Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Január 31-én James Gunn bejelentette az új DCU első fejezetének filmjeit és sorozatait, amelyek az elkövetkezendő években fogják felépíteni Batmanék megtépázott világát.

  henry
  Fotó: Instagram

  Az Istenek és szörnyek névre keresztelt fejezetet a Superman: Legacy mozifilm fogja elindítani, amelyben egy fiatalabb Clark Kent lesz a középpontban. Épp emiatt akadtak ki a rajongók, hogy Gunn és a Warner Bros. kirúgta Henry Cavillt, aki a 2012-es Acélember óta játszotta a kriptonit.

  Gunn nemrég reagált a kritikákra, és tiszta vizet öntött a pohárba.

  „Henry Cavill nem lett kirúgva, mindössze nem ő kapta Superman szerepét a következő filmben. Soha nem volt vele szerződésünk egy következő filmre, ennyi az egész.”

  Gunn egyébként egy Zöld Lámpás sorozatot, illetve Supergirlt is kap, a Bátor és a Vakmerő címmel érkező Batman-filmről nem beszélve, amiben Damien Wayne, a Denevérember fia lesz középpontban.

 • Újabb hét, újabb megpróbáltatások a luxusbörtön versenyzőinek.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A legutóbbi adásban kezdetét vette a fitt hét a ValóVilág 11-ben. A villalakókat már kora reggel egy edző ugrasztotta ki az ágyukból, aki tudatta velük, hogy egy ideig búcsút inthetnek az egészségtelen nassolnivalóknak, és az elkövetkezendő hétben gatyába fogja rázni a társaságot. Miután a játékosok súlyát is lemérte, a tréner az udvaron tette próbára az erőnlétüket egy szintfelmérő feladatsorral.

  VV Ákos a guggolásnál a kelleténél jobban megerőltette magát, amitől rosszul lett, hányingerét vizes borogatással próbálta csillapítani. A VV edzője mindenkit leizzasztva kiértékelte a versenyzők teljesítményét egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Hiába a harmatos teljesítmény Ákostól, a tréner mégis nagyra értékelte a kitartását és a lelkesedését, ezért neki hatost ítélt. Összességében mindenki a középmezőnyben mozgott az értékelésnél, egyedül Máriótól és Barnától várt többet, akiket le is pontozott.

   Katasztrófa. Amekkora volt az arc, hát… egy négyes

  – értékelte a két játékost.

 • Kíváncsi arra, mikor lesznek beszédzavarai a szénhidrátmegvonástól.

  Tíz kilótól szabadult meg az elmúlt fél évben Kelemen Anna, így már 43 kilogrammot mutat alatta a mérleg. Az egykori playmate látványos súlycsökkenésére egyre inkább felfigyelnek rajongói is, akik aggódó kommenteket hagynak képei alatt, szerinte viszont nem néz ki egészségtelenül.

  „Nincsen testképzavarom, mielőtt bárki ezzel jönne. Én rosszul vagyok egyébként ezektől a szavaktól, most ráérünk mindenfélét kitalálni, éhen halni szerintem ebben a világban nem fogok” – kezdte a Fókusznak Kelemen, aki elárulta, mostanában nem nagyon eszik, maximum húst köret nélkül, egyébként inkább az ivást preferálja.

  „Szerintem egy kicsit ráment a gyomromra a jelenlegi helyzet, ami egy-két éve alakult ki. (…) Szerintem én vagy az első ember, akin megmutatkoznak Magyarországon a jelenlegi háborús helyzetnek a jelei, én ezt magamra vettem.”

  Kelemen Anna nem tagadja, kicsit érzi fizikai erőnlétén a drasztikus fogyás hatásait, például súlyokat nem nagyon tud emelgetni, de ezenfelül teljesen jól van, sőt szeretné kicsit feszegetni saját határait is.

  „Kíváncsi vagyok arra, hogy mikor lesznek mondjuk beszédzavaraim a szénhidrátmegvonástól, vagy mitől lassulok.”

 • Volt, aki nem úszta meg felesleges kilók nélkül az eddigi bent létet.

  Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A hétfői nappal véget ért a lazsálás és az egészségtelen étkezés a villalakók számára, elkezdődött ugyanis a fitt hét a ValóVilágban, ahol rögtön egy személyi edző ugrasztotta ki sípszóval a versenyzőket az ágyukból. András bával láthatóan nem érdemes packázni, azonnal felsorakoztatta a játékosokat, és hűtőjükből egy ládába pakoltatta az összes egészségtelennek ítélt élelmiszert. Az edző a körülöttük lévő rendetlenséget is szóvá tette, fegyelemre intve a társaságot kitakaríttatta velük az egész villát.

  Később egy mérleg is előkerült a raktárból, amire mindenkinek egyenként rá kellett állnia, az edző pedig elmondta nekik, hogy ki mennyit szedett fel beköltözése óta. Bár többségüknél nem volt akkora a gond, akadtak azért meglepetések. VV Ricónak például 104-ről 111 kilóra sikerült felkúsznia a játék kezdete óta, de VV Márió sem volt kibékülve, amikor meghallotta, hogy 76-ról 79 kilóra hízott. 

  Amikor megláttam a súlyomat, hát én le voltam csökönyödve. Nagyon nagy hatással volt rám őszintén szólva

  – vallotta be később a riportszobában.