Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 26 éves énekesnő a modellszakmában is kipróbálta magát.

  GettyImages-1342323152
  Fotó: Jacopo Raule / Getty Images Hungary

  Adottságait tekintve talán nem is olyan meglepő, hogy a 26 éves énekesnőt idén végre felkérték a Versace egyik modelljének.

  Nemcsak magassága (173 cm) ideális ehhez, hanem alakja és különleges vonásai is adottak ahhoz, hogy az éneklés mellett a kifutón is felvonuljon. Dua egyébként egy közeli barátnőjével együtt vonulhatott, hiszen a Versace egyik modellje volt Gigi Hadid is, aki az énekesnő kedvese, Anwar Hadid nővére.

 • A US Open idei nyerteséről, Emma Raducanuról korábban az Index is írt, ahogy a teniszezőnő Met-gálás megjelenéséről is.

  A 18 éves brit lány győzelmével 127 helyet ugrott előre a teniszezők ranglistáján, és igazi hírességgé vált.

  Így bátran állíthatjuk, hogy egy igazi tehetséggel állt szemben Katalin hercegné a pályán tegnap. Katalin korábban profi teniszező szeretett volna lenni, így adta magát a dolog, hogy kihívja egy meccsre az idei győztest.

  A hercegné különösen jó formában van, és láthatóan nagyon jól érezte magát a pályán.

 • TikTokon napok óta nagy népszerűségnek örvend egy videó, amelyen Fella, a buldog első napját láthatjuk a kutyaoviban.

  giphy (3).gif
  Fotó: giphy.com

  A kiskutya teljesen megszeppen attól, hogy a többi kutya lelkesen futkározik körülötte, ezért egy ponton úgy dönt, jobb lesz neki a sarokban, a gazdája mellett, minél távolabb mindenkitől. A jelenethez tökéletesen illik a 

  küldjetek segítséget

  felirat is. Fella gazdija azóta mindenkit megnyugtatott, hogy idővel sokkal bátrabb lett a kiskutya, sőt már néhány barátot is szerzett, akikkel sokat játszik.

 • A 28 éves Jeffrey Wang fotós utált otthonról dolgozni a koronavírus miatti lezárások alatt, hiszen alig tudott értékelhető képeket készíteni, szeptember 21-én azonban kiment az Aberdeen melletti Carnie Woodba egy babaházból kivett íróasztallal és egy apró számítógéppel, hogy megpróbáljon rávenni egy mókust, hogy pózoljon neki.

  Talán ő sem számított rá, hogy terve tényleg sikerülni fog, de a szerencse végül mégis vele volt — kicsivel több mint másfél óra várakozás után ugyanis egy mókus lecsapott a miniatűr íróasztalra kihelyezett mogyoróra, így megszülethettek az elképesztően aranyos képek.