Szabina
-2 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1349311163
  Fotó: Amy Sussman / Getty Images Hungary

  Kristen Stewart Los Angelesben jelent meg legújabb filmjének, a Spencernek a premierjén, ahol színésztársával, Jack Farthinggal együtt kapták lencsevégre a vörös szőnyegen.

  Egyébként ha jobban megnézzük a képet, akkor elsőre úgy tűnhet, mintha az Alkonyat-filmek egykori sztárja nem rendelkezne köldökkel. 

  Ön szerint van köldöke Kristen Stewartnak?

 • Már jó ideje az 50 éves mérnök zseni, Elon Musk a világ leggazdagabb embere, de tudja még tetézni ezt a címet.

  GettyImages-1234656835
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  Hétfőn ugyanis  több mint 36 milliárd dollárral gyarapította amúgy is jelentős vagyonát, miután a Tesla részvényei 12,7%-kal megugrottak. Az ugrás egy olyan bejelentés után történt, miszerint a Hertz 100 ezer autót rendel a Teslától, hogy 2022 végéig kiépítse elektromos járműbérlő flottáját.

  Vagyonának egynapos növekedése megegyezik a világ 34. leggazdagabb emberének nettó vagyonával.

  Ezzel pedig azt is elérte, hogy 100 milliárd dollárral több pénze van, mint az Amazon-atyjaként ismert, szintén rendkívül gazdag Jeff Bezosnak. Ha így folytatja, hamarosan 300 milliárd dollár lesz a bankszámláján, ezzel pedig egy darabig senki sem taszíthatja le a trónjáról.

  (Forrás: CNBC)

 • Noha sokan vannak, akik nem kifejezetten rajonganak a pókokért, azonban ezt a kis fickót mindenképp érdemes megnézni, ugyanis sokak szerint, szakasztott Elton John.

  Már amennyire egy pók hasonlíthat a világsztárra, azonban az Ausztráliában levideózott nyolclábú sokak szívét elrabolta.

  Érdemes megnézni a videót róla, amin olyan, mintha még zongorázna is:

 • Mint azt korábban megírtuk az ausztrál színésznő tavaly drasztikus fogyáson ment keresztül, ugyanis közel 30 kilót dobott le magáról. Azóta nem, hogy veszített volna lendületéből, még jobban rákapcsolt.

  Míg tavaly saját szavaival csak „Az egészség éveként” referált hihetetlen életmódváltására, idén már az elért eredmények megtartására koncentrál.

  GettyImages-1343958666
  Fotó: Stefanie Keenan / Getty Images Hungary

  Még orvosait is meglepte a kirobbanó fittségével: „Múlt héten mentem el az orvosomhoz éves kivizsgálásra. Annyit mondott:

  Úristen, a laboreredményeid és vérképed is a lehető legjobb! Nagyszerűbb, mint valaha és ez igazán figyelemre méltó.

  A színésznő korábban elárulta, hogy 40. életévének betöltése is nagy szerepet játszott abban, hogy formába lendüljön.

  Büszke vagyok magamra, amiért megcsináltam, és hogy ebben az évben is tartom magam, annak ellenére, hogy most újra filmeket forgatok. Büszkeséggel tölt el, hogy az életemet jobb irányba tereltem.

  Úgy tűnik viszont, Wilson nem csak fizikailag, hanem lelkileg is nagy utat járt be, ugyanis inspiráló gyerekkönyvet írt saját fiatalkori élményeiből „Bella a bátor” címmel.

  Annyi történet van a gyerekkoromból, amit felhasználhatok, ezért nehéz volt kiválasztani, hogy melyik legyen az első. De azt hiszem, számomra a félénkség leküzdése volt az első nagy akadály az életemben. Ezért nem is gondolta volna senki, hogy színésznő leszek. Valójában csak tinédzserkoromban törtem ki a burokból, amikor elkezdtem igazi barátokat szerezni és megfelelő társadalmi kapcsolatokat kialakítani

  — nyilatkozta egy Los Angeles-i reggeli műsornak. Rebel Wilsont nem igazán láthattuk új filmekben a nagy átalakulása óta, az Instagramján viszont folyamatosan kommunikál a rajongóval, szóval gyanítható, hogy rövidesen ebben is változás lesz.

  (DailyMailHelloMagazine)