16:00, December 10.
Marokkó 0
Portugália 0
al-Tumama Stadion Negyeddöntő
20:00, December 10.
Anglia 0
Franciaország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az altatás elől menekült meg Beau, a tündéri pudli keverék kiskutya, akit pár hónapja testvéreivel együtt, borzasztó körülmények közt találtak egy iowai tenyésztőnél.

  Mivel a kölykök a kereslethez képest túl sokan voltak, ezért a legszomorúbb sors várt rájuk, szerencséjükre azonban mégis sikerült időben új gazdára találniuk. A vak Beau-t is örökbe fogadták végül, egy New Jersey-i hölgy vette magához, azóta pedig 180 fokos fordulatot vett az élete: nem csak remek körülmények között tartják két másik négylábú társával, de még biztonságosan közlekedni is megtanították őt egy hullahopp karika segítségével.

  A róla készült aranyos fotóktól garantáltan mindenkinek jobb lesz a kedve:

 • Fotó: RTL II
  Fotó: RTL II

  Újabb nap, újabb próba a villalakóknak, viszont ezúttal csak a fiúknak kellett kibírniuk a megpróbáltatásokat, amíg a lányok érdeklődve figyelhették, hogy az erősebbik nem tagjai miként bírják ki a szülési fájdalmakat egy fájdalomszimulátorra rákötve. A feladatban a villafiúknak fel kellett ismerniük párjaik különböző testrészeit a tévé képernyőjén megjelenő fotók közül, és amennyiben nem sikerült azt eltalálni, akkor tekertek a kis szerkezet erősség mérőjén. A villa pedig mondani sem kell, csak úgy visszhangzott a vajúdó férfiak sikoltozó hangjától:

 • Előzetest kapott Jlo új filmje, az Amazonra érkező Shotgun Wedding, amiben kalózok zavarják meg a főszereplők nagy napját.

  JLO
  Fotó: YouTube

  Január 27-én érkezik az Amazon Prime új filmje, aminek főszereplői Jennifer Lopez és Josh Duhamel lesznek. A történet szerint, a házasodni készülő páros egy szigeten tervezi kimondani a boldogító igent, azonban a ceremóniát fegyveres bűnözők zavarják meg, veszélybe sodorva ezzel mindenkit.

  A jegyesek ezért maguk is puskát fognak, hogy megmentsék szeretteiket, és közben újra rájönnek, hogy miért is szerettek egymásba annak idején.