Antal, Anett
16 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már rengetegen látták azt a videót, ami nem mutat mást, mint az  ingujjukat, pólójukat feltűrő embereket, akik sorra kapják az egészségügyi dolgozóktól az oltást. És minél többen teszik ezt, annál inkább kezd minden visszatérni a normál kerékvágásba, nyitnak ki az éttermek, kávézók, mozik, stadionok.

  2021-06-13 14 50 02-Window.png

  De maszkot senki sem veszi le. Még a film végén sem.

   Lehet így is csinálni.

 • Jolie New Yorkban tartózkodott a napokban, amikor meglátogatta egykori férjét, Jonny Lee Millert. Ők 1996 márciusában házasodtak össze, majd 1997 szeptemberében el is váltak. De nem volt ez egy viharos válás. Ahogy Jolie is mondta már korábban: élete leghülyébb döntése volt ez a válás, mivel amúgy sosem veszekedtek Millerrel, soha nem bántották egymást. 

  Most pedig minden előjel nélkül Jolie felugrott hozzá. A fotók alapján egy üveg bort is vitt magával. A beszámolók szerint 3 órát töltött a lakásban.

  Na, hát ebből aztán máris ki lehet kombinálni bármit.

  (Justjared)

 • Egy sima szülinapi köszöntésnek tűnik, de valójában több réteget tartalmaz az üzenet, ami egy szelfivel van megfejelve. A képhez tartozó szöveg egyszerű: „Boldog 40. születésnapot, Chris Evans! Számomra mindig te leszel az első.” ÉS akkor a fotón az látszik, amint Chris Pratt a kollégájával vigyorog a legújabb Thor-film forgatása alatt. ÉS itt most azért is nehéz eldönteni, hogy ki került a trollkodás célkeresztjébe, mert ugye van ez az állandó harc, hogy ki a legjobb Chris. Evans, Hemsworth vagy Pratt, illetve a sokszor elfelejtett Pine. Ezen a képen két Chris is szerepel, egyik sem a szülinapos Evans, mégis neki szól, hogy Hemsworth számára ő az első Chris... Tehát akkor itt mintha Pratt lenne megtrollkodva, nem?

 • A reggeliző vombat után fontosnak tartottuk bemutatni azt is, hogyan étkezik Chunk, a mormota.

  giphy (30).gif
  Fotó: giphy.com

  A szinte már közszereplővé vált kisállatnak saját Facebook-oldala van, amit már 183 ember napi szinten követ. Chunkról YouTube-on is rengeteg videó található, amint különböző ételeket rágcsál meg,

  ennek mutatjuk most egy több mint 26 perces verzióját: