Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az idei San Sebastian Nemzetközi Filmfesztivált támogatja a videómegosztó portál.

  A cannes-i filmfesztivál után most Spanyolország legmeghatározóbb filmes eseményének szponzorálását vállalta a TikTok videós platform – olvasható a The Hollywood Reporter cikkében

  José Luis Rebordinos, a spanyol filmfesztivál igazgatója üdvözli a TikTok támogatását, és reméli, hogy a fiatalok által előszeretettel használt platformnak köszönhetően egy új generációval ismertethetik meg a fesztivált. 

  @sansebastianfes profilnéven számos exkluzív tartalom lesz elérhető a TikTokon szeptember 16. és 24. között, amikor is Baszkföld válik a nemzetközi filmes világ középpontjává.

 • Az izomkolosszus színész ezúttal a DC ikonikus antihősét, Black Adamet alakítja. 

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  A készítők még a Zachary Levi által fémjelzett Shazam–film nemezisének szánták Johnson karakterét, de végül úgy döntöttek, a bosszúra szomjazó istenség megérdemel egy saját történetet. A hónapokon át a szerepre készülő színész elmondása szerint Black Adam személyisége teljesen más lesz a megszokott szuperhősökétől, mivel annak nem áll szándékában senki előtt sem fejet hajtani.

  Egy dolog ugyanakkor bizonyosnak látszik az október 20-án érkező mozifilmben, mégpedig az, hogy a félelmetes főhőst alakító Szikla már most kiváló választásnak tűnik a pusztító istenség szerepére. 

 • Szerda este készült néhány lesifotó az énekesnőről, melyeken egy az egyben úgy néz ki, mintha 20 évvel korábbról érkezett volna vissza hozzánk.

  GettyImages-1179426751
  Fotó: Steve Jennings / Getty Images Hungary

  A képeken Lavigne barátjával, az amerikai énekes-dalszerzővel, Mod Sunnal látható, akivel azután kezdett el randizni, hogy kiadták első közös számukat, a Flamest. A friss képeken a páros épp hazafelé tart egy New York-i buliból, amelyen a punk hercegnő egy rózsaszín felsőben, fényes fekete nadrágban és magasított talpú cipőben jelent meg. 

  A kinézetet erősítették még Lavigne hosszú, szőke hajtincsei, melyek végét narancssárgára festette, illetve az elmaradhatatlan fekete szemsmink is. 

 • Nem kis meglepetésben lehetett része annak a párnak, akiket egy ittas erdei állatka várt a kertjükben.

  GettyImages-619497034
  Fotó: Boston Globe / Getty Images Hungary

  Tracey Kearney és férje alaposan meglepődött, amikor egy mosómedvét találtak a kertjükben álló asztalon, ráadásul az állat teljesen bódult állapotban hevert, fejét lelógatva. Gyorsan rájöttek, mi okozta az állat kótyagosságát, a hátrahagyott étkek mellet ugyanis a házilag készített alkoholos italuk mennyisége is alaposan megcsappant.

  A vicces képsorokat, amelyeken a váratlan vendég látható mozdulatlanul fekve egy üveg mellett, már több mint 11 millióan nézték meg.