Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kicsit több mint két hónap van hátra a premierig.

  Képernyőfotó 2023-03-24 - 8.24.27.png
  Fotó: Netflix

  A Netflix 2020. decemberében belenyúlt a tutiba A Bridgerton család című sorozattal, amely nem csak rekordnézetséget hozott a streamingplatformnak, de olyan rajongói bázist is, amely láttán nem csoda, hogy rövid időn belül spin-off is készült a szériához. Ez lesz a Queen Charlotte, azaz Sarolta királyné, amely (rendkívül meglepő módon) az uralkodó feleségének életét hivatott bemutatni.

  Az előzménytörténet teljes egészében május 4-én fut majd be, most pedig egy hosszabb előzetest is közzétett a Netflix, amelyből megtudhatjuk, hiába a pompás bálok és romantikus légyottok, a királyné és György király házassága sosem volt zökkenőmentes, sőt. Az epizódokban ismerős arcok is feltűnnek majd, például Violet Bridgerton és Lady Danbury is, akinek a fiatalkori énjével is megismerkedhetnek a nézők.

 • Egyelőre nem tervez visszatérni a színházba, most az anyaságra koncentrál.

  Tavaly októberben születtek meg Borbély Alexandra és Nagy Ervin ikergyermekei, Elza és Franciska. A színésznő azóta főállású édesanya lett, mint mondja, most számára a lányok a színház, ő pedig a néző.

  „Nem érzem nehezített pályának, hogy ketten vannak. Ervin mindenben segít, de a nagyszülőkre, barátokra is számíthatunk. Számomra ez a természetes, és szerencsére a lányok nagyon jó gyerekek” – mesélte a Blikknek Borbély, hozzátéve: a picik egyre aktívabbak, de az éjszakákat rendre átalusszák, emellett nagyon nyugodt és mosolygós babák.

  Nagyon kiegyensúlyozott és boldog vagyok a gyerekeimmel. Úgy érzem, révbe értem. Persze, adódnak kihívások, megváltozott az életem, de nagyon élvezek minden pillanatot 

  – árulta el a színésznő, aki legkorábban jövő januárban tervez visszatérni a világot jelentő deszkákra.

  „Aztán meglátjuk, hogyan alakul, nem sietek sehová. Szeretem ezt az anyaszerepet.”

 • vvkriszti
  Fotó: RTL

  Közel 20 napja már, hogy véget ért a ValóVilág 11. évada, amelynek győztese VV Kriszti lett. A fiatal lány most a Blikk vendége volt, és többek közt arról is mesélt, hogy a finálé óta megismerkedett valakivel. Kriszti a rejtélyes lovag kilétéről sokat nem szeretett volna elárulni, de mint kiderült, már randizni is voltak a figyelmes udvarlóval.

  Vannak azonban, akik kevésbé tisztelettudóak – például a kommentelők egy része. VV Kriszti bevallotta, megviselik őt a negatív hozzászólások, és hiába próbálja, nem tudja őket kizárni.

  „Van, hogy random eszembe jutnak, és így elgondolkozom, hogy tényleg, biztos nekem kellett volna nyernem? Hogy nem lett volna jobb, ha nem én nyerem, és akkor nem lesz az emberekben ez az elégedetlenség? Kételkedem sokszor magamban, tudod, hogy nem én akartam, ne engem szidjatok, mert én nyertem, nem tudok ezzel mit csinálni. Meg nyilván a gonoszkodó prolikat nem bírom, akik úgy bántanak, hogy szutyok, meg stb.” – idézte fel a VV-győztes, akinek még mindig idegen kicsit a kinti lét.

 • Képeken, ahogy egy bagoly kukucskál ki egy fa odvából, hogy óvatosan szemmel tartsa a járókelőket. A kistestű erdeibaglyot az indiai Keoladeo Nemzeti Parkban kapta lencsevégre a 32 éves Dipanjan Pal hobbifotós. A bagoly a fa közelében elhaladó embereket figyelte, mivel a fán lévő lyuk éppen elég nagy volt ahhoz, hogy kiférjen rajta.

  „Sokáig vártam, hogy lefényképezhessem, hogy sárga, kör alakú szemei a kamerám lencséje felé nézzenek. – mondta Pal. –Nagyon lusta bagoly volt, mivel az ottlétem nagy részében csukva tartotta a szemét. Próbáltam megörökíteni ezeket a pillanatokat, miközben a lehető legjobban elrejtőztem egy bokor mögött. A bagoly nagyon jól álcázza magát, ezért sokan lemaradtak róla, amikor elhaladtak a fa mellett.”