Béla
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hét éve már, hogy Miami vérelemző sorozatgyilkosa a Dexter nyolcadik évadával befejezte az ipart, és nyugdíjkiegészítésként favágónak állt. Csak a széria legelszántabb rajongói tiltakoztak a lezárás ellen, mivel ekkorra már érezhetően

  elfáradtak a forgatókönyvírók,

  akik zavarbeejtő fordulatokkal próbáltak életet lehelni a történetbe. Leginkább Dexter és mostohahúga, a Jennifer Carpenter által játszott Debra közötti kapcsolat alakulása verte ki a biztosítékot.

  A Showtime tavaly októberben jelentette be, hogy folytatódik a sorozat, és most kijött az első rövid trailer is, amely egy magára hagyott baltával jelzi, hogy Dexter visszatér eredeti foglalkozásához. A főszereplőt játszó Michael C. Hall egy 10 részes limitált szériában újra

  sorozatgyilkos kollégáira vadászik majd,

  arról azonban nincs hír, a nyomozót alakító Jennifer Carpenter is feltűnik-e a folytatásban. Ez már csak azért is érdekes kérdés, mert Hall és Carpenter annak idején összejött a forgatáson, a kapcsolatból házasság lett, majd gyorsan elváltak. 

  A premier idén ősszel várható, az első trailert pedig itt nézheti meg:

 • Egy 27 éves rezidens, Saskia Fauguel is bekerült a Miss England döntőjébe – írja a Daily Star.

  A fiatal nő szabadkártyásként, közönségszavazatok révén jutott a döntőbe. Több mint huszonhétezer voksot kapott, ami rekordnak számít ebben a kategóriában.

  Saskia korábban még csak álmodni se mert volna arról, hogy szépségkirálynő lehet. Idén azonban úgy döntött, hogy tesz egy próbát, mivel sikerült közel 25 kilót leadnia, és megnőtt az önbizalma.

  A többiek modellek lesznek, akiknek már van tapasztalatuk a szépségversenyekben. Én ennek pont az ellenkezője vagyok, de ez nem zavar

  – mondta a döntőről, amelyet június 25-én rendeznek meg. 

  Hozzátette: a versenyen azokra a mentális és lelki bajokra szeretné felhívni a figyelmet, amelyekkel a mindennapi emberek küzdenek, és amelyekkel majd ő maga is foglalkozni szeretne orvosként. 

  Saskia 2019 óta Nyugat-Yorkshire-ben dolgozik rezidensként, a későbbiekben pedig pszichiátriára szeretne szakosodni.

  Saskia Fauguel.png
 • Megan Fox és Machine Gun Kelly között már nem is lehetne forróbb a levegő. A rapper, aki nemrég nyakláncot csináltatott a színésznő véréből, a minap 31 éves lett, amit persze meg is ünnepelt néhány (vagy annál talán kicsit több) barátjával.

  A jeles eseményen egy videó is készült, amelyen éppen felköszöntik, és közben persze egy nagy csók is elcsattan.

  Ami a járványügyi intézkedéseket illeti, sem az ünnepelt, sem a vendégek nem viseltek maszkot a videó készültekor, a torta mellet álló felszolgáló azonban annál inkább elővigyázatos volt.

 • GettyImages-909747
  Fotó: Getty Images / Getty Images Hungary

  Chris Noth, aki Carried Bradshaw nagy szerelmét, Mr. Biget játszotta a Szex és New York sorozatban és a két mozifilmben, a The Kelly Clarkson Showban árulta el, hogy melyik volt a kedvenc jelenete az egész produkcióból. 

  Természetesen az egyetlen, amiben finganak.

  Az első évadban volt az a jelenet, amikor Carrie és Big fekszenek az ágyban és Bradshaw véletlenül elenged egy galambot. 

  És akkor most következzék minden idők legjobb idézete:

  Ragaszkodtam hozzá, hogy én adjam ki a hangot, hogy rendben legyen, mert a fingás szakértője vagyok.

  Innen már nem volt megállás és hozzátette: 

  Nagyon jól sikerült. Majd megpróbálta a paplan alá dugni a fejét, én meg mondtam neki, hogy “Nene. Ne menj oda. Ott vannak a bajok.”

  És, ha még mindig nem győződött meg arról, hogy Nothnak igen kifinomult a humora, akkor jó hírünk van, mert folytatta: 

  Később abban a jelentben egy puki párnát kellett használnom. Mikor felállt, hogy hozzon egy pohár bort, odaraktam a székére. Ráült és akkor “baaa”.

  Noth második kedvenc jelenete viszont ehhez képest már kevésbé epikus, abban már csak egy tóba esik bele Big és Carrie. Amit, mint, ahogy Noth elárulta, csak egyszer volt alkalmuk felvenni, így elsőre tökéletesnek kellett lennie.