Erik, Alexandra
8 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy megszállott gördeszkás számára minden objektum potenciális gyakorlási lehetőség, és bár a lehetőségek korlátlannak tűnnek, mégis végesek. Az például kizártnak tűnt, hogy valaki egy tükörtojáson nyomjon egy half-pipe-ot.

  Eddig.

  A wilkensoni gördeszkapályát egy John Hillding nevű művész alakította át egy hatalmas serpenyővé, amelynek közepére egy dupla tükörtojást álmodott meg, a hozzá való, rámpaként funkcionáló baconnel együtt.

 • GettyImages-1192613930
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  Február végén megírtuk, hogy Emma Watson sajtósa arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy a színésznő szünetet tart a karrierjében. Ezután mindenki vad spekulációkba kezdett, hogy mi állhat a háttérben. Aztán szerencsére gyorsan érkezett is a hír, hogy még sem vonul vissza. De ennél több nem derült ki, most viszont maga Watson írta ki a Twitterre, hogy mi is a helyzet vele és a visszavonulásával: 

  Kedves Rajongóim, 

  A pletykákra arról, hogy eljegyeztek-e vagy nem, pihenőn van-e a karrierem vagy nem minden alkalommal nagyon sokan kattintottak, hogy kiderüljön igazak-e vagy sem. Ha lesznek híreim, esküszöm megosztom veletek. Addig is, higyétek el, az, hogy nem történik velem semmi, az csak azt jelenti, hogy csendben töltöm az időmet a pandémia közben, ahogy sok ember is teszi - félresikerült kenyeret sütök, gondoskodom a szeretteimről, és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy ne terjesszem a vírust, ami még mindig nagyon sok embert érint. Sok szeretetet küldök nektek, remélem jól vagytok, és olyan boldogok, amennyire lehet egy ilyen furcsa időszakban. És, még egyszer köszönöm mindenkinek, aki azon dolgozik, hogy biztonságban és jól legyünk. 


  Xx

  (via: BuzzfeedNews)

 • Szlovákia korábbi miniszterelnöke, jelenlegi pénzügyminisztere egy mókás tévedéséről számolt be a Facebook-oldalán. 

  Igor Matovič a kedd reggeli posztjában elmondja, hogy a szokásos reggeli fürdésekor úgy gondolta, hogy kipróbál egy új sampont, és nem a szokásos flakon tartalmát használta hajmosáshoz. Azonban a politikus csak a tisztálkodószer lemosása után szembesült azzal, hogy a sampon flakonjáról egy macska képe néz vissza rá. Ekkor tudatosult benne, hogy a négylábú házi kedvenc samponjával mosott hajat.

 • A Good Morning Britain riporterei arról kérdezték az angliai Bolton város lakóit, hogy mennyire félnek az indiai koronavírus variánstól. Az egyik nő például azt nyilatkozta, hogy annyira fél az új mutánstól, hogy

  még a házát sem fogja elhagyni. 

  Ezt a város főutcáján sikerült kijelentenie.

  Nem is kellett több a Twitter felhasználóknak, akik azonnal rámutattak a nő bejelenetésének oximoron voltára. 

  Amúgy szép ház. 

  Az egyik kommentelő pedig még arra is rámutatott, hogy még maszkot sem sikerült húzniuk. 

   (via: indy100)