Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egészen egyedi módon vetett véget a tiltásnak...

  Kitty Lixo, egy igazi multifunkcionális nő, egyszerre OnlyFans-modell, podcast-házigazda és felnőtt-tartalom-gyártó, nemrégiben azonban negyedszerre is tiltották több, mint 150 ezer követővel rendelkező Instagram-fiókját, így az ügyfélszolgálattal való végtelenül hosszú csevegés helyett egy alternatív módot választott fiókjának visszaállítására. 

  A fiatal lány a No Jumper Podcastben adott interjút, mely után neve futótűzként kezdett el terjedni az interneten, Lixu ugyanis a műsorvezető, Adam22 kérdésére elárulta, hogy lefeküdt egy Meta-alkalmazottal — akit már korábbról ismert— hogy az visszaállítsa a fiókját. Amikor azonban a profil ismét tiltásra került a kéretlen tartalmak sokasága miatt, a lány már nem mehetett vissza korábbi Metás kiszemeltjéhez,

  így a Bay Area-i kapcsolatai és a LinkedIn segytségével újabb Meta-alkalmazottakat vadászott le, egészen addig, míg egyikőjük szexért cserébe ismételten vissza nem állította Lixo profilját. 

  A fiatal lány később a Rolling Stone podcastjában is mesélt a történtekről, ahol tisztázta, hogy pontosan mi is történt.

  Nem volt olyanról szó, hogy 'Hé, ha leszoplak, felülvizsgálnád nekem ezt az ügyet?'. Arról sem, hogy a szexért cserébe nekem bármit is kapnom kellett volna 

  — mondta, bár azt egyáltalán nem tagadja, hogy fiókja visszaszerzése nem motoszkált a fejében, mikor a Meta-munkatársaival beszélgetett. 

  Nem érzem úgy, hogy bármit is felfedtem, vagy kiszivárogtattam volna. Technikailag semmi sem tiltja a cégen kívüli barátokkal való találkozást, kapcsolatlétesítést. Úgy érzem, hogy amit tettem, az egy teljesen átlagos szituáció, mely a legvégén számomra előnyös lett

  — mesélte a modell. A No Jumper című podcastből alább nézhet vissza egy rövid részletet: 

  (Forrás: Rolling Stone)

 • Elképesztően nézett ki ezüstszínű, földig érő ruhájában.

  GettyImages-1337672905
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Cristoiano Ronaldo és kedvese, Georgina Rodríguez tragédiájáról korábban az Index is beszámolt, a pár fájdalmát csak az enyhítette, hogy kislányuk életét — aki a Bella Esmaralda nevet kapta — meg tudták menteni az orvosok. Bár a gyászidőszak valószínűleg soha nem fog véget érni, Georgina egy hónappal a szülés után már vissza is tért a hétköznapi kerékvágásba, így természetesen idén is megjelent a Cannes-i Fesztivál vörös szőnyegén.

  A modell egy meseszép, ezüstszínű, földig érő ruhát viselt, mely tökéletesen illett rá. Mint az az Instagram-oldalára feltöltött posztból kiderült, Rodríguez magángéppel érkezett az eseményre, a képek között lapozgatva pedig egy olyan videóra is bukkanhatunk, melyben épp mosolygáson kapják.

 • Természetesen nem a Disney által.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Ennél szürreálisabbat valószínűleg kis eséllyel fog ma már olvasni, a hír azonban egyre inkább valódinak tűnik. Az IGN rövid beszámolója szerint a Micimackó: Vér és Méz címre keresztelt film Mackó legendájának horrorisztikus elmesélése lesz. 

  A film természetesen nem a Disney fennhatósága alatt készül, a Micimackó domaint ugyanis 2022 januárja óta bárki szabadon használhatja. A hír hallatán a rajongók reakciója egyöntetű volt: tudni akarják, hogy ki áll a projekt mögött, hogy olyan hamar beszüntethessék vele, amilyen hamar csak lehet.

 • Homelander szerepben maradt a valóságban is.

  nnoys
  Fotó: Instagram

  Párizsban tartották a The Boys harmadik évadának premierjét, ahol felvonult a szuperhősös sorozat teljes gárdája, ráadásul full feketében.

  Kivéve a Mélységet alakitó Chace Crawford, aki vagy nem kapta meg a dresscodeot, vagy magasról tett rá, de mindenkivel ellentétben rikító narancssárgában jelent meg a premieren.  Nem is kellett ennél több a Hazafit alakitó Toni Starrnak, aki széles mosollyal lökte ki színésztársat a közösfotóról.