Nándor
3 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-689480978
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A Wonder Woman sztárja még nyáron beszélt arról, hogy annak idején, a Zack Snydertől átvett Igazság Ligája pótforgatásain rendező Josh Whedon viselkedése vállalhatatlan volt, egy ponton pedig meg is fenyegette a színésznőt, hogy tönkre teszi a karrierjét, ha nem hajlandó azokat, a rendező által írt szövegeket, felmondani kamera előtt.

  Whedon (az első két Bosszúállókat is ő rendezte a MARVEL-nek - a szerk.) magatartását az Igazság Ligája másik sztárja, a Cyborgot alakító Ray Fisher is többször kritizálta, aki Gadottól eltérően, sokkal nyíltabban megfogalamzta ellenérzéseit a rendezővel kapcsolatban.A közkedvelt színésznő nemrég interjút adott, ahol ismét szóba került az Igazság Ligájának kaotikus forgatása, ezúttal viszont nem rejtette véka alá, hogy mennyire sértette Whedon viselkedése az ő igazságérzetét, amit a Warner Bros. vezetőinek is jelzett akkoriban. Gadot nem tagadja, mennyire kellemetlen élmény volt az egész a számára, nem akarta elhinni, hogy így beszélnek vele.

  "Ugyan ezt tettem volna, ha férfi lennék, na de ő is ugyan így viselkedett volna velem, ha az lennék? Fogalmam sincs. Talán sosem tudjuk meg. De az igazságérzetem elég erős. Sokkolt az, ahogy beszélt velem. De már mindegy, ez már a múlt.

  " - fogalmazott Gal Gadot azElle Magazinnak.

 • Több mint három éve nem volt példa ilyesmire.

  GettyImages-587909706
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  Az 55 éves Oscar-jelölt színésznő 14 éves lányával együtt jelent meg hétfőn a legújabb Marvel-film, az Örökkévalók premierjén a hollywoodi Dolby Színházban.

  Aki nem tudná, Valentina édesapja Salma férje, Francois-Henri Pinault, aki jelneleg a Kering luxusdivatcsoport elnök-vezérigazgatójaként tevékenykedik — mely többek között olyan márkák anyavállalata, mint a Gucci, a Saint Laurent, a Balenciaga és az Alexander McQueen.

  A november 5-én a mozikba kerülő Örökkévalók egy csapat csillagokon túli hőst követ, akik az emberiség hajnala óta a Föld védelmezésére esküdtek fel. Amikor rejtélyes módon visszatérnek a Földre a történelemben régóta elveszettnek hitt szörnyetegek, az Örökkévalók kénytelenek újra egyesülni, hogy ismét megvédjék az emberiséget.

 • Kétségtelen, hogy Angelina Jolie minden tekintetet magára szegezett az Örökkévalók (Eternals) című film Los Angeles-i premierjén hétfő este, hiszen taupe színű ruhakölteményében lehengerlő látványt nyújtott.

  De nem az érdekes színű, elegáns öltözék az egyetlen oka annak, hogy nehezen tudjuk róla levenni a szemünket: az Oscar-díjas színésznő ugyanis egy bizarr, aranyozott testékszerrel – jobban mondva, száj- vagy állékszerrel – lépett a vörös szőnyegre. A rajongók az Independent szerint nem igazán értik, mi célt szolgál a kivételes kiegészítő.

  Hat gyermeke közül egyébként öt csemete – Maddox, Zahara, Shiloh, Vivienne és Knox – tartott a hollywoodi színésznővel a vörös szőnyegre. Érdekesség, hogy Zahara éppen azt az ezüstös ruhát viselte a premieren, amelyben Jolie a 2014-es az Oscar-gálán mutatkozott.

  Ön szerint mi díszíti Jolie állát?

 • 40252429 b5c684fb9820fd30d278925c8a51b6e3 wm

  Még meg sem jelent, de már harmadik helyen áll Várkonyi Andrea könyve a Bookline listája szerint.

  Várkonyi Andrea Facebook-oldalán osztotta meg, hogy néhány nap alatt, a még meg sem jelent könyve már a harmadik helyen áll a Bookline előjegyzési sikerlistáján.