Ida
6 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • osvathzsolt
  Fotó: youtube

  Régóta tervezték, most megvalósítják – ezerrel dolgoznak éttermükön Osváth Zsolt és párja, Patrik. Legújabb közös videójukban elmondták, sikerült megnyerniük egy pályázatot, így elindíthatták a szerelemprojektet, amiben egy lakberendező is segédkezett. A Youtube-os műsorvezető eleinte százszázalékosan maga szerette volna megtervezni a dizájnt, de végül örült, hogy szakemberhez fordult.

  Elérzékenyültem. Ahonnan én jövök, ott nem az a jellemző, hogy emberek éttermet nyitnak, vagy sikeres vállalkozást hoznak létre. Azt még nem tudjuk, hogy sikeres lesz-e, de reméljük!

  – mondta, miután először látta a látványtervet.

  Osváth Zsolt ugyanis nehéz fiatalkort tudhat maga mögött, gyermekotthonban nőtt fel.

  A vlogban betekintést engedtek a felújítás szegmenseibe, ami egyébként a család segítségével zajlik. A nyitással megvárják a járványhelyzet végét, Zsolt pedig úgy tervezi, hogy az első egy-két hónap minden napját az étteremben tölti majd. Ami a Youtube-csatorna jövőjét illeti, a rajongóknak nem kell félniük, a tartalmak mennyisége ugyan csökkenni fog, de minden héten várható lesz legalább egy-egy videó.

 • GettyImages-1232277008
  Fotó: Eric McCandless / Getty Images Hungary

  Elindultak az American Idol élő adásai. Az egyik zsűritag Katy Perry pedig videót is posztolt ez alkalomból az Instagramjára, ahol fontosnak tartotta megjegyezni, hogy

  Nehogy azt higyétek, hogy élőadásban szellentek. Ez csak a ruhám.

  A félreérthető nyikorgás itt tekinthető meg:

 • Bata Adrienn 2009-ben futott be Ébressz fel! című számával. Az énekesnő és párja már egy ideje tervezték a menyegzőt, de a járványhelyzet miatt vártak, hátha sor kerülhet nagy esküvőre. Végül úgy döntöttek, egyelőre megelégszenek egy kis ceremóniával, a nagyot majd később pótolják, és már a mézeshetek helyszíne is megvan.

  Úgy döntöttünk, nem várunk tovább, hisz nem láttuk a végét ennek a helyzetnek. Először úgy tűnt, csak két tanú lehet jelen, ám végül 10-en voltunk, a szüleink is részt tudtak venni az esküvőnkön. Az az érdekes, hogy egy ilyen „kis” esküvő is legalább olyan sok izgalmat tartogatott, mint egy nagy ceremónia, hiszen gondoskodni kellett a családi ebédről, a ruhát pedig csak online tudtam megrendelni és volt méretprobléma is, ezért vissza kellett küldenem. Dubajba vagy Görögországba megyünk, a kettő közül még nem döntöttünk, de mire lehet utazni, ezt is kitaláljuk

  – mesélte Barbee a Blikknek.

 • Britney Spears háza táján egy ideje nem minden oké, miután egy ideje az apja gyakorol teljes gyámságot felette. Sokaknak az a meggyőződése, hogy az énekesnő Instagramja sem kivétel, és azt is valaki más szerkeszti helyette. Ezért a rajongók folyamatosan belemagyarázzák az összes felvételbe, képbe és posztba, hogy Spears próbál a háttérből üzenni, hogy segítsenek neki. 

  Most egy régebben rögzített videót tett közzé, amiben semmi más nem történik, csak annyi, hogy a kamerába néz. A posztban ezt írja: 

  Ezeket a különleges felvételeket még senki nem látta, nekem is újak! Több, mint 10 percnyi videó van a Rózsa projekthez, és higgyetek nekem az nagyon sok! Örülök, hogy megoszthattam, főleg egy olyan világgal, ami ennyire megérti és érdekli az életem... Mit mondhatnék, le vagyok nyűgözve! Itt van még egy csodaszép nyár jégkrémmel és napfürdővel!

  A Rózsa projekt arra a mozgalomra utal, ami Twitteren ésInstagramon is az énekesnő kiszabadítására hívja fel a figyelmet. 

  Alább pedig az elég furcsa poszt: