Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Merész napszemüveget választott tegnap Nicole Kidman, az egyszer biztos! A színésznőt egy hatalmas, háromszög alakú Balenciaga kiegészítőt viselve kapták lencsevégre a párizsi divathétre menet, és bár a fazon egyébként nem lehet teljesen ismeretlen a celebvilágban jártasok számára (korábban Kim Kardashian hordott ugyanilyen darabot), ez nem volt elég indok arra, hogy ne fejtsék ki a poszt alatt őszinte véleményüket a netezők.

  Sokak szerint Kidman ikonikus és ízléses új napszemüvegével, de a többség azért nem így gondolta.

  „Úgy néz ki, mintha szemműtétje lett volna.”

  „Inkább Nicole Batman...”

  „Ki kéne rúgnia a stylistját.”

  „Rossz döntés!” – érkeztek a kommentek a fotó alá, míg egyesek arról írtak, elsőre azt hitték, Julia Fox szerepel a képeken.

 • Ismét egy nagyon vagány címlapon kapott helyet az Eufória fiatal sztárja!

  Sydney Sweeney nemrég a Hong Kong Vogue elején pózolt rövid hajjal, szőke szemöldökkel, ezúttal pedig a legendás német fényképesznek, Ellen von Unwerthnek állt–, pontosabban ült modellt saját magazinja címlapfotójához, méghozzá egy Harley Davidson motoron! A színésznő ráadásul nem bízott sokat a fantáziára: a képen mindössze egy melltartót és egy rövid, fényes sortot visel csak hosszú csizmája mellé.

  „Micsoda megtiszteltetés, hogy együtt dolgozhatok Ellen von Unwerth-tel!” -írta hálálkodva Instagram posztjához Sweeney, amivel teljesen elkápráztatta követőit.

 • A Ben Nevis hegycsúcs legtetején állították fel a világ legmagasabban található kocsmáját.

  Az Egyesült Királyság és Skócia legmagasabb hegycsúcsának számító Ben Nevis 1345 méter magas, ami egy régi vulkán beomlott kráteréből alakult ki és a Grampian-hegységben található.

  George Hermig, youtuber és környezetvédelmi aktivista felmászott ennek a hegynek a tetejére a barátaival, hogy az ott felállított kocsmában elfogyasszanak 35 sört, és megszálljanak az ott felállított menedékben.

  A kocsma amellett, hogy a legmagasabban csücsülő ivója, még emellett a leghidegebb is, ugyanis a -5 fok teljesen normálisnak számít itt. A több órás út azonban nem volt balesetmentes George és csapata számára, ugyanis egyik társuk, Jake, megsérült, így ő kénytelen volt félbe hagyni a menetelést.

 • Ez az anyuka elment tojást vásárolni a boltba, most pedig három kiskacsája van otthon.

  A 31 éves Deza Empson a közeli szupermarketben vásárolt tojást, majd berakta egy inkubátorba, hogy kikeltse őket. A 6 db tojásból végül 3 kiskacsa kelt ki három héttel később, akik a River, Dusk és Daisy nevet kapták.