Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Felesége sokáig nem akart anya lenni, de már ő is családot alapítana.

  Lassan bővülhet Szabó Ádám családja, feleségével, Jenniferrel ugyanis egyre többször játszanak el a gyermekvállalás gondolatával.

  „Egy éve és négy hónapja vagyunk együtt, és szep­tember óta vagyunk házastársak. Nem húzzuk le egymást, hanem szépen építjük. Mostanra a hibákat, amikkel meg kellett küzdenünk, kijavítottuk” – kezdte a Story magazinnak az énekes, majd rátért a baba-témára.

  „Bevallom, egész életemben arra vártam, hogy egy nő azt mondja, szeretne tőlem gyereket. Előttem ott volt a szüleim gyönyörű példája, és egy álmom vált valóra, amikor Jennifer­ azt mondta, hogy szeretne velem családot alapítani. Eddig egyetlen nő mellett sem éreztem azt, hogy szeretnék édesapa lenni, valami mindig hiányzott, de ez most megváltozott.”

  Ezzel felesége is egyetértett, ő úgy fogalmazott, egy mindig fennálló űrt töltött be Szabó az életében.

  „Mellette megnyugodtam, otthonra találtam, minden egyes félelmem szertefoszlott mellette, és én is tudtam segíteni neki abban, hogy túllendüljön a nehézségein, hogy felnőtté váljon. Úgy érzem, tökéletes családapa lesz belőle” – kezdte a fiatal nő, akinek a gyerekvállalással kapcsolatos véleményét is megváltoztatta férje.

  „Én egészen eddig nem akartam gyereket, mert a szüleim elváltak, amit nagyon nehezen éltem meg, és azt mondtam: a saját gyermekemet nem akarom kitenni ennek. Ádám azonban mindent felülírt az életemben, és úgy érzem, készen állok rá, hogy édesanya legyek.”

 • Szerinte Sunny és Sadie sokat tanulhatnának tőle.

  Legutóbb a tavaly nyáron megjelent Ne merészelj eljönni a bát mitcvámra című vígjátékban láthattuk együtt játszani Adam Sandlert feleségével és gyermekeivel, akik szeretnének idővel híres édesapjuk nyomdokaiba lépni. A színész most egy interjúban elárulta, nemrég szakmai tanácsot adott a 15 éves Sunnynak és a 17 éves Sadie-nek, példaképet ajánlva nekik:

  „A gyerekeink színészek akarnak lenni. Mondtam, akkor nézzétek meg Carey-t” – kezdte új, Az űrhajós című filmje női főszerepét játszó Carey Mulliganre hivatkozva Sandler, aki ezúttal egy házaspárt alakít a többek közt A Nagy Gatsbyben is feltűnt angol kolléganőjével.

  Imádom Carey-t. Figyelj, amit a filmekben csinál, lehetetlen, hogy én ezt meg tudnám csinálni. Nem lehetséges. Csak nézem, és azt gondolom, ez a színészkedés egy új szintje. Csak próbáltam nem útban lenni neki, lenyűgöző, annyira igazi, erőfeszítések nélkül

  áradozott Mulliganről a férfi, de mint kiderült, rajongásuk kölcsönös a másik iránt, hiszen az Oscar-díjra jelölt színésznő is látta Sandler összes filmjét.

 • Csak halkan megjegyezte.

  Közel tíz éve alkot egy párt Voksán Virág és Valentényi László, akik nem tagadják, két gyermekük, Beni és Vivi érkezése sok mindent megváltoztatott kapcsolatukban. A lemezlovas és a generálkivitelező azonban, akiket a nézők a Nyerő Páros hetedik évadában láthattak együtt, kitartanak egymás mellett, az otthoni teendőket pedig megosztják.

  Mint kiderült, mindketten rendmániásak.

  Nekem és Lacinak is fontos, hogy az otthonunk szép és rendezett legyen, hogy minket tükrözzön, így ha kell, naponta tartok a gyerekeknek hegyi beszédet

  – árulta el a Story magazinnak Voksán, akinek szavait az nlc.hu idézte.

  A kétgyermekes édesanya arról is beszélt, hogy míg a takarítás neki jut, a főzés többnyire a párja dolga.

  A takarításért meg persze én felelek. Sokan meglepődnek, amikor kiderül, nincs bejárónőnk, de nekünk ez a komfortos. Nem szeretnénk egy idegent a házban, például ezért nincs bébiszitterünk sem. És a férjem nagyon rendes, általában ő főz, szóval arra nincsen gondom. Fő a munkamegosztás, és csak halkan jegyzem meg, ez a hosszú házasság egyik titka!

  – jelentette ki a lemezlovas, aki korábban arról is beszélt, hogy szerinte egy párkapcsolat megsínyli, ha a nő nem szexi szülés után.

 • A szerinte gyakran emlegetett „gazdag pasira” is kitért.

  mónika
  Fotó: youtube

  Utazási-, pontosabban az azt megelőző spórolási szokásairól készített videót YouTube csatornájára Erdélyi Mónika. A műsorvezető lányával, Mollival gyakran van úton, épp ezért sok kérdést is kap, hogyan finanszírozza ezeket a kiruccanásokat. 

  Ebben a videóban kísérletet teszek arra, hogy elmagyarázzam, hogy mi miből tudunk annyit utazni. Ugye a tavalyi év folyamán is hatszor-hétszer, de talán nyolcszor is utaztunk. Az újságok össze-vissza írnak, hogy gazdag pasi meg nem tudom ki fizeti az utakat. Hogy gazdag pasi fizeti-e, ezt a jövőben sem szeretném a nyilvánossággal megosztani. De ezeket az utakat mi saját zsebből is ki tudjuk fizetni, vagy pont abból is fizettük

  – kezdte bejelentkezését Erdélyi, majd felolvasott egy listát, amely tételei kapcsán „nagyon erősen meghúzták a nadrágszíjat”, hogy a számukra legfontosabb dologra, az utazásra jusson keret.

  Ebből többek között kiderült, hogy kávét például már csak granulátumból fogyaszt kapszula helyett, ezzel 142 ezer forintot spórol éves szinten, ami két főre egy London vagy Párizs retúr repülőjegyet ér. Alkoholt nem iszik, a dohányzásról és a zacskós zabpehelyről leszokott, a fodrászat helyett saját magának festi a haját, utóbbival közel évi félmilliót nyer. Nagyot dob a latba, hogy már nem taxival járnak ki a reptérre, a sminklemosót elhagyva pedig babapopsi törlő kendőt használ, ahogy anno a tévés sminkszobában is tették. Ruhákat keveset vásárol, és azokat is akciósan, erősen leárazva, gyakran külföldön, ahol még olcsóbbak. 

  „Ilyen nagyon apró dolgokon nagyon sokat lehet spórolni, ha gondoljátok, nézzétek át a költségvetést. Én nem akarok senkinek tanácsot osztogatni, mi így csináljuk, végre megválaszoltam ezt az égető kérdést!”