16:00, December 05.
Japán 1
Horvátország 2
al-Dzsanúb Stadion Nyolcaddöntő
20:00, December 05.
Brazília 0
Koreai Köztársaság 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Chloe Fineman az első találkozásuk óta érti, hogy Pete Davidson miért olyan rendkívül vonzó a hölgyek számára. 

  GettyImages-1237491390
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  „Dolgoztam és beszélgettem együtt vele” – mondta Fineman a Page Sixnek a 2022-es Amerikai Természettudományi Múzeum gáláján csütörtök este. „Mélységesen elbűvölőnek találom őt, és emlékszem az első évemre (a Saturday Night Live című komédiaműsorban), amikor odamentem az összes barátnőmhöz, és azt mondtam: »Most már értem«”

  A harmincnégy éves Fineman azt is megosztotta, hogy voltak olyan közeli barátai, akik randiztak a huszonkilenc éves Davidsonnal, és kivétel nélkül csakis „szép dolgokról” számoltak be neki. És nem ő az egyetlen SNL szereplő, aki átlátja, hogy a Staten Island királya vígjátékfilm sztárja miért szűri össze a levet olyan női hírességekkel, mint Ariana Grande, Kim Kardashian, Kaia Gerber vagy legutóbb Emily Ratajkowski. 

  Másik ismert kollégája, Mikey Day elmondta, hogy a komikus személyesen egy „jó fej” és „nagyon okos srác”. „Nem hiszem, hogy az emberek tudják, hogy mennyire okos, mert mindig olyanokat szokott mondani, hogy: »Hé, mi a helyzet? Az anyámmal élek és füvet szívok«" – folytatta. „Pedig egy nagyon intelligens, jól kommunikáló, és érdekes srác. Szeretem Pete-et. Ő a legjobb.”

 • Újabb oldaláról ismerhetjük meg.

  A rappernek ez lesz élete első hivatalos bokszmérkőzése, de elmondása szerint, már gyerekkora óta folytatja a küzdősportot. Leendő szlovák nemzetiségű rapper ellenfelét, Rythmust, jól ismeri és tiszteli a munkásságát, és úgy tűnik a kolumbiai dzsungelből nemrég visszatért sztár valóban készen áll a megmérettetésre.

  Férfias küzdelemre lehet számítani! Jobb ha komolyan veszi az ellenfelem a jobbosom, ami elég ütős, akárcsak a szövegeim!

  – nyilatkozta Curtis, aki napi két edzéssel készül az összecsapásra, és állítása szerint azóta sikerült leadnia jónéhány plusz kilót, de még az állóképessége is javult. „Rengeteg magyar szívű szlovákiai támogat engem, én pedig az ő tiszteletükre az Ismerős Arcok, Nélküled című ikonikus dalára fogok bevonulni a ringbe.”

  (via Bors)

 • Jobb későn, mint soha!

  Robert Pattinson és Suki Waterhouse azon sztárpárok közé tartoznak, akik igyekeznek a lehető legjobban védeni magánéletüket a nyilvánosságtól. Így lehet, hogy 2018 közepe óta tartó, négy és fél éves kapcsolatuk alatt mindössze pár közös fotó készült csak róluk, nyilvánosan pedig nem is mutatkoztak együtt – egészen mostanáig!

  A filmsztár és modell-énekes kedvese ugyanis most először közösen vettek részt egy hivatalos rendezvényen, a Dior 2023-as őszi férfi kollekciójának divatbemutatóján. Az eseményre egy igazán különleges helyszínen, az egyiptomi Gizában került sor, a két híresség pedig egyaránt visszafogott és minimalista, de annál elegánsabb ruhában érkezett:

 • Megérkezett a magyar szinkronos előzetes Darren Aronofsky legújabb rendezéséhez, A bálnához. Brendan Frasernek a Jászai Mari-díjas Mészáros Máté kölcsönzi a hangját. 

  A történet egy apa-lánya kapcsolatáról szól. Darren Aronofsky új filmjének főszereplője Charlie (Brendan Fraser – a szerk.), egy 270 kilós angoltanár, aki a világtól elszigetelten él. Egyetlen barátja Liz (Hong Chau) próbál neki segíteni a mindennapokban. Charlie úgy érzi, nem sok ideje maradt, ezért elhatározza, hogy rendbe hozza kapcsolatát elhidegült lányával, Ellievel (Sadie Sink).

  Samuel D. Hunter színdarabjából készült filmben Brendan Fraser melett többek között olyan színészek is feltűnnek, mint a Stranger Things sztárja, Sadie Sink, Hong Chau (Hatalmas kis hazugságok) vagy a Vasember 3-ban és a Bosszúállók: Végjátékban is szereplő Ty Simpkins.