Gergely
4 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már tizenhét éve, hogy először sokkolta a filmkedvelőket Jigsaw története és a 2004-es első darab akkora siker volt, hogy számos folytatást és előzményfilmet is megélt. Az utolsó Fűrész filmet 2017-ben mutatták be, a legújabb alkotás már a kilencedik lesz és Magyarországon a Spirál: Fűrész hagyatéke címmel kerül majd a mozikba. 

  Chris Rock elsősorban stand uposként, komikusként (Várandósok, Nagyfiúk) ismert, ám voltak már próbálkozásai az akció műfajban (Halálos fegyver 4, Rossz társaság) is, ám ezt a filmet nem csak főszereplőként, hanem producerként is jegyzi. Lehet, hogy ezért nem bízta a véletlenre és kérte fel maga mellé a Samuel L. Jackson, aki az apját alakítja a thrillerben. A magyar nyelvű előzetes kellően libabőrkeltőre sikeredett, reméljük a film sem kelt majd csalódást. 

  Egy jelenet a Spirál: Fűrész hagyatéka című filmből.
  Egy jelenet a Spirál: Fűrész hagyatéka című filmből.
  Fotó: IGN Hungary
 • A legújabb Bond-lány 33 éves lett – még április 30-án, azonban most tudtak összegyűlni a barátok és a család, hogy megünnepeljék ezt a nemes napot.

  Ana de Armas Instagramon mutatta meg medencés buliját, és kedves sorokkal köszönte meg a jókívánságokat. Csodás évre számít az elkövetkezendő 8 hónapban.

  Annyira hálás vagyok, hogy a szeretteimmel ünnepelhettem meg a születésnapomat. Köszönöm az ajándékokat, leveleket, virágokat, tortákat és minden szeretetet! Igyunk erre a csodálatos évre, ami következik!

  – írja posztjában.

 • Fura jelenségeket láthatott, aki szombat éjszaka felnézett az égre, ugyanis többen is jelezték az Indexnek, hogy teljesen egy vonalban levő és azonos sebességgel haladó fényeket/csillagokat láttak, munkatársunk pedig gyorsan kiderítette, hogy pontosan mit is láthattak a bámészkodók. 

  Aztán a hajnal sem volt unalmas, mert magyar idő szerint vasárnap reggel 5 óra 24 perckor darabokra hullva visszatért a Földre a kínai Hosszú Menetelés–5B hordozórakéta, amely az épülő kínai űrállomás főmodulját vitte fel április 29-én.

  Aki pedig szerencsés volt, láthatta a Tejutat is, például a salgói vár felett, de Salgótarján közelében mindenképp.

 • Két srác fogta magát, és beszerzett különböző spéci maszkokat a netről, hogy aztán hagymával, dezodorral és fingószprével teszteljék azok szűrőképességét. Van vicces része is a videónak, például az, amikor az egyikük egy nagy vizesballonból készített védősisakot tesztel. De persze az is mókás, amikor a katonai maszkra ráküldik a palackba zárt műfingot. 

  Képernyőfotó 2021-05-09 - 15.50.50.png

  Roppant tanulságos videó.