Csongor
0 °C
9 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kilenc hónap telt el azóta, amikor a srácok közzétették a tavalyi év egyik legnagyobb magyar slágerét, a Visz A Vérem számukat, aminél közreműködött Bruno x Spacc és Manuel is.

  A dalt azóta már majdnem 9 millióan tekintették meg.

  A srácok néhány év alatt egy tucat dalt és klipet adtak ki, és a fiatalok egyik legismertebb duójává alakultak. A legújabb daluk szerdán 15:00-kor debütált és a cikk írása közben, már több mint 125 ezren tekintették meg a klipet, ami rögtön a felkapottak listájára repítette őket, méghozzá jelen pillanatban a 8. helyen szerepelnek. A srácok a legújabb dalukban a pénz szórásról énekelnek és rappelnek.

  Valmar.png
  Fotó: youtube

  A dalnak nagyon jót tesz, hogy megszólal egy elektromos gitár is benne, ami az egész dalt végig kísérve ad egy nagyon erős alapot neki.

  A zenei alap és a klip még mindig hozza a szintet és most már kijelenthetjük lassan, hogy vannak olyan alkotásaik a magyar fiataloknak, amik simán megállnák a helyüket akár egy Amerikai klipként is. Gondoljunk vissza T. Danny utolsó klipjére Curtis-szel, ami szintén hozta a szintet.

  A klipet itt lehet megtekinteni:

 • Szente Gréta a Kihívók versenyzője.
  Szente Gréta a Kihívók versenyzője.
  Fotó: TV2

  Szente Gréta az angyalszemű lány a Kihívóknál, aki vonzó külsejével már sok rajongót szerzett magának alaposan kibukott egyik csapattársára, konkrétan Buzás Dorottyára. Érzelmeiről, benyomásairól Bálintnak mesélt, aki odaadóan hallgatta a gyönyörű lány szavait. 

  Gréta elmondta, hogy nem igazán érti Dorottya viselkedését, aki szerint a Kihívó lányok ugyanolyan erősek, ezért nem számít, hogy a versenyeken melyikük méri össze tudását a Bajnokok erősebb játékosaival. Gréta már erről mást gondol.

  Nekem tök mindegy, hogy melyik Bajnok lány a legerősebb, én megyek vele és végig magamra koncentrálok, nem félek az ellenfelemtől 

  – mondta a huszonegy éves egyetemista lány.

 • Lassan négy éve már, hogy Chester Bennington meghalt, de a zenésztársai továbbra is igyekeznek az emlékét életben tartani.  

  Bár A Linkin Parkkal vált világhírűvé, Chester Benningtonnak volt már korábban egy zenekara: a Grey Daze nevű együttesben énekelt, amelynek gyerekkori barátja, Sean Dowdell volt a dobosa. A frontember halála előtt épp azt tervezték, hogy hosszú idő után egy koncert erejéig ismét összeállnak és elkezdték újra rögzíteni a korábbi dalaikat. Mindenkit megrázott, amikor 2017 júliusában Bennington önkezűleg véget vetett az életének.

  Hogy az énekes emlékét megőrizzék és a rajongóiban továbbra is tartsák a lelket, egykori zenésztársai végül Chester nélkül, ám az ő hangsávjait használva kiadtak egy lemezt tavaly nyáron Amends címmel. A korong egyik dalában, illetve az ahhoz készített klipben a frontember legidősebb fia, Jaime Bennington is közreműködött.

   Sean Dowdell most újabb meglepetéssel készül:

  az NME szúrta ki, hogy a dobos ismét egy lemezen dolgozik, amelyen a hírek szerint néhány posztumusz-vokál is szerepel majd Chestertől.

  A korong érdekessége, hogy feltehetőleg az énekes ikerlányai, Lily és Lila is hallható lesz rajta, a Grey Daze egyik friss Insta-bejegyzéséből legalábbis erre lehet következtetni. A megosztott fotókhoz, amelyen Bennington gyermekei és Dowdell látható, a dobos annyi megjegyzést fűzött, hogy a két legkedvesebb látogató érkezett a héten a stúdióba, hogy az apukáját és az anyukáját büszkévé tegye. 

 • Gyűlölet vagy káromkodás, az itt a kérdés! Szombaton, azaz holnap ismét jelentkezik az Index arútluK, a kultúra rovat podcastja, és a téma ezúttal is izgalmas: miért és mikor lett káromkodással, gyűlölettel teli a közbeszéd.