglas mellett, aki napról napra jobban hasonlít híres szüleire.

  „Milyen helyes, jóképű srác!” – jegyezték meg többen is a bejegyzés alatt.

 • Aranyos képek készültek ritka szumátraitigris-kölykökről az Egyesült Királyságban. Az egyik képen az anyuka tisztogatja három hónapos kölykét, miközben az fáradtan néz az alatta lévő odúba. Egy másik képen a nősténykölyök egy fa mögül leselkedik, miközben a testvérei harcolnak. A felvételeken látható kölykök körülbelül három hónaposak, tele kíváncsisággal és élettel. A születésük figyelemre méltó időszakot jelent a Londoni Állatkert számára, mivel a vadonban kevesebb mint négyszáz szumátrai tigris maradt, és a populáció egyre csökken, ezért a kritikusan veszélyeztetett kategóriába sorolják őket. A fantasztikus képeket, amelyeket alább tekinthet meg, a harmincnégy éves Tom Jones készítette az angliai Colchesterből.

 • vvbarnsa
  Fotó: RTL

  Megkezdődött a Párok hete a ValóVilág 11.-ben, ahol a fiú játékosok „lánykéréssel” választották ki, mely női társukkal szeretnék tölteni a következő napokat. Dani Melinát, Sajti Bibit, Márió Lisszát kérte fel, végül Ákos Piros ujjára húzott gyűrűt, Rico pedig Anitáéra.

  Bár a villalakók közül eddig Barnának volt a legtöbb hölggyel dolga (meghódította már Renit, Pirost, és Anitával is közelebbi viszonyba került), mindenki legnagyobb meglepetésére nem közülük választott: Krisztit szemelte ki magának, aki örömmel fogadta az ékszert. Reni pár nélkül maradt, de kárpótlásként kapott egy kupakot az ujjára.

  Az este folyamán aztán a párok romantikus vacsorát tölthettek együtt, amely alatt Barna és Kriszti mélyebb ismerkedésbe, őszinte beszélgetésbe kezdett. Később a VV11 aktuális hódítója a színpadi csók technikájáról faggatta Krisztit, amit aztán rögtön ki is próbáltak.