Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Elkezdett csomókban hullani annak a nőnek a haja, aki az úgynevezett Gorilla Glue szupererős ragasztóval akarta felturbózni a frizuráját.

  Kép2
  Fotó: TikTok

  Tessica Brown akkor vált híressé a TikTokon, amikor pillanatragasztót használt hajlakként, aminek az lett a vége, hogy műtéti úton lehetett csak eltávolítani a hajából.

  A beavatkozás sikeres volt, Tessica (nem elírás, valóban T-vel írja a nevét.) pedig elkezdte visszanöveszteni a hajkoronáját, sőt még Forever Hair (örök haj kb.) néven még saját hajápolási módszert is kialakított.

  A tiktokker azonban hiába nem nyúlt később a hajához, a hajfesték, amivel el akarta takarni az őszhajszálait, reakcióba lépett a ragasztóval, ez pedig azt eredményezte, hogy csomókban kezdett el hullani a hajkoronája.

  Brown videójában mutatta meg követőinek, hogy épp mit él át, mint mondta, azt hitte elég erős a haja ahhoz, hogy kibírja a vegyszereket. Tévedett.

  @im_d_ollady

  I thought my hair was strong enough to for chemicals 😭#tessicabrown #mahair #helpmyhairplease #fyp #imoverit

  ♬ original sound - Tessica Brown

  A kommentek között a legtöbben azt javasolták neki, inkább hagyja békén a frizuráját, bízza magát egy szakértőre.

 • A 37 éves színész hatalmas átalakuláson ment át az elmúlt évek alatt.

  GettyImages-1357373127
  Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

  A Ne nézz fel! bemutatóján pedig egyenesen rá sem lehet ismerni a szőke hajú, tetkós színészre, aki egy babakék öltönyszettet viselt a premieren, pont olyat, mint a barátnője.

  Jonah egyébként évek óta felszólal amellett, hogy szeressük a testünket, korábban beszélt már nyilvánosan arról, hogy milyen atrocitások érték karrierje során a testalkata miatt, és még egy testpozitivitást jelképző tetoválást is magára varratott.

  A lényeg azonban, hogy végre úgy érzi, magára talált, ez pedig a róla készült képeken is szembetűnő.

 • Rég láthattunk ilyen mértékű káoszt az RTL Klub gasztro-reality-jében.

  A piros csapatra csúnyán rájárt a rúd a Konyhafőnök VIP hétfő esti adásában, tortájuk ugyanis teljesen szétfolyt, mely akkora káoszt szült, hogy Muri Enikő a konyha végében fogott neki a sírásnak. Minderre persze Görög Zita is felfigyelt, aki minden erejével próbálta segíteni az ellenfél csapatban lévő énekesnőt, aki persze ezt nem akarta elfogadni, hiszen tisztában volt vele, hogy az nem az ő munkájuk. 

  Enikő csapattársai azonban ezt már másképp gondolták, és végül az ellenfél csapat tortáját tálalták ki. Az adás részletét itt nézheti vissza:

 • Már nem kell sokat várnia a Mátrix-fanoknak, hiszen december 23-án érkezik a Mátrix folytatása, ami a Feltámadások címet kapta.

  Addig is egy új előzetessel jelentkeznek a film készítői, ami kicsit olyan, mintha az előző filmeket néznénk újra és újra, néhány új jelenettel kiegészítve. Ezért aztán olyan sok részlet nem is derül ki belőle, de arra mindenképp jó, hogy egyre kíváncsibbá tegyék a nézőket a folytatást illetően.