Laura, Alida
15 °C
32 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-1204605469
  Fotó: NurPhoto / Getty Images Hungary

  North West, Kim Kardashian és Kanye West lánya, úgy ünnepelte nyolcadik születésnapját, hogy barátait arra kötelezte, hogy mosolygós kakinak öltözzenek be az ottalvós bulijára. Csak azért, mert történetesen ez a kedvenc emojija. 

  Az ünnepi eseményről készült képek magától Kardashiantól származnak, aki kötelességtudóan dokumentálta a beöltözést az Instagram-sztorijában. North tiszteletére Kardashian azt írta, hogy  

  a legcsacsibb, legstílusosabb, legkreatívabb ember, aki pontosan tudja, mit akar az élettől! 

  A kép alapján nem mindenki volt megelégedve az unortodox témaválasztással, de ilyen az, ha az ember nyolcévese bármit megtehet.

   (via: The Cut)

 • Megint megnyitotta kapuit a tematikus vidámpark. Az újra nyitás örömére nem is volt kötelező maszkot viselnie senkinek, így kígyózó sorokban liheghettek egymás nyakában az emberek.

  Ez persze csak azokra vonatkozik, akik már teljes mértékben be vannak oltva. Hogy ezt miként ellenőrzi a Disneyland személyzete, arról egyelőre nincs szó.

  @krystaleverdeen

  I saw this on @kellerzzzz stories this morning and HAD to share 🤯

  ♬ Into The Thick Of It! - The Backyardigans

  A kaliforniai vidámparkba amúgy átlagosan napi 27 ezer ember szokott ellátogatni. A teljes befogadóképessége nagyjából 50 ezer emberig terjed. Ennyi ember lehet egyszerre egy helyen, maszk nélkül... Mondjuk kedden a Puskás Arénában még ennél is több ember volt egy helyen, miközben a magyar válogatott MAJDNEM bravúrosan játszott Ronaldóék ellen.

  (Justjared)

 • A ragasztóhajú nő, Tessica Brown saját hajápolási termékcsaládot indít. A termékekről elárulta, hogy úgy tartják a lófarkat, mint a ragasztó, amivel a hírnevét szerezte.

  A hamarosan útjára induló vállalkozás a Forever Hair nevet kapta. Brown a saját helyzetéből merített ihletet, ezért termékeit az a ragasztó ihlette, amitől hetekig sziklaszilárd lett a haja. Azonban az ő cuccai biztonságosan kimoshatóak anélkül, hogy károsítanák a hajat, 

  és orvosi beavatkozásra lenne szükség.

  A nő kálváriáját és annak alapos dokumentációját ebben a cikkben gyűjtöttük össze.

  (via: TMZ )

 • Szerinte, mivel a magyarok 60%-a túlsúlyos, ezért ők képezik az igazi többséget, a kétharmadot, ami, ha megindul, akkor aztán nincs semmi, ami megállíthatná ezt a kövér tömeget.

  Bruti maga is kövér, a családjában is többen kövérek, a politikusok között is akadnak páran, ha máshogy nem, de legalább nevükben ott van, hogy Kövér. Ehhez képest mégis sokan választják a soványságot, ami szerinte egy vírus. Ezért nem is szabadna csak úgy mutogatni. Szóval az lenne a legjobb, ha be lennének tiltva a vékony emberek, nehogy a gyerekek ne tudjanak elhízni felnőtt korukra.

  A teljes poszt, ami nem titkoltan a humor és az irónia égisze alatt született itt olvasható el teljes terjedelmében.