Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Minden bizodalma a csapatban van.

  Egy Manchester City-szurkoló magára tetováltatta csapata trófeáit, alig néhány nappal az Internazionale elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-döntő előtt. A Manchester City már a Premier League bajnoki címét és az FA-kupát is bezsebelte a Manchester United felett aratott 2–1-es győzelmük után a múlt hétvégén.

  A kék mezes angol csapat szombaton azért léphet pályára az olasz Inter ellen Isztambulban, hogy a szezon harmadik trófeáját is megszerezzék. Korábban csak egyetlen angol klubnak sikerült tripláznia – vagyis hogy egy idény alatt megnyerje a Premier League-et, a Bajnokok Ligáját és az FA-kupát –, történetesen éppen a Manchester Unitednek.

  A City most Pep Guardiola vezetésével megismételheti a „vörös ördögök” 1999-es  teljesítményét, amit egy lelkes szurkoló a vádlijára tetováltatott serlegekkel meg is előlegezett kedvenc klubjának. Íme:

 • Kétgyermekes apa lesz az énekes.

  Újra szülői örömök elé néz Pál Dénes és kedvese, Heni. Az énekesnek 2018-ban született meg első gyermeke, Panna Róza, most pedig újra várandós párja, amelyet egy aranos családi fotóval tudatott a Facebook oldalán.

  Jelentem, most minden kerek. Hamarosan bővül a családunk, még idén kétgyermekes apuka leszek, és ennél semmi nem tehetne boldogabbá. Lilivel együtt már hárman lesznek, mi ez, ha nem nagy család? Nagyon várunk, kisbabánk!

  – írta posztjához a The Voice győztese.

 • Megosztották szerelmük titkát.

  Immár tíz éve tart Rékasi Károly és Pikali Gerda kapcsolata – a titkukra sokan kíváncsiak. Bár mindketten nagyon elfoglaltak, nem véletlen, hogy kapcsolatuk ennyire idilli: sokat tesznek azért, hogy a köztük lévő tűz ne aludjon ki. A romantikát is igyekeznek megőrizni, hiszen még mindig randiznak.

  „Most is épp egy olyan időszakot élünk, amikor Gerdának rengeteg a színházi munkája. A próbák és a fellépések mellett szinkronszerepei is vannak. Mindemellett azért két munkája között sikerül időnként randiznunk. Legutóbb például elmentünk együtt ebédelni, majd a Margit-szigetre. Lehuppantunk a szökőkútnál, kicsit lazítottunk, töltődtünk, miközben élveztük egymás társaságát. Mi ezt »randalgásnak« hívjuk. Tíz év után is fontosnak érezzük, hogy szakítsunk időt ilyen programokra” – mesélte a HOT! magazinnak Rékasi, hozzátéve: neje mellett tapasztalta meg, milyen is egy kiegyensúlyozott kapcsolat.

  Az egyik legfontosabb dolog az, hogy merjük magunkhoz engedni az örömöt

  – emelte ki a Barátok közt egykori sztárja.

 • Csak egy átlagos nap Berlinben.

  Jared Letót sosem kellett félteni, ha merész vagy extrém dolgokról volt szó. Bár leginkább megjelenésével szokott feltűnést kelteni a színész-énekes, most épp azzal vonzotta magára a tekinteteket, hogy fényes nappal nekiállt falra mászni. Házfalra.

  Leto egy berlini szállodát hódított meg kívülről, bármiféle segédeszköz, biztosítás és konkrét indok nélkül. Bár valószínűsítik, hogy egy TikTok-kihívás állhat a dolog mögött, egyelőre nem tudni, pontosan miért mászott fel majdnem az első emeletig, majd vissza a 30 Seconds to Mars frontembere. A videóra vett mutatványnak mindenesetre komoly közönsége volt nemcsak a közösségi oldalakon, de a német főváros utcáján is.

   (via 24.hu)