Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • macska.png
  Fotó: Instagaram

  Gyakran választás elé kerülhet az ember, amikor felteszik az egyik legnagyobb kérdést a világon:

  Macskás vagy kutyás vagy? Kötelező válaszolni, de csak az egyik fajtát mondhatod.

  És aki nem tud erre reagálni, mert esetleg mindkettőfajtát imádja, akkor ott a helyszínen, azon nyomban leveri a víz, jön a zihálás és a teljes eszméletvesztés. Na jó, messzire mentünk, de azért valljuk be, van, hogy megesik az emberrel. Ebben a videóban látható, hogy néha, ez esetben egy macskának sem mindig van szüksége az emberre, hiszen ez a cica nem akar a videó elkészültekor ölelkezni a gazdájával. A jelenet egy nagyon vicces, „teljes szívemből gyűlöllek” arckifejezéssel társul a macska arcán.

  Egyszerűen zseniális!

   (Forrás: 9gag)

 • A világ legnagyobb nyulának, Dariusnak a gazdája Twitteren osztotta meg, hogy valaki ellopta a hatalmas tapsifülest. A nő több mint 400 ezer forint nyomravezetői díjatajánlott fel annak, aki tudja, hol tartózkodik a Guinness-rekorder nyúl.

  Emellett pedig felhívta a figyelmet arra, hogy nem sok hasznát veszik már az elrablói, ugyanis Darius a korából adódóan már nem képes szaporodni.

   

  (via: The Guardian)

 • giphy (48).gif
  Fotó: giphy.com

  Afshan Azad első gyermekét várja párjával, Nabil Kazival. Azad játszotta a Harry Potter filmekben Padma Patilt- Ő volt az, akit Ron Weasley elvisz a bálba a Tűz Serlegében.

  Az Instagramra kitett posztban azt írta, hogy a baba júliusban fog megszületni és nagyon izgatottak.

   (via: etonline)

 • fagyipizza.png
  Fotó: tiktok / arianacrockett

  Ha még mindig nehezen indul a hét, akkor ez a videó, amit mindenképpen meg kell néznie, hogy kicsit könnyebb legyen az élet. Ugyanis ilyen rossz napja ritkán van az embernek, mint ennek a fiatalembernek, aki semmi másra nem vágyott csak egy kis fagyasztott pizzára.

  Az még hagyján, hogy kiszedni sem sikerült a sütőből az ételt és aztán az egész fejjel lefelé landolt a földön, de az, hogy utána a botcsinálta konyha ördöge majdnem bele is ült a forró sütőbe, amit úgy sikerült végül elkerülnie, hogy az egész ráesett, csak felteszi a pontot az i-re.

  Nem is húznánk tovább a szót, az év bénázása látható alánt: