Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Molnár Áron
  Molnár Áron
  Fotó: Szollár Zsófi / Index

  Molnár Áron az Adom a napom! című műsorban vendégeskedett, ahol Geszti Péter a hatalmas igazságérzetéről kérdezte, ami nem egyszer okozott konfliktust a színész szakmai és magánéletében.

  Azt tudatosítanom kell magamban, hogy a pénzügyeimre sokkal jobban oda kell figyelnem. 36 évesen most már azért össze kell szednem magam ilyen téren. De az van, hogy a pénznél mindig előbbre való volt számomra a gerinc. Soha nem határoztam meg egyetlen egy olyan életfázisomban sem, hogy inkább szemet hunyok és elvállalom. Lásd A mi kis falunk története, amikor Kapitány Ivánnal rúgtuk össze a port...

  – fogalmazott Molnár, aki a sorozat forgatásakor tíz kollégájával jobb munkakörülményeket, kiszámítható gyártási tervet, valamint szeparált mosdót és öltözőhelyiségeket kértek. Végül a többiek kihátráltak ebből, ezért inkább távozott a produkcióból.

  „Sok helyzetben vagyok vörös posztó – ismerte be a színész, aki egy sztárboxos konfliktusáról is bővebben mesélt. – „Ez még mindig egy tanulófázis: 36 éves vagyok, én is tanulom, hogyan és miképpen kell az igazságérzetet jól kamatoztatni. A Sztárboxban volt egy olyan helyzet, amikor sok olyan kiszólás ütötte meg a fülem az ottani műsorvezetők körében, ami nagyon soviniszta volt.

  Nagyon bántotta a fülemet, szexista megjegyzések voltak a nőkre. Hazamentem, felháborodva írtam erről egy posztot és kiraktam. Felhívott a producer, és azt mondta a legnagyobb barátsággal, hogy »Áron, miért nem hívtál föl, és mondtad el? Akkor változtatunk a műsor tematikáján«

  És tudod, hogy miért nem, Péter? Mert nem ebből jövök, nem ebben szocializálódtam, hanem abban, hogy amint van egy támadás, bumm, azt nyilvánossá kell tenni. Ez tanulópénz volt” – jelentette ki a színész.

 • Fergeteges képek születtek két fenséges oroszlánról, amelyek egy faágon henyélve bizonyítják, hogy a dzsungel királyai valójában csak túlméretezett macskák. Ezeket  hím oroszlánokat az ugandai Queen Elizabeth Nemzeti Parkban örökítették meg, amint a földtől öt méter magasan élvezik a délutáni sziesztájukat.

  A felvételek a park Ishasha szektorában készültek, amely a fára mászó oroszlánfalkáiról ismert, ez a duó is majdnem négy órán át maradt fent a magaslaton. Érdekesség, hogy ez a tulajdonság nem annyira gyakori Afrika más részein élő oroszlánoknál. Az egyetlen másik hely, ahol hasonló egyedekkel találkozhatunk, a tanzániai Manyara-tó Nemzeti Park. Ezeket a ritka képeket a 35 éves Charlie Potter szafari-specialista és vadvilági fotósnak köszönhetjük.

  „Nagyon ritka, hogy a hímek egyedül, nőstények nélkül üljenek a fákon, és olyan közel legyenek egymáshoz egy ágon, mint ezeken a képeken – mondta. – A teli hasukból látszik, hogy nemrég sikeresen vadászaton vannak túl, és jól laktak. A képsorokból láthatni, hogy szinte kölcsönösen gratuláltak egymásnak a jól végzett munkához, és a nap hátralévő részét pihenéssel töltötték.”

 • Úgy véli, ezek már nem termelnek újabb sztárokat.

  63A6522
  Fotó: Zöld Fanni / Index

  Király Viktor a Palikék Világa című YouTube-műsorban volt vendég, ahol Egyebek mellett szó esett a feleségével való házassági válságáról, illetve a zenei karrierjének alakulásáról is. A Megasztár egykori győztese a beszélgetésben elárulta, hogy a kishitűsége gyakran akadályozza a szakmai fejlődésben, hiszen több tucat kiadatlan dala van kiadatlanul.

  „Tisztán látom miért alakul ez ki egyeseknél. Ha megnézzük azokat az énekeseket, akik tehetségkutató által lettek ismertek, szinte mind ugyanez van. Kicsit befordulós, folytonos kételyek. Ehhez képest, ha megnézzük azokat az embereket, akik csak kiraktak egy videót, és több százezres nézettségük lett. Szinte egy pillanat alatt a világ tetejére kerültek, el is hiszik magukról, hogy jók.

