Botond, Mózes
10 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy férfi az önfeledt vidámparkozás közepette elhagyta a fogát a hullámvasúton. Ahogy a felvételen is látszik, az elején még minden oké, megy a kiáltozás, nevetgélés, amikor is egyszer csak 

  hopp, eltűnik az a fránya fog. 

  A férfi láthatóan zavarba jött, de a mellette ülő lánynak nagyon tetszett ez a furcsa fordulat.

 • Janet Jackson katonai stílusú dzsekije, amiben az énekesnő az 1990-es Rhythm Nation turnéján lépett fel, 81 250 dollárért (24 millió forintért) kelt el egy Beverly Hills-i aukción a hét végén.

  A fémdíszítésű fekete dzseki volt a sztárja a Julien’s Aukciósház péntektől vasárnapig tartó háromnapos árverésének, amelyen az énekesnő fellépőruháit és más relikviáit kínálták eladásra. A dzseki az előzetesen becsült ár hússzorosáért kelt el pénteken.

  A Rhythm Nation koncertkörút Jackson első szólóturnéja volt.

  A négyszeres Grammy-díjas énekesnő, aki vasárnap lett 55 éves, több mint ezer olyan ruhadarabját bocsátotta árverésre, amelyet a színpadon, vörös szőnyegen vagy a klipjeiben viselt.

  Egy karika fülbevaló kulccsal, amit az 1990-es turnén is viselt, 43 750 dollárt (13 millió forintot) ért egy gyűjtőnek – írja az MTI.

  Az árverés bevételének egy részét a Compassion International nevű, keresztény gyermekeket támogató csoport kapja.

 • 187150380 302024091428944 4421785867396411670 n
  Fotó: instagram / khaby00

  Már 11 millióan követik Instagramon a srácot, akinek olyan egyszerűek a videói, hogy szó szerint nehéz rájuk szavakat találni. A közösségi oldalakon igencsak elterjedtek mostanában azok a videók, amelyek egy bonyolultnak látszó helyzetre ígérnek orvosságot, de végül csupa értelmetlenség a vége. Ezekre kezdett reakciókat készíteni Khaby Lame, és egyik napról a másikra hihetetlen népszerűségre tett szert.

  A recept mindössze annyi, hogy megmutatja, hogyan lehet a legegyszerűbben megoldani egy helyzetet. Plusz védjegye a lesajnáló fejcsóválás, amivel nyugtázza az előző, értelmetlenül megoldott szituációt.

  Khaby a napokban azt is megmutatta, hogy már többen követik az Instagramon, mint a Facebook atyját, Mark Zuckerberget. Ez akkor 8,7 millió követőt jelentett, a poszt írásakor azonban már 11 millióra növekedett ez a szám. Nincs is tehát népszerűbb a puszta egyszerűségnél!

 • Mindenkit megfertőzött a Jerusalema táncos kihívás, az elmúlt évben sorra jelentek meg olyan videók a neten, amelyek különféle területen dolgozók közös produkcióját tárták a világ elé.

  scrnli 2021- 05- 16- 14-18-53.png

  A Magyar Állami Operaház sem akart kimaradni a sorból, ők is szerettek volna részt venni az üzenet továbbításában, miszerint a tánc a legkilátástalanabb helyzetben is örömöt okoz. 

  Kinyitottuk magunkat a tánc örömére

  – olvasható a videó mellett, ami az Opera Facebook-oldalán debütált. A bejegyzésben azt írják, az intézmény dolgozói közül nagyon sokan csatlakoztak az akcióhoz, mellyel az együttlét örömét, magát az életörömöt kívánják megmutatni, amelyben reményeik szerint hamarosan mindenkinek ismét része lehet, és ami szerintük zenével és tánccal abszolút kifejezhető. Hozzátették: bíznak benne, hogy az újranyitás időszakában, egyben a társadalmi felelősségvállalás jegyében ezzel a kis videóval is köszönetet mondhatnak mindazoknak, akik a számukra is kihívásokkal és nehézségekkel teli időszakban mindent megtettek azért, hogy újra visszakaphassuk korábbi életünket.

  A közös ügy szó szerint megmozgatta az intézményt, az örömtáncból a Magyar Nemzeti Balett művészei és munkatársai mellett magánénekesek, a Magyar Állami Operaház Zenekarának és Énekkarának tagjai, a Magyar Nemzeti Balettintézet növendékei és az adminisztrációban dolgozó kollégák is kivették a részüket.

  A produkciót itt tudja megtekinteni.

  És itt: