Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az 1001 film, amit meg kell nézned mielőtt meghalsz, Az 1001 album, amit meg kell hallgatnod mielőtt meghalsz és az 1001 könyv, amit el kell olvasnod mielőtt meghalsz után szabadon készült egy összeállítás, ami egyelőre nem érte el azt, hogy 1001 tételből álljon, de a koncepció megvan.

  A legszebb helyek, ahova el kell menned dobni egy barnát mielőtt meghalsz

  - hatalmas lenne egy ilyet könyvként látni. De addig is itt vannak ezek az Instagramra feltöltött képek olyan wc-kről, amik aztán tényleg el vannak látva csodás kilátással.

  120343356 200299158177996 3404911094067743997 n

  Aki nem szeretne nagyon messze menni, hogy erről a listáról gyorsan kipipáljon egy tételt, annak elég csak az ausztriai Söll településig mennie. Ott pedig ezt az illemhelyet kell keresnie.

 • Olyan év áll mögöttünk, amiben a televíziózás remegő mobilos felvételekkel és maszatos webkamerákkal próbálta felvenni a kesztyűt a koronavírus okozta nehézségekkel. Csak nálunk számtalan olyan műsor, sőt, még sorozat is született, ami 10 éves technológiákkal próbálta megújítani a műfajt, csak, hogy távoltartsák egymástól a szereplőket.

  Viszont van egy 2018-as Egyesült Királyságból érkező műsor, a Circle - ami akkor még a készítők tudtán kívül - találta fel a legkoronavírus barátabb forgatási formációt, amit csak el lehet képzelni ebben az őrült világban. 

  Ugyanis a műsor lényege az, hogy bezárnak egy csomó embert egy-egy lakásba, ahonnan csak úgy tudnak kommunikálni egymással, ha egy csetrpogramon keresztül beszélgetnek egymással (helló, home office!). De van csavar is a dologban, mivel olyan emberek is belépnek a csevegésbe, akik nem önmagukat adják, hanem valaki más bőrébe bújva próbálják megnyerni a játékot. 

  A Circle ugyan Angliából indult, de azóta már született francia és brazil változat is. A  legismertebb, amerikai verzió április 14-én visszatért a Netflixre. 

  És van benne minden, ami a reality kedvelők szemének-szájának ingere: dráma, egyik percről a másikra való kiszavazás, férfiak, akik a saját barátnőjüknek adják ki magukat, nők, akik meg a saját kisgyermekes férjüknek. Sőt, Lance Bass (igen, az NSYNC-ből) is tiszteletét teszi, legalábbis beköszön egyszer, hogy aztán az asszisztense vegye át a szerepét. Még Chloe a Too Hot To Handle-ből is visszatért csak, hogy halálra idegesítsen mindenkit. 

  A nagyon gyorsan pergő eseményeket szerdánként lehet követni az új részekben.

 • Már hírességnek számít Oroszországban az a 79 éves asszony, aki kézi készítésű korcsolyáján közlekedik a Bajkál-tó jegén. Azt mondja, a modern darabokat képtelen használni, ezekkel viszont több kilométert is megtesz, így intézve a napi ügyeit. 

  Fotó: YouTube
  Fotó: YouTube

  Ljubov Morekhdova mindentől távol, egy tóparti házban lakik. Vízért is korcsolyával megy, és a teheneit is ezzel tereli haza, ha elkóborolnak -  írja az euronews.

 • Amal Clooney nem siette el, hogy megtekintse férjét, amint Dr. Ross szerepében nap mint nap életeket ment, de jobb később, mint soha. George Clooney pedig talán nem is bánta, hogy ez eddig így volt, mert hiába kapott Emmy és Golden Globe jelöléseket a karakter megformálásáért, felesége nincs elragadtatva tőle.

  GettyImages-955901248
  Fotó: Ray Tamarra / Getty Images Hungary

  A színész állítása szerint Amal kiakadt, hogy milyen szörnyű döntéseket hoz Dr. Ross a sorozatban. Erről pedig maga Clooney is megfeledkezett az évek során.

  Ez egy nagyon-nagyon kellemetlen dolog volt számomra, mert elfelejtettem azokat a szörnyűségeket, amelyeket Dr. Rossként tettem.

  — ismerte be egy műsorban, amelyben a sorozatból ismert szereplő társaival beszélgettek. 

  Amal pedig nem könnyítette meg a helyzetét, hiszen a részek közben ilyen kérdésekkel bombázta őt:

  Ennyi? Befejezted? Megállapodsz végre Hathaway nővérrel?

  Emiatt pedig Clooney azzal viccelődött, hogy katasztrofális volt a házasságára nézve a kilencvenes években igen népszerű sorozat.

  (Forrás: CNN)