  Bennem a mai napig bennem van az érzés, hogy engem zsűriztek: más döntötte el helyettem, hogy jó vagyok-e vagy sem. A média és a műsor el is döntötték, mit kell, hogy képviseljek” 

  – taglalta az énekes, aki aztán a tehetségkutatók szerepére is kitért.

  Mint mondta, manapság rendkívül nehéz megállapítani, hogy milyen produkció az, amely elnyeri majd a közönség tetszését. Az internetre feltöltött sokszínű zenei paletta egyik pillanatról a másikra emelhet fel előadókat, akiket előtte néhány hónappal még alig ismertek. Mindenesetre a világháló szeszélyesség mellett a tehetségkutatókról is megvan a véleménye:  

  A tehetségkutatók ideje lejárt. Ezt ne értse, félre senki, de az én elméletem szerint a tehetségkutatók aranykora kifutott. Amerikában is ezt lehet látni: 2005-től 2009-ig olyan nevek jöttek ki, mint Adam Lambert vagy Kelly Clarkson, akik máig fennmaradtak. Magyarországon ugyanez van: Caramel, Tóth Vera, Rúzsa Magdi. De ahogy jöttek a következő műsorok, vagy évadok más lett a hatásuk. Már nem termeltek ki igazi sztárokat

 • Hosszas folyamat volt számára, mire megtanult hátradőlni.

  Szujó Zoltán mindmáig a legtöbben a Forma–1-es közvetítések riportereként ismerhetik, majd pedig sportkommentátoraként is sikerült emlékezetes pillanatokat varázsolnia a száguldó cirkusz rajongóiknak. A köztévétől 2019-ben távozó szakember most a Storynak beszélt arról, hogy az utóbbi időkben alaposan megreformálta az életét. Mint mondta, sikerült megtanulnia kezelni és pozitív mederbe terelni a maximalizmusát, bár ez hosszabb folyamat eredménye volt. Bevallása szerint két dolog segítette ezen az úton: a meditáció és az őszinte pozitív visszajelzések.

  Ezek kellő magabiztosságot adtak ahhoz, hogy elfogadjam: az esetleges hibák ellenére is jól végzem a munkám. Sokáig csillapíthatatlan bizonyítási vágy volt bennem, nem voltam soha teljes mértékben elégedett a teljesítményemmel. Ennek több oka lehet: egyrészt vidéki srác vagyok, aki egyszerű, de szeretetteljes családban nevelkedett. Másrészt a lisztérzékenységem idejekorán megtanított arra, hogy minden szabályt maradéktalanul be kell tartani, és ez rányomta a bélyegét a gondolkodásomra.”

  – magyarázta a tévés, aki manapság már jóval gyakrabban dicséri meg magát, mint korábban.

  Szujó arról is mesélt, hogy amikor nemrég felkérték a The Floor – Csak egy maradhat! című vetélkedőműsor vezetésére, egy gyerekkori álma vált válóra. A game show kapcsán fel is kereste kollégáját, Gundel Takács Gábort, hogy tanácsokat kérjen tőle. Jelenleg így két egymástól nagyban elkülönülő munkája van, ezek pedig tökéletesen kiegészítik egymást.

  Televíziós műsorvezetőként megkapja az egóm azt a szereplési felületet, amire vágyik. Én ebből nem csinálok titkot, szeretek kamera előtt állni. Ugyanakkor az autósport-szövetség vezetése megköveteli, hogy teljesen alárendeljem magam a közösség érdekének, és háttérbe szorítsam a saját egóm. Egyik szerepkör sem fontosabb a másiknál. Így vagyok teljes

  – jelentette ki a műsorvezető, akinek eseménydús napjai után ezért időről időre szüksége van egy-egy elvonulásra.

  Van olyan, hogy teljes napot egyedül töltök az erdőben. Ilyenkor tudok befelé figyelni, és csak a természetre koncentrálni. Gyakran még a telefonomat sem viszem. Ennek a feleségem egyáltalán nem örül, hiszen attól tart, ha éppen biciklizem, és esetleg elesem, a kerékpárt nem tudom elküldeni, hogy hozzon segítséget. De néha szükségem van a teljes lelki »méregtelenítésre«