16:00, December 03. ÉLŐ
Hollandia 2
Egyesült Államok 0
Kalifa Nemzetközi Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 03.
Argentína 0
Ausztrália 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-836570822
  Fotó: Mark Horton / Getty Images Hungary

  A Guns N’ Roses énekese, Axl Rose ígéretet tett arra, hogy véget vet annak a harmincéves hagyománynak, hogy a mikrofonját a tömegbe dobálja, miután kedden arcon talált egy ausztrál nőt. Pénteken kiadott nyilatkozatában Rose elismerte az esetet, és azt mondta, hogy soha nem állt szándékában senkit sem megsebesíteni a zenekar Ausztráliában adott koncertje alatt.

  „Nyilvánvalóan nem akarjuk, hogy bárki megsérüljön, vagy hogy bármilyen módon bárkit is bántsunk a koncertjeinken” – mondta Rose, majd hozzátette, hogy ez mindig is igaz volt a Guns N’ Roses-koncerteknél. „Mivel több mint 30 éve dobáljuk a mikrofont a koncertünk végén, mindig is úgy éreztük, hogy ez egy népszerű része az előadásunk legvégének, amit a rajongók óhajtottak és ismertek, hogy lehetőségük legyen elkapni a mikrofont.” 

  Az előadó azt mondta, hogy a rajongók biztonsága érdekében véget kell vetni a gesztusnak, amely a zenekar koncertjeinek ismert részévé vált. Rebecca Howe, a keddi koncert végén megsérült nő azt állítja, hogy több zúzódást szenvedett, és az orra is betört, amikor a zenekar utolsó dalát követően az arcában landolt a mikrofon.

  (via New York Post)

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Régen láthatták utoljára Mandót és Grogut akcióban, a második évad utolsó epizódja még 2020. december 18-án került a Disney+ kínálatába. Természetesen a nézők világszerte lecsaptak minden lehetséges hírre, hogy mikor jelenik meg a következő évad. A Disney végre közölte a The Mandalorian rajongóival azt a hírt, amire türelmesen vártak. Jelöljék be a Star Wars-fanok naptárukba 2023. március 1-jét, ugyanis a harmadik szezon első epizódjának megjelenése ekkorra van betervezve. Jó hír viszont, hogy a rajongók nem maradnak bolygókon átívelő kalandok nélkül egy jó ideig, mert bár ugyan még ki sem jött a harmadik, de már biztosan készülőben van a széria negyedik szezonja is. Aki pedig esetleg lemaradt volna a beharangozó előzetesről, azt itt megtekintheti:

 • Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Már kezdetben megnyugtatunk mindenkit: semmi horrorisztikusra nem kell gondolni, csupán egy remekül kitalált gerillamarketing áldozataivá váltak New York városának jóravaló állampolgárai. A Netflix legújabb sorozata, a Wednesday ugyanis nemrég jelent meg, és lényegében egy Addams Family-spinoffsorozat, ahol a galád család kislányának a Nevermore Akadémián töltött kalandjait követhetjük. 

  A készítők ennek örömére (remek marketingérzékkel) úgy döntöttek, hogy megtréfálják Amerika egyik legnagyobb városának lakóit, és a sorozatból ismert Izét –aki a lánykának amolyan segítő „jobbkeze” – rászabadították a mit sem sejtő járókelőkre. Az emberek reakciója pedig felbecsülhetetlen, íme:

 • Fotó: TV2
  Fotó: TV2

  Ahogy egyre közeledik a verseny a véghajrához, úgy Árpa Attila és a két utolsó megmaradt hölgy, Timi és Bogi is egyre nehezebben tudja leplezni idegességét. A Nagy Ő péntek esti adásában a színésznek ezúttal két versenyzőt is haza kellett küldenie, és nehéz szívvel ugyan, de Mimire és Natalira esett a választása.

  Árpa előtte Lékai-Kiss Ramónának elárulta, milyen metaforikus gondolatmenettel választja ki azokat a lányokat, akiktől búcsút vesz:

  Azt fogom nézni, kitől mi villan be. Melyik az az emlékezetes jelenet a mi filmünkből, és sajnos akiből a legkevesebb emlékezetes jelenet fog bevillani, attól fogok elbúcsúzni.

  Ramóna még azzal hagyta magára gondolataiba mélyedve a férfit, hogy az utolsó kettő hölgynél már tényleg csak a szíve vezérelje, akkor már ne csináljon filmet az életéből, az legyen a valóság.