Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Merész húzás.

  A Dubajban élő Ayman Al Yaman Instagram-oldalára töltött fel nemrég egy videót, amelyben megállt egy fehér Rolls-Royce Cullinannel egy forgalmas bevásárlóközpont előtt. A férfi szerette volna bebizonyítani, hogy mennyire biztonságos a környék, ezért a luxusautó kulcsait a motorháztetőn hagyta, majd elment edzeni.

  Tekintve, hogy a lopás az Egyesült Arab Emírségekben több évig terjedő börtönbüntetést, valamint súlyos pénzbüntetést von maga után, talán nem meglepő, hogy az autó érintetlenül maradt. A fiatal ugyanakkor videójában az esetből azt a következtetést vonta le, hogy Dubaj biztonságos város. Igaz, nem kis merészség kellene ahhoz, hogy valaki fényes nappal meglovasítson egy közel 150 milliós járgányt. 

 • Méretes nyelvével szinte teljesen be tudja teríteni gazdája arcát.

  Egy hároméves labrador–német juhász keverék érdemelte ki a leghosszabb nyelvvel rendelkező kutya címét a Guinness Rekordok Könyvének friss bejegyzése szerint. A Zoey névre hallgató eb nyelve 12,6 centiméter hosszú, és folyton kilóg a szájából, amivel már akkor is nagy feltűnést keltett, amikor öthetes korában gazdáihoz, Sadie és Drew Williamshez került az egyesült államokbeli Louisianában.

  A leghosszabb kutyanyelv rekordtartója egy dél-dakotai bernáthegyi volt, ám nemrég elpusztult. A bernáthegyi a 18,58 centis nyelvével 2021-ig tartotta a kutyanyelvhossz világcsúcsát. Zoey új rekordját idén márciusban hitelesítették.

 • A Színes Város Csoport az ország első tűzfalszínesítő szervezete, amely az elmúlt 15 évben 60 ezer négyzetméternél is több falfelületet öltöztetett új köntösbe. Legutóbb a Nemzeti Kulturális Alap székházának tűzfalát festették le: a hatalmas Toldi Miklós-figura Jankovics Marcell előtt tiszteleg.

  Jankovics Marcell emlékfal

  A videóban láthatjuk, ahogy a falfestők beöltöznek, majd először a kontúrokat viszik fel a felületre, végül pedig befestik az egész tűzfalat. Először részleteiben, majd timelapse felvételeken láthatjuk, ahogy megszületik a városban gyalogoló óriási, aranyhajú fiú alakja.

  chrome-capture-2023-5-6 (1).png
 • A rapper számára már ösztönből jönnek a szülői teendők.

  Lassan egy hónapja, hogy megszületett Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke, Amara. A szülők ezúttal tapasztaltabban várták a babát, hiszen mindkettőjüknek van már egy-egy kisfia és kislánya – a rappert emiatt nem is hozzák zavarba a picivel kapcsolatos feladatok.

  „A nagylányomnál is jó apuka voltam, és a fiamnál is jól belejöttem a kisbaba körüli teendőkbe, most pedig már minden rutinból jön. Ha bármit csinálni kell vele, ösztönből megy. Szerintem rejtett képességem, hogy egyben anyuka is vagyok, ha kell” – mesélte a Blikknek G.w.M, hozzátéve: a csecsemővel együtt alszanak, a baba pedig addig pihen, ameddig ő is.

  Szerintem a világ legcsodálatosabb érzése szülővé válni, az pedig, hogy velem ez harmadszorra történik meg, elmondhatatlanul boldoggá tesz. Amarám nagyon jó baba. És olyan szép, hogy végem van! Nem tudok vele betelni, és a család sem. Igazi áldás, ő a mi kis angyalkánk

  – fogalmazott a rapper, aki nem győzte hangsúlyozni, hogy számára a család a prioritás.