Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A TV2 műsorvezetője az önelfogadás fontosságáról osztotta meg a gondolatait.

  Lékai-Kiss Ramóna a Tények műsorában mesélt személyes tapasztalatairól, az önelfogadás kérdését illetően. Véleménye szerint egyéni döntés az, hogyha az ember kisportoltan szereti a testét, vagy az is, ha esetleg száz kilósan érzi jól magát a bőrében. Legyen az mentális vagy fizikális erőbefektetés, minden esetben önmaga számára kell megfeleljen valaki. Bár a műsorvezetőnő is rendkívül aktív a közösségi oldalán, de azt is látja, hogy ezek az oldalak nem mindig olyan képeket festhetnek le, mint a valóság. 

  Vannak ezek a bizonyos applikációk, amivel nagyon sok embernek az arca konkrétan ugyanolyanná válik az instán és a facebookon. Ez már csak azért sem jó, mert más emberekben rossz érzést kelt. Fiatalokat elviszünk egy olyan irányba, hogy már húszévesen azt érzik, hogy plasztikáztatniuk kell, mert ők is olyanok akarnak lenni, pedig senki nem olyan valójában

  – nyilatkozta Ramóna, hozzátéve:

  Nekem egyébként életem egyik legszebb bókja az volt, amikor azt mondták nekem, hogy Jézusom, te tényleg úgy nézel ki, mint az Instán!

 • Zoe Sadler 23 éven át azzal a furcsa szokással élt, hogy semmi mást nem evett, csak sajtos hagymás csipszes kenyeret.

  Azonban hála a hipnoterapeutaként dolgozó David Kilmurry-nek, a fiatal nő ennyi idő után nemrég normális ételt vitt be a szervezetébe. Sadler ugyanis éltelfóbiás volt már gyerekkora óta, épp ezért semmi mást nem bírt megenni, csak a sajtos hagymás csipszes szendvicset, amiből naponta két csomaggal is simán elfogyasztott az elmúlt 20 évben. 

  Anya és apa megpróbált nekem másfajta ételt adni gyerekkoromban, de mindig elutasítottam. Az egyetlen dolog, amit hajlandó voltam lenyelni, az a csipsz volt

  – mesélte Zoe, aki az iskolába is ilyen ételt vitt magával uzsonnára. Azonban miután alávetette magát Kilmurry terápiájának, sikerült legyőznie a más ételektől való félelmét, így végre teljes életet élhet.

 • Tovább dübörög a Csillagok háborúja.

  Rövid előzetest kapott a Disney Plusra érkező Star Wars: Andor sorozat, aminek főszereplője a Zsivány Egyesben megismert Cassian Andor lesz. A sorozat a film eseményei előtt játszódnak majd, amiben az ellenállás keserves harcot vív az őket elnyomó Birodalom ellen.

  Érdekesség, hogy a trailerben egy pillanatra felbukkannak az egykori köztársaság klónjai is, akik az előzmény-filmekben kivétel nélkül CGI segítségével voltak megalkotva, azonban itt már valódi emberek fogják őket alakitani.