Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Véget ért Gallusz Niki és barátnője, Bártfai Laura kapcsolata, amiről a Paliék világa: Három Igazság című műsorban mesélt először a színésznő. A párnak korábban már akadtak problémái, de akkor még bizakodóak voltak, hogy menthető a dolog, végül azonban a szakítás mellett döntöttek. 

  „Másfél évvel ezelőtt átalakult az életem. Tehát abból a 12 éven át tartó nagyon stabil, nagyon összekapaszkodott boldogságból, ami nekem nagyon boldog volt, és én nem változtattam volna rajta. Nem is tulajdonképpen mi változtattunk.

  Megfordult körülöttünk a világ, és voltunk annyira intelligensek, hogy ezt felismerjük, és változtattunk rajta.

  Ugyanúgy részesei vagyunk egymás életének, de a mi legnagyobb kincsünk, a mi összetartozásunk, az a fajta együtt létezés volt, és mivel ez most felbomlott, azt kell mondjam, hogy tulajdonképpen egyedül vagyok” – mondta, akármekkora lehet két ember közt a szeretet, nem fog tudni elmélyülni a viszony, ha alapvető dolgok, például az együttélés, a közös témák megtalálása nem működik.

   (via 24.hu)

 • A Balaton-felvidéken kezdenek új életet.

  Nagy változások elé néz Istenes Bence és Csobot Adél, valamint két közös kisfiuk: vidékre költözik a családjuk. A hírről vlogjában számolt be a műsorvezető.

  „Már nagyon régóta kacérkodunk ezzel a gondolattal. Konkrétan az elmúlt években, tehát nem hónapokról beszélünk.”

  A sztárpár meg is mutatta leendő otthonukat, egy 30 éves, felújításra váró házat vásároltak meg a Balaton-felvidéken. Bár bőven lesz dolguk még az ingatlannal, abban bíznak, hogy nyár végére már be is tudnak költözni. Döntésüket főleg gyermekeik motiválták, de a helyi atmoszféra is nagy szerepet játszott választásukban.

  „Mi nagyon szeretjük a vidéki létet, a vidéki embereket, a vidéki emberek lelkületét, ezeket az energiákat, amik vidéken vannak.”

 • A cukrász édességeiért rajongóknak persze nem kell megijedniük.

  Meglepő dolgot árult el férjéről Liptai Claudia. A műsorvezető kisebbik gyermekének édesapja, Pataki Ádám leginkább cukrászmesterként volt eddig ismert, ám mint most kiderült, az édességeken kívül a dallamokhoz is remekül ért.

  „Az én férjem zenél, aki ezt is tudja. Mi meg táncolunk" 

  – osztotta meg követőivel Liptai egy 24 óráig elérhető Instagram sztoriban, de mint kiderült, nem csak a család fogja ropni Pataki műsorára: a férfi hétvégén lemezlovasként fog fellépni nagyközönség előtt, egy óbudai golfklub szezonnyitó partiján.

  (via Blikk)

 • A széria az HBO Maxen debütál majd.

  Előzménysorozatot kap a Stephen King nagysikerű regénye alapján készült AZ, amely Üdvözöljük Derry-ben címmel érkezik majd az HBO Max streamingszolgáltató felületére. A projekt még bőven készülőfélben van, így sokat nem tudni róla, a 2017-es, valamint 2019-es AZ-filmek főszereplője, Bill Skarsgard azonban most elárulta, mit szól a dologhoz, valamint hogy visszatér-e, mint a bohóc alakot öltött démon, Pennywiser.

  „Meglátjuk, mivel rukkolnak elő és mihez kezdenek vele. Én mindenesetre jelenleg nem veszek részt a projektben” – nyilatkozta a színész, de mivel még valóban nagyon az elején járnak a sorozat készületei, meglehet, hogy ez a jövőben változik majd. Skarsgard mindenesetre tanácsot adott Pennywiser leendő megformálójának:

  „Ha esetleg másnak kéne eljátszania, akkor a tanácsom a következő színésznek: csináld a magad módján, ahogy neked jó, hozd a magad verzióját, érezd jól magad, már ha érted, mire gondolok. Én legalábbis úgy gondolom, az volt igazán örömteli ennek a karakternek a megformálásában, hogy milyen hihetetlenül absztrakt volt." 

  (via IGN)