Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Pontosabban Wakanda ellenfele, Namor mutáns lesz, amit az őt alakitó Tenoch Huerta nemrég megerősített egy Empire-nek adott interjú során.

  párducka
  Fotó: Instagram

  A karakter az első Marvel-hős, aki 1939-ban debütált, és a képregényekben is mutánsnak számít. Ez ugyebár azért is fontos, mert az X-men is csatlakozni fog az MCU-hoz, és Namor csak egy újabb lépés afelé, hogy ténylegesen megérkezzenek a mutánsok a képernyőkre.

  Az Őrület multiverzumában már X-Professzor is megjelent, aki az X-Menek vezetője, de a Miss Marvel sorozat főszereplőjéről is kiderült, hogy hordozza magában azt a bizonyos gént.

 • Nevet keresnek az állatkerti kislajhárnak, aki még anyjával cipelteti magát, de már szilárd táplálékot is eszik.

  A nagyközönség szavazhatja meg az Állatkert honlapján, hogy Diego, Mateo vagy Nico legyen-e a Pálmaházban cseperedő kislajhár neve. Lili, az anyaállat már több kölyköt is sikeresen felnevelt, sőt, ő maga is Budapesten született.

  A Budapesti Állatkert Pálmaházban lakó kétujjú lajhárok (Choloepus didactylus) családi életéről akár folytatásos családregényt is lehetne írni, hiszen rendszeresen megörvendeztetik a látogatókat újabb és újabb kölykökkel. A legutóbbi jövevény még júliusban született, de az első hetekben, hónapokban még nem sokat láthatott belőle a nagyközönség. Mostanra egy kis szerencsével már jól meg lehet figyelni, sőt, az Állatkert nemrégiben egy kisfilmet is közzétett a most már csaknem három hónapos apróságról.  

  Lili, az anyaállat, aki már fél tucat kölyköt nevelt fel sikeresen, maga is a Budapesti Állatkertben jött a világra, sőt mi több, még az ő anyukája, vagyis a mostani kicsi nagymamája, a 29 éves Banya is tagja a csoportnak. Az apukát Zippónak hívják, ő azonban szeptember eleje óta már az Amszterdami Állatkert lakója.

 • Jennifer Aniston a The Morning Show forgatásán járt Jon Hamm társaságában New Yorkban.

  anistom
  Fotó: Instagram

  A Just Jared fotói alapján arra lehet következtetni, hogy a páros egy olyan jelenetet forgatott épp, ahol Porschéjával megáll színésztársa mellett. Hamm egyébként nemrég csatlakozott az új évadhoz.

 • Bogi nagyon boldog!

  Az énekesnő Instagramon mesélt arról, hogy újra diák lett, ugyanis elindult egy önismereti úton, aminek hároméves képzése során személyiségfejlesztő válik belőle.

  „Már az első két tanítási nap tanulságos volt” – írta Bogi, akire kedvese, Puskás Peti is nagyon büszke.