Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kulcsár Edina és G.w.M alig egy éve élvezhetik a köznyilvánosság figyelmét, de egyáltalán nem mondható, hogy tétlenkedtek volna ez idő alatt, mert gyakorlatilag teljesen kisajátították maguknak a celebbotrányok nagyját a médiában. Kevés olyan hazai híresség létezik, akinek ennyire törődnének a magánéletével, a pár legutóbb például azzal gerjesztett komment áradatot, amikor talpig Gucci ruhákban fotózkodtak, de azon hördült fel igazán a közvélemény amikor kiderült, hogy a rapper ugyan hófehér Porschét adott ajándékba az egykori szépségkirálynőnek, de közben mégis albérletben laknak. 

  A Retro Rádió reggeli műsorában sem hagyták szó nélkül a szerelmes pár elképesztő mértékű luxuséletmódját.

  Talpig Gucci, közben albérletben laknak, hát igen. Edina reagált a kommentekre, és egy videóban kérdezte követőitől, hogy »mutassam meg a blokkot?« ...valójában viszont nem mutatta meg. Nézzétek, ez „Balkániában” történhet meg, mert külföldön a rapperek tényleg csak kizárólag iszonyú drága darabokban járnak. Luxus rapperként nem tudsz turkálóból öltözködni!

  –fejtette ki véleményét Bochkor Gábor megkérdőjelezve fényűző életmódjuknak a  valódiságát.

 • Kétségtelen, hogy a dagesztáni Hasbulla Magomedov az internet megkerülhetetlen alakjává nőtte ki magát az elmúlt időben, aki egy ritka genetikai betegség miatt egy óvodás méreteivel rendelkezik.

  Azonban ez soha nem fogta vissza a most 20 éves hírességet, aki gyerekekkel is birkózott kezdetben, és nem mellesleg az egykori MMA-világbajnok, Habib Nurmagomedovnak is nagy barátja. Hasbulla innen kapta a "mini Habib" becenevet is.

  Hasbulla pár hónappal ezelőtt összeszólalkozott Conor McGregorral is, miután utóbbi zokon vette, hogy a fiatal róla nevezte el imádott csirkéjét. A dolog odáig fajult, hogy McGregor többször is kijelentette, hogy szívesen elverné Hasbullát, aki nem riadt meg ettől, helyette csatlakozott az UFC-hez, bár kettőjük harca egyelőre nem valósult meg. 

  Hasbulla a Twitteren is nagyon aktív, nemrég megosztott magáról egy fotót is, amihez ezt írta:

  "Akár a fiatal Simba, alig várom, hogy király legyek" - írta közösségi oldalán Hasbulla, bár az nem derült ki, pontosan mire is gondol.

 • December 25-én érkezik a Netflixre a Vaják: A vér eredete című előzmény/spin-off sorozat, ami 1200 évvel Geralt és Ciri története előtti időszakot fogja bemutatni.

  Ciri
  Fotó: Instagram

  Azonban nem ez az egyetlen Vaják témájú projekt, amin a Netflix dolgozik, ugyanis a Redanian Intelligence információi szerint, érkezik  a Patkányok bandája széria is, amiben egy nilfgaardi kívülállók alkotta csapat tagjai lesznek a főszereplők - számolt be a Gamestar.

  A könyvekből ismerős lehet ez a banda, ugyanis a Fecske-torony című kötetben közelebbről is megismerhetjük a tagokat, akikhez egy időre még Cirilla is csatlakozott, azonban arról nem tudni, hogy a spin-off ezt az időszakot fogja-e bemutatni, vagy teljesen más vizekre eveznek a készítők.

 • Ez már nem az első hasonló eset.

  Nem alakult zökkenőmentesen III. Károly lutoni látogatása, egy fiatal férfi ugyanis tojást hajított az uralkodó felé a London melletti kisváros központjában. Azt nem tudni, hogy eltalálta-e vele a királyt, mindenesetre az elkövető így sem úszta meg következmények nélkül, elfogták és kihallgatták őt, indítékát viszont egyelőre nem árulták el. III. Károly király útját az eset után kissé átszervezték, de végül folytathatta a a városháza előtt összegyűlt helyiek üdvözlését.

  Pár hete Yorkban történt hasonló eset, akkor szintén egy huszonéves férfi dobott tojást III. Károly felé, miközben azt kiabálta, „rabszolgák vérével épült az ország”. Az incidens következményeként a fiatalembernek megtiltották, hogy tojást tartson magánál.

  (Via RTL)