Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Chris Pine következő filmje a Poolman lesz, aminek forgatása jelenleg is zajlik. A mozifilm már csak azért is különleges, mert a Star Trek Krik kapitánya nem csak szerepel benne, de ez lesz az első rendezése is.

  Nemrég lencsevégre kapták a 41 éves színészt a forgatáson, ahol szinte felismerhetetlenné vált hatalmas szakálla mögött.

 • Egyre vékonyabb a valóságshow-hős, aki eredetileg a Met-gála miatt kezdett diétázni, hogy felvehesse Marilyn Monroeikonikus ruháját, de végül úgy döntött, az esemény után is folytatja a fogyókúrát.

  A nagyszabású partiig Kim Kardashian saját bevallása szerint hét kilót adott le, azóta pedig még legalább hármat, ami egyre jobban látszik friss fotóin. A 41 éves sztár nemrég egy bikinis képet posztolt Instagram oldalára, amelyen feltűnően vékonyabb karja és dereka is, bár ennek megállapításához először el kell tudnunk vonni figyelmünket az általa viselt futurisztikus hatású, extrém fényes fürdőruháról – ez egyébként Kardashian legújabb fehérneműmárkájának egy új darabja, és igazán jól áll a négy gyermekes anyukának.

 • Blanka örökölte édesanyja gyönyörű hangját, amelyet ismét megcsillogtatott. 

  Szandi
  Fotó: Instagram

  Családjával együtt járja be Kaliforniát Szandi, aki férjével és két fiával az Egyesült Államokba utazott, hogy meglátogassák a legidősebb Bogdán-gyermeket, a 22 éves Blankát. Ugyan a nagylány jelenleg bébicsőszködéssel foglalkozik, nagyon tehetséges énekes is, amelyet bizonyára édesanyjától örökölt. 

  Ezúttal egy hosszú autóút alatt fakadt dalra anya és lánya, amelyet Szandi meg is osztott Instagram oldalán. A duettet imádták énekesnő követői is, akik rengeteg dicsérő hozzászólást írtak a poszthoz.

 • Rossz hírt kaptak a Dűne rajongói.

  2021-ben jelent meg Frank Herbert 1965-ös azonos című regényét feldolgozó Dűne mozifilm, ami impozáns szereplőgárdával hivatott vászonra vinni a sci-fi klasszikust.

  A Denis Villeneuve rendezésében készülő történetet persze nem lehet 2,5 órában elmesélni, így adta magát, hogy folytatást kap a film, aminek bemutatója eredetileg 2023 október 20-a lett volna.

  Azonban nemrég kiderült, hogy a Dune: Part Two címre keresztelt film bemutatója egy hónappal később, azaz november 17-én lesz esedékes.