11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 0
Kanada 0
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőfotó 2022-11-27 - 16.00.38.png
  Fotó: TV2

  Zalatnay Saroltával zárult pénteken a Hal a tortán új évadának első heti versenye, ahol az énekesnő Győrfi Pállal, G.w.M-el, Kiszel Tündével és Szuperák Barbarával mérte össze tehetségét a konyhában.

  Az ötödik napra már összeszokott csapat remek hangulatban indult meg Zalatnay otthona felé, és mintha tudták volna, mi vár rájuk, már az odaúton dalra is fakadtak az autóban – Kiszel és Győrfi egyedi feldolgozásukban előadták a Nem vagyok én apáca című slágert.

   Később aztán persze a Kossuth-díjas művésznő is megcsillogtatta a hangját, Zalatnay élő zenekar kíséretében énekelte el a Könnyű álmot hozzon az éjt. A produkció olyan meghatóra sikeredett, hogy a naptárdíva el is pityeredett társát hallgatva.

  Az este végül a Országos Mentőszolgálat szóvivőjének győzelmével zárult, aki őszintén megdöbbent a hír hallatán, de persze nagyon örült az első helyezésnek.

  (via 168.hu)

 • Kiderült, kit kedvelnek a legkevésbé a játékosok.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 8.37.37.png
  Fotó: RTL

  VV Lamin váratlan és azonnali távozása után sem állt meg az élet a Való Világ műsorában, szombat este ugyanis megtartották a 11. évad első kiválasztását. A játékosoknak arról kellett dönteniük, kit küldenének társaik közül leginkább párbajozni, kivel alakult eddig a legrosszabbul a kapcsolatuk.

  A jelek meglehetősen szétszórva érkeztek a versenyzőkre, végül azonban Melina és Kriszti került az első helyre, 3-3 szavazattal. A végső döntést tehát a villamesternek, jelen esetben VV Bibinek kellett meghoznia, aki egy másodpercig sem habozott: mivel egyébként is Melinát küldte volna párbajozni, rögtön neki ítélte oda a zöld kendőt.

  Melina a kihívásig nem nevezheti meg, kivel szeretné összemérni erejét a következő hét végén, de tekintettel arra, hogy ő is Krisztire tette a jelét, könnyen lehet, hogy a szőke villalakó sem ússza meg a párbajt.

 • Valószínűleg a hölgy élete legviccesebb pár percét élte át párja malőrjének hála.

  Képernyőfotó 2022-11-27 - 14.03.41.png

  Hatalmasat megy az interneten egy floridai szerelmespár eljegyzési felvétele, ami amilyen romantikusan indult, olyan abszurd véget is ért.

  A 35 éves Scott Clyne épp egy naplementés hajókázáson vett részt kedvesével, Suzie-val, amikor úgy döntött, felteszi barátnőjének a nagy kérdést, és féltérdre ereszkedik előtte. A helyszínválasztából azonban már sejthetjük, mi lett a gyűrű sorsa: ahogy előhúzta azt a férfi hátsó zsebéből, kicsúszott a kezéből és belepottyant az óceánba. Bár Clyne azonnal az ékszeresdoboz után kapott, ő is elvesztette az egyensúlyát, majd szintén vízbe zuhant.

  Ezt persze végignézte szerelme is, akinek mindössze egy másodperc jutott a klasszikus meghatódottságból, az esést látva ugyanis úgy kitört belőle a nevetés, hogy még percekkel később, Clyne visszatértekor sem bírta abbahagyni a kacagást. A történet egyébként dupla happy enddel zárult: a férfi megmentette a gyűrűt, Suzie pedig igent mondott neki, ráadásul még egy legkevésbé sem hétköznapi lánykéréses videóval is gazdagodtak, amelyet maga a vőlegény tett közzé aztán TikTok és Facebook oldalán.

  Bár a férfi kissé csalódott volt a félrement forgatókönyv miatt, a kommentelők egyetértettek abban, valószínűleg ennél emlékezetesebben nem is sülhetett volna el az eljegyzés, ami az egyik legjobb, amelynek az utóbbi időben szemtanúi lehettek.

   (via People)

 • Szombat este véget ért a Dancing with the Stars harmadik évada, melynek győztes párosa Csobot Adél és Hegyes Bertalan lett.

  A versenyzők nagyon megérdemlik az első helyezést, hiszen elképesztő teljesítményt nyújtottak az adások alatt. Az egyik legemlékezetesebb táncuk kétségtelenül a rumba volt, melynek során egy olyan emelést is prezentáltak, amit szemmel lekövetni sem volt egyszerű.

  Hegyes Bertalan az Instagram-oldalán mutatta meg, hogy sajátította el Csobot Adél ennek a bonyolult mutatványnak a technikáját. A profi táncos azt írja, rengeteg munkájuk volt abban, hogy a produkció olyan legyen, mint ahogy azt a nézők is láthatták.