Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ez a hír is egy névtelen forrásra alapozva kezdett el terjedni, tehát egyelőre sem Jennfier Lopez, sem a kedves édesanyja nem nyilatkozott még az ügyben. De, ha lehet hinni egy neve elhallgatását kérő, de(viszont) a családot nagyon jól ismerő "barát" szavainak, akkor bizony JLo anyja "hivatalosan" is odáig van a hírtől, hogy lánya és Ben Affleck megint egy párt alkotnak. Magyarul: 

  madarat lehet vele fogatni.

  (People)

 • Egyesek csak a csattogós lepkét tologatták a játszótéren a homokozóban, amikor ennyi idősek voltak. Egyelőre még nem tart ott ez a kislány, hogy megszégyenítse Tony Hawkot, de jó úton halad, az biztos. 

  Capture.PNG
  Fotó: earthfever / Instagram 

  A képre kattintva meg lehet nézni deszkázás közben.

 • A Blikk úgy tudja, hogy az ismerősök körében is elő szokott kerülni a téma, sőt, egyre inkább számonkérésként említik meg, hogy 

  most már aztán tényleg itt lenne az idő, hogy szüljön egy gyereket. 

  A jól értesült informátor szerint Vajna Timi se halogatja a dolgot, elvégre, amikor Andy Vajna élt, akkor is nagyon rajta volt a projekten férjével, járt is hormonkezelésre. 

  Az informátor szerint Vajna az új párjával jól megvannak, így tényleg csak egy gyerek hiányzik a tökéletes kapcsolatukhoz. 

  A fentieket érdemes távolságtartássál kezelni, mert ilyenkor szokott Vajna Tímea az Instagramra kitenni egy posztot, hogy az egész csak kitaláció, egy ismerőse se szokott újságírókkal beszélgetni, szóval a rajongóknak nem kell bedőlnie ezeknek a híreknek.

  UPDATE

  Vajna Tímea Instagram Story-ban közölte, hogy a barátai nem unszolják gyerekvállalásra. Úgy véli, hogy mindennek megvan a maga ideje, elsőként a megfelelő körülményeket kell megteremteni a picinek, és a stressz nem segít.

  (Blikk

 • Ha már kiderült, hogy Alicia Silverstone nem úgy ejti a nevét, ahogy gondoljuk, akkor jöjjön egy másik nagy leleplezés. Attól, hogy izzadunk edzés közben, még nem jelenti azt, hogy hatásosan végezzük a zsírégető, izomnövelő gyakorlatokat.

  Mert miért is izzadunk?

  Azért, mert a testünk így próbál védekezni, hogy ne legyen túl melegünk. Ugye, hát gondoljunk csak bele, hogy önmagában is szokott az ember izzadni, és olyankor általában meleg van. Edzés közben azért tud még jobban izzadni az ember, mert mozgás közben, ahogy dolgoznak az izmok, így megemelkedik a testhőmérséklet, ami ellen elkezd intézkedni a szervezet, és beindul az izzadás.

  (lifehacker)