Ida
5 °C
7 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bata Adrienn 2009-ben futott be Ébressz fel! című számával. Az énekesnő és párja már egy ideje tervezték a menyegzőt, de a járványhelyzet miatt vártak, hátha sor kerülhet nagy esküvőre. Végül úgy döntöttek, egyelőre megelégszenek egy kis ceremóniával, a nagyot majd később pótolják, és már a mézeshetek helyszíne is megvan.

  Úgy döntöttünk, nem várunk tovább, hisz nem láttuk a végét ennek a helyzetnek. Először úgy tűnt, csak két tanú lehet jelen, ám végül 10-en voltunk, a szüleink is részt tudtak venni az esküvőnkön. Az az érdekes, hogy egy ilyen „kis” esküvő is legalább olyan sok izgalmat tartogatott, mint egy nagy ceremónia, hiszen gondoskodni kellett a családi ebédről, a ruhát pedig csak online tudtam megrendelni és volt méretprobléma is, ezért vissza kellett küldenem. Dubajba vagy Görögországba megyünk, a kettő közül még nem döntöttünk, de mire lehet utazni, ezt is kitaláljuk

  – mesélte Barbee a Blikknek.

 • Britney Spears háza táján egy ideje nem minden oké, miután egy ideje az apja gyakorol teljes gyámságot felette. Sokaknak az a meggyőződése, hogy az énekesnő Instagramja sem kivétel, és azt is valaki más szerkeszti helyette. Ezért a rajongók folyamatosan belemagyarázzák az összes felvételbe, képbe és posztba, hogy Spears próbál a háttérből üzenni, hogy segítsenek neki. 

  Most egy régebben rögzített videót tett közzé, amiben semmi más nem történik, csak annyi, hogy a kamerába néz. A posztban ezt írja: 

  Ezeket a különleges felvételeket még senki nem látta, nekem is újak! Több, mint 10 percnyi videó van a Rózsa projekthez, és higgyetek nekem az nagyon sok! Örülök, hogy megoszthattam, főleg egy olyan világgal, ami ennyire megérti és érdekli az életem... Mit mondhatnék, le vagyok nyűgözve! Itt van még egy csodaszép nyár jégkrémmel és napfürdővel!

  A Rózsa projekt arra a mozgalomra utal, ami Twitteren ésInstagramon is az énekesnő kiszabadítására hívja fel a figyelmet. 

  Alább pedig az elég furcsa poszt:

 • GettyImages-956419860 (1)
  Fotó: Jason Kempin / Getty Images Hungary

  Az már eddig is biztos volt, hogy Elon Musk barátnője, művésznevén Grimes nagyon szimpatizál az idegenekkel. Az énekesnő szeret furcsa, űrlény-szerű sminket és ruhákat hordani, most pedig már a hátán található tetoválás is közelebb hozta az földönkívülieket hozzá. Az egész hátas tetoválás fehér tintával készült, de még nem gyógyult meg teljesen.

  Nincs róla jó képem, mert nagyon fáj és muszáj aludnom. Egy pár hétig még piros lesz, de gyönyörű földönkívüli hegek lesznek

  - írta a képhez.

  (Forrás: TMZ)