Eszter, Eliza
EUR 383,34 Ft
USD 357,81 Ft
14 °C
24 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • O-ó...

  Képernyőkép 2022-05-24 115322.png
  Fotó: @VerdeSelvans / Twitter

  Felettébb szerencsétlenül alakult egy hongkongi család egyszerű bevásárlása, a gyerekek ugyanis összetörtek egy gigászi méretű porcelánszobrot — melynek értéke nem meglepő módon csillagászati méretű. 

  Az aranyszínű szoborért 52 800 hongkongi dollárt (kb. 2,4 millió forintot) kértek volna el, a család azonban kapott egy kis kedvezményt a baleset miatt, így csak 33 600 hongkongi dollárt, azaz átszámolva körülbelül 1,5 forintnyi összeget kellett megtéríteniük.

 • Lukács László regisztrált az Instagramra.

  Képernyőkép 2022-05-24 121512.png

  Fejes Tamás és Sidlovics Gábor után Lukács László is megjelent az Instagramon, így mostantól nem csak a gitáros és a dobos életének pillanatait követhetik nyomon a zenekar rajongói. Ez azért is érdekes, mert az alapító-frontember korábban nem mutatott túl nagy érdeklődést a közösségi média iránt, de úgy látszik, a másik két tagot látva, akik naponta többször is becsekkolnak az Instájukra, ő is kedvet kapott a posztoláshoz.

  Ugyan még csak néhány nap telt el a regisztrációja óta, az énekes már jó pár bejegyzést publikált. 

 • Természetesen egy TikTokkerről van szó.

  Képernyőkép 2022-05-24 104921.png
  Fotó: @xpmovement / tiktok

  Az, hogy mindezt miért csinálja nem derül ki, valószínűleg csak a kíváncsiság hajtja, követői azonban sok mindenben támogatják.

  A férfi beszámolója szerint az első 1-2 hónapban borzalmasan nézett ki a tenyere, az ott lévő puha és érzékeny bőr ugyanis nehezen tudott alkalmazkodni a folyamatos terheléshez. Ez idő alatt tenyere folyamatosan hámlott, a második hónap után azonban bőre teljesen adaptálódott az új "életformához". 

  Bevallása szerint a bőr a tenyerén megkeményedett és sokkal ellenállóbb lett, távolról pedig teljesen úgy nézett ki, mint azelőtt, hogy elkezdett volna rajtuk járni — közelebbről azonban szembetűnő a különbség. Tenyerén kívül a férfi izmai és ízületei is megerősödtek, minek köszönhetően körülbelül három hónap után már nem okozott különösebb fájdalmat sem a négykézláb járás. 

  Negyven hét után a férfi keze és tenyere távolról továbbra is normálisnak tűnik a valóságban azonban sokkal keményebb, erősebb és ellenállóbb.

  A videós beszámolót alább nézheti meg: 

 • Ráadásul párzás után. 

  A képeken az láthatjuk, amint a nőstény tigris hevesen ráveti magát a hímre, az azonban nem hagyta magát, így hamar egy kisebb összetűzés alakult ki közöttük. Az állatok két lábra állva, a levegőben birkóztak, melyről egy dél-afrikai fotósnak köszönhetően lélegzetelállító fotók is készültek. Alább veheti őket szemügyre: