Bernát, Felícia
EUR 384,18 Ft
USD 363,25 Ft
7 °C
31 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A két színész már javában dolgozik a Halálos Iramban 10. részén, és látszólag nagyon jó hangulatban telnek a forgatási napok.

  GettyImages-1347297773
  Fotó: Lia Toby / Getty Images Hungary

  A széria soron következő részének forgatása nem indult zökkenőmentesen, a Fast X egy kezdeti szakaszában még rendező nélkül is maradt egy darabig. Mostanra viszont látszólag minden a probléma megoldódott, Vin Diesel még azt is felfedte, hogy melyik ismert színésznő fog csatlakozni ezúttal a filmekhez. A szériában Dominic Torettót alakító színész most megmutatott egy apró életképet a forgatás helyszínéről, ahol Jason Momoa éppen napszemüvegben napozgat az egyik sportautó motorháztetőjén. 

  A rövid bejelentkező videót itt tekintheti meg:

 • Megelevenedett az elveszett világ: kínai barlangkutatók a Kuanghszi-Csuang Autonóm Területen egy hatalmas víznyelőt fedeztek fel, amelynek alján egy ősi, érintetlen erdőt találtak.

  A víznyelő 306 méter hosszú, 150 méter széles és 192 méter mély. Az erdő fái negyven méteresre nőttek, az aljnövényzet pedig vállig ér.

  George Veni, az Egyesült Államok Nemzeti Barlang- és Karsztkutató Intézetének igazgatója szerint elképzelhető, hogy a növények mellett más élőlényeket is találnak a mélyben, a víznyelők ugyanis igazi oázist jelenthetnek az élet számára.