Koronavírus adatok

2021. dec. 02.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Melinda, Vivien
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az X-Faktor legutóbbi élő adásában az énekes egyértelműen piros frizurájával hívta fel magára az internetezők figyelmét. Alex még egy félbetört szívet is kapott a fejére, pont olyat, mint amit egyik versenyzője, ALEE az arcán visel tetkó formájában.

  Névtelen-11
  Fotó: ByeAlex / Facebook

  Rajongói észrevették, hogy Maluma tegnap hasonló frizurával pózolt Instagram-oldalán, napokkal később Alex után, így egyértelművé vált, hogy ki kezdte a trendet.

  Maluma, hát már te is kopizol?

  — tette fel a kérdést Alex Facebookon.

 • Mindezt az RTL Klub Reggeli című műsorában vallotta be.

  Mint arról az Index is beszámolt, a korábban még a Nyerő Párosban egy párként szereplő Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc november végén jelentették be, hogy külön utakon folytatják.

  Őszintén szerettem volna ha Te leszel az akivel végigkísérjük egymást az életünk ezen szakaszán. Aki mellett nyugovóra hajthatom a fejem, aki mellett otthonra lelek, akinek gyereket szülhetek, amire már tudod, hogy úgy vágyom. Sajnos nem így lett. Elmentünk egymás mellett

  – írta akkori Instagram-posztjában a fiatal műsorvezető, aki most a Reggeliben is mesélt Fecóval való közös elválásukról. 

  Jól vagyunk, hála Istennek. Tényleg. És nem azért, merthogy jaj, ez csak a posztnak szólt. Jóban vagyunk, nagyon nagyon szeretem őt a mai napig. Nyilván voltak itt nehezebb napok, de ez már egy ideje zajlott, nem egy hirtelen felindulásból jött a szakítás. Ennek ez volt most a helye és az ideje, és ezt mind a ketten éreztük és tudtuk 

  – mesélte Rebeka a beszélgetés végén. Az adás ominózus részletét itt nézheti vissza:

 • Orlando Bloom az UNICEF 75. évfordulójának alkalmából rendezett eseményen vett részt meg tegnap.

  A rendezvényen egy fényes, szürke csíkos öltönyszettet és fekete elegáns cipőt viselt, amiben teljesen úgy nézett ki, mint Gomez Addams, az Adams Familyből ismert karakter.

  Így legalább már azt is tudjuk, hogy ha esetleg készül egy újabb adaptáció a horrorisztikus család történetéről, a 44 éves színész is tökéletes lehet a családfő szerepére.

 • Alig néhány napja írt az Index arról, hogy mennyit nőtt a modell és a színész négyéves kislánya, Lea De Seine Shayk Cooper.

  GettyImages-1356690852
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  Azóta megjelentek lesifotók a párról, amint lányuk és Anne Hathaway társaságában sétálnak New York utcáin.

  Tegnap pedig Bradley Cooper új filmjének (Nightmare Alley) premierjén jelent meg Irina, hogy támogassa volt párját.

  Az eseményre egy öltöny szettben érkezett, alatta pedig lényegében semmit sem viselt. 

  A tény, hogy mostanában ennyit látni őket együtt elég is volt arra, hogy felröppenjen a pletyka, miszerint újra összejöttek. Egyelőre semmi sem biztos, hiszen az is lehet, hogy kislányuk miatt ápolnak ilyen jó kapcsolatot.