Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Azt is elárulta, ők hogy ismerkedtek meg kedvesével.

  A legutóbbi Las Vegas-i koncertjén árulta el Adele, hogy igazán sajnálja, hogy az online társkeresők csak azután terjedtek el, hogy ő híres lett, így sosem tudta igazán kipróbálni őket.

  „Egy kicsit irigykedem a barátaimra” – jelentette ki az énekesnő, majd viccesen megjegyezte, ő valószínűleg órákon át pepecselne a kikerülő fotói kiválasztásával és szerkesztésével.

  „Életem szerelmével vagyok, teljesen odavagyok érte. Régimódi úton ismerkedtünk meg, egy partiban, de néha azt kívánom, bárcsak online lett volna az udvarlás” – mesélte Adele, aki pár hete "véletlenül" férjeként hivatkozott Rich Paul sportügynökre. Azóta sem erősítette meg, hogy titokban összeházasodtak volna-e, mindenesetre ahogy azt előző fellépése során elmesélte, a gyerekvállalás már szóba került közöttük.

 • Videóra vette egy New York-i lakos, ahogy a Central Park özönvíz alá került állatkertjében megszökik egy oroszlánfóka. A kalandor emlős kiúszott az elárasztott kifutójából, majd tett egy kört a közelben, aztán rendes állat módjára visszament a saját részlegére, így magát az állatkert területét nem is hagyta el. 

  Társai nem voltak olyan kíváncsiak, mint ő, és a kifutóban maradtak, de remélhetőleg azért a bátor fóka tartott nekik élménybeszámolót a kint látottakról.

 • GettyImages-1170001769
  Fotó: Jesse Grant / Getty Images Hungary

  Apa és lánya számára is jövedelmező lehet az az edzésforma, amelyet Dwayne Johnson mutatott be ötéves gyermekével. A színész az Instagram-oldalára töltött fel egy videót arról, ahogy kislánya, az ötéves Tiana rákapaszkodott a kezére, majd amíg ő fejjel lefelé csüngött róla, a filmsztár lazán súlyzózni kezdett vele.

  A vicces jeleneten jól szórakoztak a Szikla követői, akik azért megjegyezték: ha továbbra is ilyen gyorsan nő a legkisebb gyermeke, hamarosan még jobban ki lesz majd pattintva.

 • Elképesztő fotósorozaton, ahogy két tigriskölyök egymással vív barátságos birkózómérkőzést. A játékos kölykök először egymásnak estek, majd végül lecsillapodtak, miután a távolból figyelő anyjuk odajött és szétválasztotta őket. Ezeket a gyönyörű képeket Prateek Shroff természetfotós kevesebb mint 100 méterről készítette az indiai Tadoba Andhari tigrisrezervátumban.

  „Sok évet vártam arra, hogy lefényképezzek valami olyan látványosat, mint ez a testvérpár – mondta Prateek. – Türelemre volt szükség ahhoz, hogy megörökítsem őket, tekintve, hogy folyamatosan mozognak és lombok mögé bújnak. Minden egyes pillanatuk olyan látványos volt, hogy nem tudtam levenni a szemem ezekről a fenséges teremtményekről.”