Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Cannibal című Kesha dal azóta került az emberek célkeresztjébe, hogy rájöttek: a dalban megemlítik Jeffrey Dahmer sorozatgyilkost, ám ehhez a Netflix sorozata kellett.

  Kesha édesanyja, aki egyben a dal társírója most elnézést kért mindenkitől a szöveg miatt.

  Rosemary "Pebe" Sebet együtt dolgozott lányával a 2010-es dalon, ami egyébként a TikTokon is nagyon népszerű volt, ám amióta az emberek rádöbbentek arra, hogy Jeffrey Dahmer egy valódi sorozatgyilkos volt, sorra kezdték el előszedni az olyan előadókat, akik szintén említést tesznek a milwaukee-i kannibálról.

  A dalszöveget sokat tiszteletlennek és undorítónak nevezték, a dolog pedig odáig jutott, hogy Pebe is megszólalt az ügyben, aki TikTokon osztotta meg gondolatait.

  A szöveg magyarul arról szól, hogy az énekesnő valaki máját szeretné a tányérjára, illetve áldozata ujjával keverné meg a teáját, desszertnek pedig "kiszívná" a fogait, illetve "meglép egy Jeffrey Dahmert", ami ebben az olvasatban azt jelenti, hogy megeszi az illetőt.

  "Nagy vita tárgya ez most. Gondoltam szólok miatta én is pár szót, elvégre én írtam azt a néhány sort." - mondta Pebe, aki szerint a másik dalszövegíró, a lányával együtt túl fiatalok voltak még ahhoz, hogy értsék, kire is utal a dalban.

  Mint mondta, Dahmer neve azért került bele a Cannibalba, mert jól jött ki a rím, de senkit és semmit nem akart ezzel megbántani.

  @pebesebert Some context on the lyric that’s bothering people 12 years later. All opinions are valid. Not meant to shut anyone down, just more info #jeffreydahmer #kesha #cannibal #dahmer ♬ Cannibal - Ke$ha

  "Kesháról írtunk akkoriban." - folytatta az énekesnő édesanyja, aki elárulta, hogy olyan férfiak inspirálták a szöveget, akik az iskolában elkerülték Keshát, de miután híres lett, felkeresték.

  "Nem valódi kannibalizmusról szól. Ez csak a címe. Részvétem mindenkinek, aki elveszítette a családtagját abban a tragédiában. Soha nem akartunk megbántani senkit, vagy elérni, hogy rosszul érezze magát. Mindenki évekig beszélt Dahmerről, része lett a kultúrának."

 • Ryan Reynolds és Hugh Jackman igencsak felcsigázta a rajongókat, amikor előző héten  bejelentették : a  Deadpool 3  2024-ben érkezik, ráadásul kettejük karakterének eszelős  összecsapását  ígérve.

  Ugyan a film megjelenése még jócskán odébb van, ez nem állította meg az 53 éves Jackmant a felkeszülés rohamléptékű megkezdésben az ikonikus szerepére. Amennyiben pedig szeretnénk betekintést nyerni abba, hogy a színész milyen kimerítő programnak veti alá magát, amikor Logan szerepére készül, Mike Ryan személyi edzője a legalkalmasabb annak prezentálására. A sztáredző hozta ugyanis Jackmant formába még 2009-ben, amikor az X-Men kezdetek: Farkas forgatására készült. Ryan pedig nem viccelt, amikor a szerepre való felkészülésről nyilatkozott: „Egyik edzésről a másikra mindig valami újat tudok hozzátenni az egyenlethez. A foglalkozásaink bevált elveken alapulnak, de mindig megpróbálunk új ötleteket behozni.”

  A színész sűrű időbeosztása miatt azonban néha nehéz volt beilleszteni egy-egy tréninget, így ez azt jelentette, hogy gyakran nagyon korán reggel edzettek. Ryan filozófiájának megfelelően reggel az első dolguk volt az edzés, mivel kutatások szerint azok az emberek, akik a délutánt választják, észrevehetően sokkal kisebb intenzitású edzéseket végeznek, mint azok, akik reggel. 

  „Amikor Hugh reggel hatkor kezdte a forgatást, az azt jelentette, hogy hajnali négyre már az edzőteremben volt.” –nyilatkozta Ryan a szoros időbeosztásukról. Jackmant edzés közben itt tekintheti meg:

  via (Ladbible)

 • Október 14-én kerül fel a Hulu kínálatába (ami nálunk a Disney+ - a szerk.) a Rosaline című film, aminek főszereplője Rómeó volt barátnője lesz.

  romeo
  Fotó: YouTube

  A Rómeó és Júlia történetét számtalan módon dolgozták már fel az évtizedek alatt, a Hulu pedig gondolt egyet, és Júlia unokatestvérének, Rózának a szemszögéből meséli el a sztorit, aki nem mellesleg szintén Rómeó titkos szeretője. 

  Az előzetes egy könnyed vígjátékot ígér, ahol a csalódott Róza igyekszik visszanyerni Rómeó szívét, aki időközben Júlia után koslat.