Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 30 éves Jack Howard a napokban a Heathrow repülőtéren tette fel a nagy kérdést barátnőjének, a 23 éves Ayla Doggettnek, miután hazaérkezett egy dubaji lánytúráról. A férfi úgy kérte meg barátnője kezét, hogy egy aranyos »Hozzám jössz feleségül?« feliratú táblát tartott a magasba, amikor a lány leszállt a járatáról.

  A szerelmespár közel hét éve van együtt, de Ayla bevallota, megdöbbent, amikor meglátta Jacket, amint a terminálon magasba tartotta a táblát. Howard, aki egy szállítmányozási cég tulajdonosa, néhány nappal korábban engedélyt kapott Ayla apjától, hogy megérje lánya kezét, és egy lenyűgöző gyémántgyűrűvel kérte meg a kezét. Az Essexből származó pár keresi azokat az embereket, akik esetleg megörökíthették a varázslatos pillanatot a kamerával, és felhívást intéztek mindenkihez, akinek van videója, hogy jelentkezzen.

 • A napokban érte el Mexikót az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor csapata, amiről a közösségi oldalaikon adtak hírt a játékosok. 

  Képernyőkép 2023-03-23 003313
  Fotó: Instagram

  Ahogy korábban megírtuk, készpénz, bankkártya és telefon nélkül, az otthon kényelmét hátrahagyva idén hét páros vág neki a nem mindennapi kalandnak:

  • Kucsera Gábor és Tóth Dávid,
  • Kempf Zozo és Pető Brúnó,
  • Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni,
  • Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka,
  • Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka,
  • Sipos F. Tamás és fia, Dani,
  • Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla modellek.

  A versenyzők posztjai alapján úgy tűnik, a játékosok jó hangulatban vérkeztek meg Mexikóba, Kucsera Gábor már-már a szabályokat is kész lenne átírni, csak hogy több időt tölthessen a barátaival. 

  Úgy döntöttünk mi négyesben versenyzünk idén az Ázsia Expresszben

  – poénkodott az Instáján, egy olyan fotót megosztva amelyen Tóth Dáviddal, Kempf Zozóval és Pető Brúnóval látható. 

   

 • Brittany Allyn 37 évesen szánta rá magát a nászútra, ami önmagában még nem lenne meglepő, csakhogy a seattle-i nő szingli, és ezen nem is akar változtatni. Mint mondta, nem így képzelte el az életét, amikor még a középiskolában megismerte első szerelmét, boldogan készült az otthonülő családanya szerepére. Öt év után azonban jött a szakítás, és sokáig csak várt az igazira, de hiába. Végül az egyetlen kézenfekvő megoldást választotta: influenszer lett.

  Influenszer
  Fotó: Instagram

  Allyn szerint kirekesztő dolog, hogy a nászút kizárólag a házasok kiváltsága.

  Olyan sok szép hely van a világon, ahová a tökéletes partnerrel akartam elmenni. Dél-Franciaország, Velence, Dél-Afrika – aztán rádöbbentem, hogy a harmincas éveim közepén járok, és azt kérdeztem magamtól, mégis mire várok?

  – vázolta fel az egyszemélyes nászút filozófiai hátterét Allyn, aki szerint a házasság és a gyerek csodálatos dolog, „de nem minden házasság és nem minden gyerek csodálatos”, így nem éri meg kockáztatni.

  A szingli influenszernek állítása szerint komoly követői tábora alakult ki, de a hozzászólók között olyan is akadt, aki felhívta a figyelmét arra, hogy amit csinál, azt nem nászútnak hívják, hanem nyaralásnak.

 • Képernyőkép 2023-03-22 235359
  Fotó: YouTube

  Május 26-án érkezik A kis hableány felújított változata, amelyben Halle Bailey alakítja Arielt. Ahogy közeledik a bemutató, egyre több részletet csepegtetnek a forgatásokról is, a színész-énekesnő legutóbb arról beszélt, hogy bizony voltak kimerítő és érzelmileg nehéz pillanatok is a jelenetek felvételei közben – csaknem egy évig forgatott Londonban, és

  egyes napokon akár 13 órát is vízben kellett töltenie

  – írja az Edition

  Bailey azt is elárulta, hogy nagyon izgatott az új verzió miatt, mert a történetben megváltoztatták azt a perspektívát, hogy a lány egy fiú miatt akarja elhagyni az óceánt. A filmben ennél sokkal többről van szó – önmagáról, a céljáról, a szabadságáról, az életéről és arról, hogy mit szeretne megvalósítani.