Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már idén a boltok polcaira kerül. 

  A Honor után a Nokia telefonokat forgalmazó HMD Global is bejelentést tett, amiből kiderült: az új partneri kapcsolatok kialakításában a HMD az alapvető értékek mentén halad, és olyan együttműködésekre fókuszál, amelyek összhangban vannak a küldetésével.

  Ennek jegyében a vállalat egy különleges és előremutató megállapodást kötött a Mattellel és Barbie-val, hogy a közös terveik mentén felrázhassák a világot, és felhívhassák a figyelmet a kapcsolatok és a csend fontosságára a digitális zajtól hangos mindennapokban.

  A Barbie Flip telefon 2024 nyarán érkezik: ez a stílust, nosztalgiát és természetesen a digitális detox-ot ötvöző klasszikus telefon megtöri majd az okostelefon-kultúra forgatókönyvét, és a nyár legtrendibb kiegészítője lesz

  – fogalmaztak.

 • Ahogy arról, az indexen is beszámoltunk, néhány hete kiderült, hogy a Hell energiaital reklámjaiban Bruce Willist a 365 nap-filmek sztárja, Michele Morrone fogja váltani. A 33 éves olasz színész-modell egyébként már egy ideje Magyarországon tartózkodik, érkezése után a szállodája szobájából készített egy fotót a Lánc-hídról, amit azonnal kiszúrtak a lelkes rajongók.

  Időközben arra is fény derült, hogy Morrone az energiaitalok reklámfilmjét is elkezdte forgatni hazánkban, így történhetett meg, hogy annak egyik szünetében a miskolci Avalon Parkban találtak rá a fanok. A világsztár persze örömmel fogadta az őt körülvevő rajongást, így végül egy órás csúszást okozott a szituáció a forgatásban. 

  A több mint hatvan országban futó kampányról Popovics Adrienn, a Hell operatív marketingigazgatója közleményükben azt mondta, hogy új fejezetet nyitnak a márka történetében, a színésszel kötött együttműködéssel pedig tovább növelik nemzetközi jelenlétüket, és bővítik célcsoportjukat a fiatalabb és trendkövető generáció megszólításával.

  Az első percekben még volt bennem egy kis egészséges izgalom, hiszen mégis a világ legszexibbnek választott filmsztárjával forgattunk. De már az első megbeszélésen kiderült, hogy nagyon jól fogunk tudni együtt dolgozni, hiszen nem csak hibátlanul elmondta a szövegeit vagy megcsinálta a mit kértünk tőle, hanem ötletekkel is segítette a munkánkat.

  – mesélte a Hell Energy marketingigazgatója, hozzátéve: egy rettentően erős kisugárzású, de nagyon udvarias, igazi úriembert ismerhettek meg Marrone személyében.

 • Lassan már semmin sem lepődünk meg nála.

  GettyImages-1449288236
  Fotó: Vivien Killilea / Getty Images Hungary

  Christian Baleről már évtizedek óta tudni lehet, hogy Hollywood azon kevés színészei közé tartozik, akinek tényleg semmi sem drága, ha egy szerep megformálásról van szó. Ez a hozzáállás persze kifizetődő tud lenni, hisz már egyszeres Oscar- és kétszeres Golden Globe-díjas színésznek mondhatja el magát a filmsztár. 

  Sokoldalúságát már több filmben is megvillantotta, a 2004-es A gépészben szinte már az észszerűség határáig lefogyott, majd alig rá egy évre a Batman: Kezdődik!-ben elképesztő módon kigyúrta magát. És akkor még nem is beszéltünk az Alelnökről és az Amerikai botrányról, amely filmekben jelentős túlsúlyt szedett fel magára, hogy hitelesen alakítsa a karaktereit.

  Mostani fotóján, ugyan ennyire drasztikus változást nem láthatunk, mégis sokkolta a rajongóit, amiért megvált szakállától és barna fürjeitől. Mint kiderült ennek oka nem más, minthogy Bale rövidesen Frankensteint fogja játszani a Maggie Gyllenhaal rendezésében készülő filmben. Íme:

 • Egy tinédzser fiú a megtakarított pénzéből nyitott online pizzázót, s elmondása szerint az üzlet valósággal virágzik. A 17 éves Josh Steer januárban indította el a Pizza Boy nevű vállalkozását, pizzája pedig már a nyitás estéjén kapós volt: rögtön húsz pizzát adott el.

  Hetente három estén fogadja a rendeléseket, méghozzá applikációkon keresztül. Egyelőre nincs meg az állandó vevőköre, de reméli, a befolyt összegből kibővíttetheti a konyháját. Arra vágyik, hogy a vendégeket maga szolgálja ki.