Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igazán romantikus körülmények között, New Yorkbankérte meg szerelme Nagy Bogi kezét, aki természetesen igennel felelt párja kérdésre. Azt énekesnő most részletesebben beszélt a lánykérésről az RTL Klub Reggeli című műsorában, ahol a gyűrűjét is megcsodálhatták a műsorvezetők.

  Mint kiderült, Nagy Bogi semmit sem sejtett Marci szándékából, így nem is nagyon akart szerelme után menni New Yorkba, úgy kellett őt győzködni, hogy a férfi konferenciája után csatlakozzon hozzá a tengerentúlon. Végül úgy döntött, megenged egy kis szünetet magának, így repülőre ült – és milyen jól tette!

  „Kimentünk napfelkeltét nézni a Brooklyn hídra, mondta, hogy vegyünk fel valami szép ruhát, csináljunk majd képeket, de nekem még akkor sem esett le″ - idézte fel a történteket a friss menyasszony. A párt közben egy fotós is követte titokban, hogy megörökítse a nagy pillanatot, aki pezsgőt is vitt az ünnepléshez.

  Amikor megkérdezte nem is válaszoltam, csak elkezdtem ugrálni

  — mesélte Bogi, hozzátéve: persze utána kimondta az igent, azóta pedig el is kezdték tervezgetni az esküvőt, ami reményeik szerint jövő nyáron lesz.

 • A 35 éves színésznő első gyermekét hordja a szíve alatt, pocakja pedig jól láthatóan egyre csak nagyobb.

  Ashley Greene, akit főként az Alkoynat-filmek Alice Cullenjeként ismert meg a világ, kihasználta a kaliforniai napsütést és sétált egyet a környéken, ekkor kapták le a lesifotósok a színésznőt, aki igen jó formában van.

 • Újabb képek érkeztek az Amazon Prime-on debütáló Gyűrűk Ura sorozathoz.

  lotr
  Fotó: Instagram

  Közelebbről is szemügyre vehetjük Középfölde lakóit, ugyanis az IGN jóvoltából érkezett néhány fotó a Gyűrűk Ura: a hatalom gyűrűi című sorozatból, ahol minden fontosabb karaktert felvonultatnak. 

  A történet sok ezer évvel a Hobbit és a Gyűrű szövetsége eseményei előtt fog játszódni, és már azt is lehet tudni, hogy rendhagyó módon női orkok is lesznek a sorozatban, illetve az Amazon már berendelte több évadot is belőle.

  A sorozat egyébként durván megosztja a rajongókat, ugyanis sokak nem tudnak elvonatkoztatni Peter Jackson trilógiájától, és az sem segít a helyzeten, hogy a Hatalom gyűrűiben lesznek olyan változtatások az eredeti műhöz képest, ami egyesek szerint egyenesen szentségtörésnek számít. Ilyen például a női orkok, vagy épp a színes bőrű tündék jelenléte.

 • A fiatal szépség félelmet nem ismerően mutatványozott az szűkös kis balkonon.

  GettyImages-1399541606
  Fotó: Vittorio Zunino Celotto / Getty Images Hungary

  A modell jelenleg éppen Párizsban tartózkodik, ahonnan ismét fantasztikus képsorokkal jelentkezett rajongóinak. Mindez ha nem lenne elég, ráadásul gyönyörű kilátásban teszi mindezt, a háttérben ugyanis jól kivehető a hihetetlen látványt nyújtó Eiffel-torony sziluettje.