Iván
21 °C
39 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A tegnapi esti Németország-Magyarország mérkőzésen az 1-0-ás magyar vezetés alatt az operatőrök rögzítettek egy érdekes képsort, amelyet aztán lassítva játszottak be akkor, amikor épp állt a játék. 

  Itt az látszik, hogy a német kapus, Manuel Neuer épp megtörli a kesztyűjét a szakadó esőben, miközben hátrafordul a mögötte lévő, történetesen épp magyar szurkolók felé.

  Az egyikük egy kérdést is intézett a német kapushoz, nekünk van is tippünk arra vonatkozóan, hogy mi volt a bekiabált szöveg, de ezt most magyarul nem írnánk le, de németül így hangzana:

  Was ist los Schwanzlutscher?

  Szurkoló.png
 • GettyImages-1203255273
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Így sikerült még emlékezetesebbé tenni a nagy napot. Persze ez a kis bunyó véget is vetett a nagy ünneplésnek. Cena elmesélte Jimmy Fallon műsorában, hogy testvére esküvőjén azt találta ki, hogy megnyitja a bárt, és mindenki a vendége lesz, a piát őt állja. A kedves gesztusnak az lett a következménye, hogy a másik öccse durván berúgott. Ebből pedig az lett, hogy elkezdett verekedni a táncparkett közepén John  Cena a benyomott tesójával.

  Az ifjú párt ünneplő vendégek két táborra szakadt. Az egyik fele azon volt, hogy leállítsa a verekedést, míg a másik fele azt támogatta, hogy a két Cena testvér lerendezze egymás közt a dolgot. Utóbbiak táborát a családtagok erősítették, míg előbbiekét a meghívott vendégek, barátok.

  (E!)

 • Idén nyáron már elérhető lesz a Sexy Beasts című társkereső műsor, ami talán az eddigi legbizarabb ötlete a streaming szolgáltatónak.  A koncepció lényege az, hogy profi sminkesek segítségével teljesen elmaszkírozzák az ismerkedni vágyó embereket, ehhez pedig még protéziseket is használnak. Így esélyük van úgy ismerkedni, hogy csak a személyiségük alapján ítélik meg egymást. 

  netflix.png
  Fotó: @Netflix / youtube

  Az előzetesben látható, hogy az őrült sminkeknek köszönhetően a szereplők között lesz földönkívüli, cápa, bagoly, panda és még ördög is. A műsor valójában nem is egy új ötlet alapján készült el, hanem egy korábbi, 2014-es brit műsoron alapul. 

  A Netflix már két évadot megrendelt a sorozatból, amelynek első része július 21-én érkezik.

  (Forrás: Just Jared)

 • A koronavírus elvitathatatlanul nagy hozadéka a fura köszönésekből, ökölpacsizások, könyökpacsizásokból adódó bénázások, amik sok kellemes pillanatokat tudnak okozni a hétköznapokban. Ha mindezt még megfűszerezzük némi angolsággal, amit ráadásul egy királyi őméltóság prezentál, hát az meg még abszurdabb eredményt hoz.

  Mutatjuk: