Botond, Mózes
10 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Apple Martin le sem tagadhatná édesanyját – a 17 éves lány kiköpött olyan, mint Gwyneth Paltrow tizenéves mása. Apple a minap ünnepelte a születésnapját, aminek alkalmából a(z egykori) színésznő megható sorokkal köszöntötte őt fel.

  Máris 17? Legédesebb lányom, te vagy az életem! Minden nap úgy megnevettetsz, hogy a hasam is belesajdul. Csodálatos vagy, és keményen dogozol. Mindig magadat adod, amiért nagyon tisztellek. Azt kívánom, bárcsak nekem is lett volna egy kanálnyi abból az önértékelésből a te korodban, mint amennyi most neked van. Annyira inspiráló és laza van. Emlékszem arra a reggelre, amikor megérkeztél erre a világra, tökéletesen. Nem hiszem el, hogy ennek 17 éve. Isten éltessen, angyalom!

  – írta posztjában Gwyneth.

 • Május 18-án új klippel jelentkezik a Tankcsapda. A debreceni rockzenekar egy vérbeli horrorsztorit forgatott, amit a megjelenés előtt megmutattak néhány ismert embernek, hogy teszteljék a reakciójukat. A kísérleti alanyok között olyan nevek szerepeltek, mint Till Attila, Gerendai Károly, Kovács István Kokó, Bochkor Gábor, Lékai-Kiss Ramóna vagy épp Szujó Zoltán, akik mind másképp reagáltak a látottakra.

  A felkért alanyok kezdetben nagy érdeklődéssel figyelték a klipet. Till Attilának viszont, aki a zenekar előző, „Ülj le mellém” című dalához készült kisfilmet rendezte, egy idő után teljesen elment az étvágya az egésztől. Bochkor Gábor ezzel szemben viccesnek találta, Lékai-Kiss Ramóna pedig abszolút hitelesnek titulálta a látottakat – noha állítása szerint nagy valószínűséggel nem fogja többször megnézni, a horrorsztori egyértelműen „beleégett az agyába”. Gerendai Károlyt láthatóan kissé összezavarta a videó. Filmként és zeneileg szerinte teljesen rendben van, de az biztos, hogy 18 pluszos az anyag, illetve kissé bizonytalan abban, hogy a fiatalok körében nem lesz-e balhé abból, amilyen képeket hordoz, illetve üzen a történet.

  Mint produktum tetszik, de szerintem azért lesznek viták körülötte

  – vélekedett somolyogva a Sziget Fesztivál alapítója.

  A reakciók az alábbi videóban megtekinthetők. A klip pedig kedden délelőtt debütál az Indexen.  

 • Egy férfi az önfeledt vidámparkozás közepette elhagyta a fogát a hullámvasúton. Ahogy a felvételen is látszik, az elején még minden oké, megy a kiáltozás, nevetgélés, amikor is egyszer csak 

  hopp, eltűnik az a fránya fog. 

  A férfi láthatóan zavarba jött, de a mellette ülő lánynak nagyon tetszett ez a furcsa fordulat.

 • Janet Jackson katonai stílusú dzsekije, amiben az énekesnő az 1990-es Rhythm Nation turnéján lépett fel, 81 250 dollárért (24 millió forintért) kelt el egy Beverly Hills-i aukción a hét végén.

  A fémdíszítésű fekete dzseki volt a sztárja a Julien’s Aukciósház péntektől vasárnapig tartó háromnapos árverésének, amelyen az énekesnő fellépőruháit és más relikviáit kínálták eladásra. A dzseki az előzetesen becsült ár hússzorosáért kelt el pénteken.

  A Rhythm Nation koncertkörút Jackson első szólóturnéja volt.

  A négyszeres Grammy-díjas énekesnő, aki vasárnap lett 55 éves, több mint ezer olyan ruhadarabját bocsátotta árverésre, amelyet a színpadon, vörös szőnyegen vagy a klipjeiben viselt.

  Egy karika fülbevaló kulccsal, amit az 1990-es turnén is viselt, 43 750 dollárt (13 millió forintot) ért egy gyűjtőnek – írja az MTI.

  Az árverés bevételének egy részét a Compassion International nevű, keresztény gyermekeket támogató csoport kapja.