Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Zenésztársaival megemlékeztek arról, hogy hányadik napja józanok.

  Molnár Tamás, az Anti Fitness Club egykori frontembere korábban őszintén beszélt arról, hogy komoly szenvedélybetegséggel küzdött, de aztán egy ponton úgy döntött, hogy kezébe veszi a sorsát, és azóta már józanul éli a mindennapjait. Most a zenész erről egy közös fotót is megosztott Baksa-Soós Attilával és Nagy Zsolttal, akik szintén a józanság útjára léptek, fejük fellett pedig a kártékony szenvedélyük nélkül eltöltött napjaik száma látható.

  Nagy Zsolt már több mint 1 éve tiszta és békés, de Baksa-Soós Attila és én is szépen gyűjtjük a józan napokat a fejünk felett. Büszkék lehetünk rá, hogy volt erőnk változtatni, és hogy azóta is legalább 1 lépéssel a kísértés előtt járunk

  – olvasható az énekes Instagram-bejegyzésében.

  Molnár korábban a Borsnak adott interjújában mesélt arról, hogy a kísértés mindig jelen van, hiszen a zenészek életében nem ritka, hogy a fellépések után a rajongók meghívják őket egy-egy italra. Ezekben az esetekben jobb elejét venni a dolgoknak az énekes szerint.

  Tudom, hogy csak egyetlen sört nem tudnék meginni, ezért miután lejöttünk a színpadról, bepakolunk a kocsiba és hazaindulunk, így nulla az esélye annak, hogy elcsábulok

  – magyarázta Molnár, aki úgy érzi, kötelessége elmesélni a saját történetét, hogy reményt és erőt adjon a függőséggel küzdő embereknek.

 • Egyelőre még nem feküdt kés alá, mert nincs ideje hetekig otthon lábadozni.

  282232504
  Fotó: Hubert Boesl

  Sofia Vergara egyáltalán nincs a plasztikáztatás ellen, sőt: az Allure magazinnak most arról beszélt, egyelőre csak botoxoltatni volt, de nem zárja ki, hogy a közeljövőben komolyabb beavatkozásnak vesse alá magát. Mint mondta, ha szüksége lesz rá, minden plasztikai operációt elvégzetet, amit csak lehet.

  „Bár több szabadidőm lenne! Már rég megcsináltattam volna magamon ezt-azt. De mivel színész vagyok, a kamera előtt dolgozom, nem tehetem meg, hogy hetekig otthon üljek, lábadozva“ – árulta el a színésznő, hozzátéve: a különböző arcra és szájban használt töltőanyagok szerinte neki már nem, maxiumum a nagyon fiatal embereknél működnek.

  „Az hiszem, az én koromban ettől nem fogsz fiatalabbnak kinézni. De mindent meg kell tenni, ha zavar az öregedés. Azzal sincs gond, ha nem érdekel a dolog, nincs vége a világnak. Ám ha törődni akarsz magaddal ilyen értelemben, a világ nyitva áll” – idézte szavait a 24.hu.

 • Árulkodó fotók készültek róluk.

  76094520
  Fotó: Doug Peters / Northfoto

  Tavaly decemberben, nagyjából 10 hónapig tartó kapcsolatuk után szakított Kendall Jenner és Bad Bunny, de a jelek szerint könnyen lehet, hogy újra egymásra találtak a fiatalok.

  A 28 éves modell és 30 éves rapper exét a napokban többször is együtt látták: először vasárnap, egy steakhouse VIP részlegén vacsoráztak, majd tegnap egy Miami-i hotel éttereméből közösen távozva kapták lencsevégre őket. Állítólag Jenner még volt barátja múlt heti koncertjén is részt vett, bár egyelőre semmi jelét nem mutatták annak, hogy barátságnál több lenne közöttük.

  A Page Six egy közeli forrástól úgy értesült, egyelőre csak alakulóban van a dolog az egykori szerelmesek között, akik közel fél év után a május elején tartott Met Gálán találkoztak újra, akkor kezdődött románcuk felhevítése is.

 • A Stranger Things színésze szerint a nő kislánya előtt jelentette ki, hogy évek óta odavan érte.

  Egészen meredek történetet idézett fel az Inside of You podcast legutóbbi adásában Gaten Matarazzo, amikor arról kérdezték, került-e már kellemetlen interakcióba rajongójával.

  Épp nemrég történt, és ez nem kifejezetten vicces, de a reakciók ekörül azok voltak, hogy egy 40-valahány éves nő egyenesen azt mondta, „bejössz nekem 13 éves korod óta”. Ez felkavaró volt

  – mesélte a Stranger Things Dustinja, hozzátéve: először azt hitte, félreérti a dolgot, és a nő csak arra gondolt, milyen aranyos gyerek lehetett, de aztán újabb gondolattal sokkolta a fiatal színészt.

  „Azt mondta, tisztában vagyok a korkülönbséggel.”

  Matarazzo szerint az eset kínosságát csak tetézte, hogy a nővel volt 13 év körüli lánya is, aki hangos káromkodással fejezte ki döbbenetét anyja vallomásán, míg ő saját édesanyja mellett ült. Csak annyit mondott, oké, de még nevetni sem bírt a dolgon.

  „Kemény volt.”

  (24.hu)