Ivett, Frida
6 °C
16 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A fitneszmániás színésznek egy szerep kedvéért kell 30 kilót magára szednie, és Instagram-posztja szerint jó úton halad a cél eléréséért,

  szépen kigömbölyödött.

  A 49 éves Mark Wahlberg ugyan még csak 14 kilónál tart, de három hét alatt ez mindenképpen szép teljesítmény még akkor is, ha külön szakácsot szerződtetett a hízókúrához.

  A színész, aki családjával saját gyorsétterem-láncot működtet, napi 7000 kalória bevitelét tűzte ki célul. A nemes feladatra felkért szakács, Lawrence Duran elmondta, hogy

  naponta tizenkét tojással tömi

  az egykori Marky Markot, aki reggeli előtt, bemelegítésként hajnali háromkor tolja le az első adag rántottát. Edzés után újabb nyolc tojás és hat szelet bacon jön rizzsel, majd az egészet két evőkanál olívaolajjal és egy kiadós protein shake-kel csapatja szét. Ezután háromóránként borjúhúsból, steakből, sertésszeletből és halfélékből álló fogások következnek egészen estig. 

  A nap végén pedig addig nem bújhat ágyba, amíg az utolsó cseppig le nem gyűri Duran cefreszerű varázsitalát, ami

  • darált zabpehelyből,
  • két kanál almaszószból,
  • lekvárból
  • és mandulavajból

  tevődik össze, egy kis melasszal megbolondítva. 

 • Miközben az Egyesült királyság egyes részein havazik, Harry herceg és Meghan Markle kisfia ma ünnepli második születésnapját. A családban kialakult feszültség ellenére Twitteren mindenki felköszöntötte Archie herceget, egy-egy kedves kép és pár sor kíséretében. 

  GettyImages-1176994649
  Fotó: Pool/Samir Hussein / Getty Images Hungary

  A királyi család hivatalos fiókján, amely valójában Erzsébet királynőt képviseli, a kisbabáról készült első fotóval köszöntötték a szülinapost:

  Károly herceg egy fekete-fehér, Archie keresztelőjén készült fotóval emlékezik meg unokájáról:

  Míg Vilmos herceg és Katalin hercegnő egy csoportképet posztolt, amely szintén a keresztelőn készült:

  Harry és Meghan nemrég egy nyilatkozatot tett közzé  a herceg születésnapja alkalmából , amelyben arra kérik az embereket, öt dollár felajánlásával járuljanak hozzá ahhoz, hogy a kiszolgáltatott helyzetben lévő családokhoz is eljusson a COVID-19 vakcina. Ez az összeg egy ember adagját fedezi, de minden befizetett 5 dollár automatikusan 20 dollár lesz, így négy embernek segíthetünk.

  A kezdeményezés linkjét itt találja.

  (Forrás: EOnline)

 • Az észak-angliai Lake District nemzeti parkban fekvő Helvellyn-hegyen a síléc is jól jöhet a túrázáshoz. Május 6-án havazás fogadta azokat, akik a arra jártak. A hegy a tengerszint feletti 950 méteres magasságával messze van attól, hogy az örök hó birodalmába tartozzon. Évente átlagosan 20 napig havazik november és március között.

 • 2021-05-03T213830Z 1269201564 RC2L8N9R5KSX RTRMADP 3 PEOPLE-BILL
  Fotó: Shannon Stapleton / Reuters

  A New York Post szerint Bill és Melinda Gates már márciusban megtervezte válásuk bejelentésének forgatókönyvét, és a Microsoft alapítójának leendő exfelesége arról is jó előre gondoskodott, hogy

  eltűnhessen a rázúduló médiafigyelem elől.

  Természetesen nem egy eldugott halászfaluban húzta meg magát, hanem napi potom 132 ezer dollárért (40 millió forintért) kibérelte a Grenadához tartozó Calivigny-szigetet, ahol gyermekeivel és barátaival várja, hogy elcsituljanak a hullámok körülötte.

  A családtagok közül egyedül Bill Gates nem kapott meghívást a luxusszigetre, ami nem is csoda, mivel a hírek szerint Melinda kezdeményezte a válást, és az egész família támogatta őt a döntésében.