Rudolf
2 °C
13 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A múltkori dédunokás cukiskodás után most egy másik képet is megosztottak Fülöp hercegről, ezúttal a Twitteren. A kiírás szerint II. Erzsébet kifejezett kérése volt, hogy nyilvánosságra hozzák a fotót, amin ő és a nemrég elhunyt Fülöp herceg látható. A felvétel 2003-ban készült Skóciában, ahol láthatóan nagyon jól érezték magukat.

 • palik.fut1
  Fotó: TV2 / Palik László az Exatlon műsorvezetője

  Az Exatlon műsorvezetője a kellemeset a hasznossal párosította, és szokásos testedzése, azaz futás közben árult el titkokat a sportshow jövő heti eseményeiről. A Bajnokok és a Kihívók csatája továbbra sem lesz unalmas, hiszen a főnyeremény mellett számos dologért versenyezthetnek az atléták. 

  Nagy bevásárlás plusz, Villa-élmény, Joker, extrapontok mindennap, már felsorolva is nagyon pörgősnek hangzik a műsorvezető kedvcsinálója. Ráadásul várhatóan dupla erőbedobással fognak küzdeni a játékosok, hiszen a bevásárlás győztesei kapcsolatba léphetnek valamelyik korábbi ikonikus csapattársukkal, például a Bajnokok Szabó Franciskájával vagy a Kihívók Nagy Danijával.

 • Egy medve tévedt be a kaliforniai Pasadena egyik otthonába, ahol két ádáz terrierrel találta magát szembe. A kutyák ugatása is elég volt ahhoz, hogy eliszkoljon a helyszínről. 

  Deedee Mueller, a kutyák és a ház tulajdonosa elárulta, hogy éppen szundikált a szobában, amikor felébredt az éktelen ugatásra. Ekkor látta meg, hogy mi történt, úgyhogy hirtelen nagyon megijedt.  De a Facebookra már nevetős emojikkal rakta ki a felvételt, ahol az egyik kommentelő a kutyák méretét firtatta, de erre Mueller csak annyit írt, hogy  

  Ők nem tudják, hogy kicsik. 

  A medvék valamiért vonzódnak ehhez az ingatlanhoz, ugyanis Muellernek több mint 30 videója van a ház környékére tévedő medvékről. Itt van egy másik felvétel, ahol a két terrier szintén felveszi a kesztyűt egy medvével szemben:

 • nagyszám
  Fotó: RTL Fókusz

  Másfél hónappal ezelőtt indult a Nagy szám című műsor az RTL Klubon, melyben tizennyolc előadó szerepelt eddig, akik mind elénekelték életük dalát. Azonban ez sokkal komolyabb felkészülést igényel, mint azt sokan gondolnák. 

  A műsor szereplői most felfedték a közönségnek azokat az apró műhelytitkokat, amelyek hozzájárultak ahhoz, hogy ők a show-ban a legjobbjukat adhassák. Például látható, hogyan énekel be Pataki Attila korán reggel. Járai Máté elmondja, hogy gyermekkora óta el akarta énekelni a választott dalát, ám ehhez elég érettnek kell lennie az embernek, és jól tudja, hogy tíz évvel ezelőtt még alkalmatlan lett volna erre. Istenes Bence is gyermekkori álmát váltotta valóra bevallása szerint a Nagy számban, hiszen a Piramis dalának előadása régi vágya volt.