Laura, Alida
16 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Vasárnap tették közzé Facebook oldalukon a philadelphiai állatmentők, hogy egy kivitelező 16 macskát mentett meg, amik beszorultak annak az elhagyatott háznak a falai közé, amelyen dolgozott.

  Ez a vasárnap egy kicsit másképp indult az egyik kivitelező számára, aki egy elhagyatott házon dolgozott. A ház tulajdonosai nyávogást hallottak a falakban, és amikor kibontották kilenc felnőtt macskát és hét kiscicát találtak. Szerencsére ki tudta őket szedni és elhozni hozzánk - de nyolc órájába telt.

  198463392 4353153281403774 7134127064505965621 n

  Egy cica kivételével életben maradtak, de sajnos még gondozásra szorulnak.

  Nagyon örülünk, hogy megtette, mivel jó néhányuk nincs túl jó állapotban, és sajnos az egyik cicát nem sikerült megmenteni. A cicák félnek, néhányuknak több szocializációra lesz szükségük, de jelenleg a ketrecükben pihennek.

  Nem világos, hogy a macskák hogyan kerültek a falak mögé, de a szervezet szerint nem élték volna túl, ha sokáig ott maradnak.

  Az állatmentők szerint a 15 macska most pihen és megfelelő orvosi ellátásban részesül. De már készülnek az örökbefogadásra. 

   (via: Just Jared)

 • Pierre Richard, a Taxi-filmek, a Jöttünk, láttunk, visszamennénk, a Louis de Funés és Gérard Depardieu legszebb pillanatait idéző reklámmal jelentkezett az idei Tour de France-t közvetítő TV 2. (Ez nem a magyar TV2, hanem a dán.)

  Ebben a videóban minden benne van, ami jellemző lehet egy biciklis versenyért rajongóra. Egyszerre figurázza ki és élteti is a versenyszerűen kerékpározókat. Zseniális, na.