Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tiszavirág-életű volt a két énekes házassága.

  Nem kell első házassági évfordulós ajándékra költenie Billy Ray Cyrusnak, a 62 éves énekes ugyanis mindössze hét hónappal az esküvője után beadta a válókeresetet. Feleségével, a 35 éves, szintén countryzenész Firerose-zal tavaly októberben kötötték össze életüket, miután Miley Cyrus édesapja pár hónapnyi randizás után, 2022. novemberében megkérte a kezét.

  A nyilvánosságra került dokumentumok szerint kibékíthetetlen ellentét, valamint helytelen házastársi magatartás vezetett idáig, az elmérgesedett viszonyt pedig alátámasztja, hogy a TMZ értesülései szerint Cryus előző hónap végéig adott haladékot párjának, hogy elhagyja közös otthonukat – utána borsos pénzeket számolt volna fel neki az ott tartózkodásért.

  A válási papírokban az énekes a házasság érvénytelenítését kéri, mert saját bevallása szerint „csalás” történt annak megkötésekor. Hogy ez alatt pontosan mit ért, egyelőre nem tudni.

  Cyrus 2022. tavaszán vált el előző feleségétől, öt gyermeke, köztük Miley és Noah Cyrus édesanyjától, akivel 28 évig voltak együtt.

 • VV Dorka pár hete még Valennel tervezgette családjukat.

  vv12
  Fotó: RTL

  A múlt hét elején a ValóVilág 12. gerlepárja, VV Valen és Dorka úgy döntöttek, inkább csak barátok maradnak, miután egyre több volt a féltékenykedés és a konfliktus kapcsolatukban. Bár korábban még a gyerekvállalás is szóba került közöttük, a lány nem bánkódott sokat a szakítás miatt, VV Dudunál talált vigaszra, gyakorlatilag már másnap.

  Dudu és Dorka románca pedig fénysebességre kapcsolt azóta, olyannyira, hogy tegnap a srác érzelmes sorokat is intézett újdonsült barátnőjéhez.

  „Lehet, hogy három-négy napja van ez, viszont már sokkal régebb óta érzem, csak most jött el az idő.”

  „Úristen, Ruben, mit szólsz ehhez a szerelmi vallomáshoz? Lehidalok” – olvadozott Dorka, a felkérdezett fültanú, Ruben pedig úgy döntött, inkább magukra hagyja a szerelmeseket, és kivonult a szobából.

  „Amit nekem mond, számomra tényleg teljesen hihető, és lehet, hogy én vak vagyok vagy naiv, de teljesen el tudom hinni, és bízni is benne. Úgyhogy szerintem ez a kinti életben ki tud forrni, hogyha szeretnénk mindketten” – magyarázta a riportszobában a lány, hozzátéve: őt nem zavarja, hogy Dudu korábban Verával és Noémivel is közelebbi kapcsolatba került.

 • Nem is akármilyen okból érkezett hazánkba az énekesnő.

  Dua Lipa szerdán egy csokor fotó kíséretében mintegy mellékesen megjegyezte a közösségi oldalán, hogy Budapestre utazott. Az énekesnő, aki június 5-én, azaz múlt szerdán Berlinben indította el nyári miniturnéját, múlt héten néhány napig tartózkodhatott hazánkban egy klipforgatás miatt.

  Refresher információi szerint az énekesnő a berlini koncert után utazott Budapestre, a klipet pedig a Falling Forever című dalhoz forgatta a Korda Stúdióban. Azt írják, hogy a horvátországi fellépéséig, vagyis vasárnapig volt hazánkban.

  ...és mindezek közepette még egy klipet is sikerült forgatnunk Budapesten... Nimes, Franciaország, első éjszaka a kettőből ma este! A nyári turné folytatódik

  – tudatta követőivel a lapozható bejegyzésben, melynek egyik eleméről sem mondható meg egyértelműen, hogy Budapesten készült.

  Dua Lipa a turnéja során kilenc európai városban adja elő legújabb albuma, a Radical Optimism dalait.

 • Nem hagyhatta szó nélkül a dolgot, és most mindenki őt méltatja.

  A rajongók legnagyobb örömére ma érkezik A Bridgerton család című sorozat harmadik évadának második fele a Netflixre, melynek főszereplőjét, Penelope Featheringtont a 37 éves ír színésznő, Nicola Coughlan alakítja. Coughlan ennek apropóján gőzerővel népszerűsíti is a sorozatot: a minap például Dublinban járt egy vetítésen, ahol kérdéseket is fel lehetett neki tenni. Így történt, hogy az egyik újságíró sejtelmesen bujtatott kritikával illette őt a testsúlyával kapcsolatban.

  Mivel nem most tettek először megjegyzést a testalkatára a nyilvánosság előtt, Coughlan profin kezelte a helyzetet, amikor az újságírónő azt mondta neki, hogy elég bátor dolog volt tőle, hogy meg merte mutatni a testét a kamerák előtt. 

  Tudod, szerintem nehéz ez a helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – vagyis a tökéletes mellekkel megáldott nők –, nem látják viszont magukat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének. Remélem, örültök a látványnak!

  – vágott vissza a szőkeség, akinek szavai hallatán a rajongók nevetni és tapsolni kezdtek. 

  (Via The News)